Ayrıca bu bahsettiğim kişinin bana çok kötülüğü dokundu burada yazamayazagım şeylerde var sana da birinin kötülüğü dokundu emin ol sende şüphelenirsin eşimle en ufak tartışmamda nişanlıyken şakasına tartıştıgımız zaman bile anlaşamıyorsanız yüzüğü atın diyen biriAçıklama yapayım.
Evde bulduğun emzikten şüphelenmişsin.
Psikolojin bozuk gibi.
Ayrıca konundan hiçbir şey anlaşılmıyor.
Seni tanımam etmem.
Oturduğum yerden sadece yazdıklarına bakarak yorum yapıyorum.
Zaten ben hiç evine gitmiyorum canım gitmemde bana zamanında çok kötülüğü dokundu çok eşimle ayırmaya bile çalıştı
Nişanınızla en ufak tartışmanızı o neden biliyor mesela ?Ayrıca bu bahsettiğim kişinin bana çok kötülüğü dokundu burada yazamayazagım şeylerde var sana da birinin kötülüğü dokundu emin ol sende şüphelenirsin eşimle en ufak tartışmamda nişanlıyken şakasına tartıştıgımız zaman bile anlaşamıyorsanız yüzüğü atın diyen biri
Temizliği nerden çıkardın acaba merak ediyorum sadece kaynama evime gelmişti emri vaki o gittikten birgün sonra kendi yaptığım genel temizlikten bahsettim dikkatli okursanbu kadar kötüyse evinize gelip niye temizlik yapacak kadar samimisiniz?
gidip gelmeyin olsun bitsin.
Çünkü yanımızdaydı düğünde hep beraber aynı masada oturdukları ve espirisine tartıştık eşimin kıskançlık durumuna şakayla tepki verdim o sırada oradaydkNişanınızla en ufak tartışmanızı o neden biliyor mesela ?
Oda şakayla söylemiştir belki .Çünkü yanımızdaydı düğünde hep beraber aynı masada oturdukları ve espirisine tartıştık eşimin kıskançlık durumuna şakayla tepki verdim o sırada oradaydk
Ben nereden geldiğini anlamadım çünkü evde çocuk yok gelmiyor da emzik kullanan bebek falan evime bir anda görünce tedirgin oldum bilmiyorum bir anlık refleksEmzik olunca ne oluyor evde niye attınız orayı anlamadım?
Orda gereken cevabı verdim tabi daha sonra evlendim olaylar daha çirkin bir boyut aldı arkamdan konuşmaları iftiraları vs benim genede kötülügüm dokunmadı allahtan korkarım çünkü sadece uzak kalmayı seçtim konuşmadım evine gitmedim ama bir yolunu buluyor ulaşmak içinOda şakayla söylemiştir belki .
Ya da rahatsız olduysanız o anda cevabını verecektiniz .
Ben konuyu nasıl yazdıgımı gayet iyi biliyorum milletten tepkili cevap vermesin o zaman dimi amaMillete "düzgün okuyun,düzgün okuyun" diyip durmuşsunuz da keşke dönüp konuyu nasıl yazdığınıza da baksanız.
Bence en yakın bir vakitte piskolok a görün canımTemizliği nerden çıkardın acaba merak ediyorum sadece kaynama evime gelmişti emri vaki o gittikten birgün sonra kendi yaptığım genel temizlikten bahsettim dikkatli okursan
Temizliği nerden çıkardın acaba merak ediyorum sadece kaynama evime gelmişti emri vaki o gittikten birgün sonra kendi yaptığım genel temizlikten bahsettim dikkatli okursan
Tavsiyen için sağol ama gerçekten piskolojim bozuk değil bu insandan bana o kadar çok zarar geldiki hem bana hem evliligime evime gelip gitmesi bile beni tedirgin etmeye yetiyor bazı anlatamadıgım şeylerde var gizlilik açısından emin olun kimse başına gelmesini kabullenmez arkadaş çevresi pis insanlar erkek değil pis kadınlardan oluşuyor en yakın arkadaşını evliliğinden etti aynı anda boşanmaya karar verdiler kızı gaza getirdi kız çocuguna rağmen boşandı o halen evli düşününBence en yakın bir vakitte piskolok a görün canım
Ben zaten evime kabul etmedim defalarca aradı tel açmadım eşimi aradı açma dedim 1 saat sonra kapım çaldı kaynanamı getirmiş emri vaki kapıdaydı anlıycagınvalla bütün konu tek cümleden ibaret olunca benim anladığım bu.
nokta virgül kullanıp düzenleyin konunuzu.
evinize kabul etmeyin bu kadar kötü dediğiniz kişiyi.
Yani en kısası gurusmeyin olur biterTavsiyen için sağol ama gerçekten piskolojim bozuk değil bu insandan bana o kadar çok zarar geldiki hem bana hem evliligime evime gelip gitmesi bile beni tedirgin etmeye yetiyor bazı anlatamadıgım şeylerde var gizlilik açısından emin olun kimse başına gelmesini kabullenmez arkadaş çevresi pis insanlar erkek değil pis kadınlardan oluşuyor en yakın arkadaşını evliliğinden etti aynı anda boşanmaya karar verdiler kızı gaza getirdi kız çocuguna rağmen boşandı o halen evli düşünün
Görüşmüyorum numaramı değiştirdin kaynanamn telefonundan yeni no almış gene abuk subuk arıyorYani en kısası gurusmeyin olur biter
Konundan hiçbir şey anlaşılmıyor daha önce de dedim. Ortaya bi elti lafı attın, arkasını getirmedin. Emzik görmüşsün çöpe atmışsın. Elti ne yaptı sana? Ne ima ediyorsun emzik olayı ile? Eltin emziğe mi okutturdu?Ben konuyu nasıl yazdıgımı gayet iyi biliyorum milletten tepkili cevap vermesin o zaman dimi ama
Ben zaten evime kabul etmedim defalarca aradı tel açmadım eşimi aradı açma dedim 1 saat sonra kapım çaldı kaynanamı getirmiş emri vaki kapıdaydı anlıycagın
Çağır kendisinı herşeyi yüzene şöyle ne yaniGörüşmüyorum numaramı değiştirdin kaynanamn telefonundan yeni no almış gene abuk subuk arıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?