off off benim prensesimm şuan 7 yaşında sallamak nedir bilmedim totosuna iki pış pış yapıodum uyuyordu ...
ama oğlum 3 aylık oldu nerdeyse sadece kolda sallanma istio ve ölede uyuyor bırakınca cıyak cıyak ağlıyor yüreğim dayanmıyor...ama mecburen kolik sancılarından dolayı hep kolumda salladım sadece bu şekilde sakinleşiyordu şimdi sancısıda yok maşallah ama hala böle kolda sallanmak ve uyumak istiyor ne zamana kadar böle devam eder bilmiyorumm.........sol elimde yırtık oluştu sallamakdan ama bırakıncada çok ağlıoo(((((
14 aydır bölesin demek zaten bende kendimi oğluşumun değişmeyeceğine alıştırdımmmmm((((
kanal d doktorum programında bir bayan doktor cıkıyor o hep cok güzel anlatiyor bütün temel problemlerde hep anneye güven ön planda.cocuk sana güveniyorsa,annem hep yanımda diye biliyorsa cok problem cözülüyor.kadin söyle anlatiyor 30 gün cocugunuza hep ben yanındayım diceksin harektlerinle bunu gösterceksin, abartili bir sekilde bile yapcaksin bunu,30 gün sonra düzelme olucak.
bu bayanın kitaplarida var yada kanal D de denk gelirse bir dinle onu.
birde gün icinde onun yorulmasini sagla.parka götür hergün orda yorulsun temiz havva alsin.
bebeğin kolik sancısı tam olarak ne zaman bitti benim 2 ay 4 günlük bebeğim var hergün sabah 7 de sancı giriyor çok üzülüyorumoff off benim prensesimm şuan 7 yaşında sallamak nedir bilmedim totosuna iki pış pış yapıodum uyuyordu ...
ama oğlum 3 aylık oldu nerdeyse sadece kolda sallanma istio ve ölede uyuyor bırakınca cıyak cıyak ağlıyor yüreğim dayanmıyor...ama mecburen kolik sancılarından dolayı hep kolumda salladım sadece bu şekilde sakinleşiyordu şimdi sancısıda yok maşallah ama hala böle kolda sallanmak ve uyumak istiyor ne zamana kadar böle devam eder bilmiyorumm.........sol elimde yırtık oluştu sallamakdan ama bırakıncada çok ağlıoo(((((
14 aydır bölesin demek zaten bende kendimi oğluşumun değişmeyeceğine alıştırdımmmmm((((
yok canım hani derlerya dilin kemiği yok herkes bişey sölüoo ...ben neler denemedimm ama yok uyumuo inat edioo ve sürekli ağlıo ama kolda sallayınca hemen uyuyorr...:bbo:oğlanlar daha fena oluyo galiba benim gördüğüm. bende 6,7 aylıkken kucağımda hızlı hızlı sallayınca uyuyodu ne ayağıma yatıyodu ne başka şekilde. kollarımın ağrısından duramıyoduım. sonra ayağa yatmaya başladı zorda olsa. ama küçükken bırakması daha kolay gazı da yoksa bence başka şekillerde uyutmayı dene. arabada gezdir ,ana kucağına fln koy ne biliym ağlasada dene daha algılıycak zamanı gelmemiş. küsmez bizimki gibi heralde..müzik cdsi koy. okyanus sesleri olan cdler fln var küçükken daha çok seslere ilgi gösteriyolar alışması kolay olur. dene bence. biz ne yaptıysak gazını geçiremedik ondan buhale düştük.
canım 40 dan sonra azaldı şuan sadece perşembe günleri akşam 7 ile 8 arası oluyor ama sonra geçiyor..şükürler olsunkiiiii:Saruboceq:bebeğin kolik sancısı tam olarak ne zaman bitti benim 2 ay 4 günlük bebeğim var hergün sabah 7 de sancı giriyor çok üzülüyorum
cnm biz onuda denedik oyun sanıo onu alam yaaa....içine koyar koymaz somurtuooo ve gözlerini kırpmadan bakıoooo....bi alem benim oğlşummmkızlar çingene ninnisi kurun eve. biz tavana 2 çengel çaktık iple ninni yaptık. sıkış tepiş uyuyor valla cok rahatladım ben. azcık huzursuzlandı mı ninniyi bi uçuruyorum dalıyor yine. yoksa yatağında falan uyumuyor anında uyanıyor.
yok canım hani derlerya dilin kemiği yok herkes bişey sölüoo ...ben neler denemedimm ama yok uyumuo inat edioo ve sürekli ağlıo ama kolda sallayınca hemen uyuyorr...:bbo:
canım 40 dan sonra azaldı şuan sadece perşembe günleri akşam 7 ile 8 arası oluyor ama sonra geçiyor..şükürler olsunkiiiii:Saruboceq:
cnm biz onuda denedik oyun sanıo onu alam yaaa....içine koyar koymaz somurtuooo ve gözlerini kırpmadan bakıoooo....bi alem benim oğlşummm
:bbo:
ehee lalim hakketen barış bi alem nie özellikle perşembe 7-8 arası acabakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?