- 22 Ekim 2020
- 7.680
- 25.161
- 498
Aha en guzel cevapEmmek disinda size ne bagimliligi var cocugun? Anneniz bakiyorsa eşiniz de bakardi İSTESEYDİ.

Veee cocugu kucaga alistirmamak lazim. Agliyor… evet aglar ama 24 saat kucakta da olmazki aa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aha en guzel cevapEmmek disinda size ne bagimliligi var cocugun? Anneniz bakiyorsa eşiniz de bakardi İSTESEYDİ.
ne yapacaginizi soyleyeyim. bebegi bol bol emzireceksiniz, geri kalan hic bir seye elinizi surmeyeceksiniz. esiniz gelince beraber yemek yapacaksiniz, esiniz de temizlige yardim edecek (sadece supurme, baska bi sey yapmayin), 3-4 ay sonra kendinize gelirsiniz. cocuk emerken de kolay yiyebileceginiz yiyecekler bulun, ben esim gelene kadar karpuz ve yulaf ezmesi yiyordum.Selam hanımlar.
Sanırım çoğu doğum yapan kadının hissettiği şeyleri ben de hissediyorum. Yeni doğum yaptım. Annem 10 gün kalıp gitti. O varken az da olsa rahattım. 3 gündür kapana sıkışmış gibiyim. Eşim ışten geliyor hani "geldi, biraz rahatlarım" diyemiyorum. Çünkü doğal olarak bebek şu an bana bağımlı. Bi kap yemek yapmak için , afedersiniz rahatça tuvalete gitmek için bebeğin başından kalkamıyorum. Eşimle sorumluluğu paylaşmak için sanırım en az 6 ayım var...
Beni daraltan şeylerden biri de yaşadığımız şehirde kimsemiz yok. Bebeğime biri bakabilecek duruma geldiğinde bile bikaç saat gönül rahatlığıyla bırakabileceğimiz kimse yok... Kendimi kötü hissediyorumne zaman az da olsa rahatlarım
Merak etme hepsi geçiyor :)Ahh koalina... doğumdan sonra geceleri o gelen karamsarlıkla senin konunu kaç kere açıp açıp okudum biliyo musunneredeyse aynı durundayım...
Sen hayatı bebek odaklı yaşamak istemezsin ama o doğduğu an hayatın bebek odaklı olmuştur zatenHayati bebek odakli yasarsam mutsuz olacağıma, mutsuz bir annenin de mutsuz cocuklar yetistirecegine inaniyorum. Bebek odakli hayat yasamayi ben dogru bulmuyoum
Tek olmanız daha iyi karışan yokSelam hanımlar.
Sanırım çoğu doğum yapan kadının hissettiği şeyleri ben de hissediyorum. Yeni doğum yaptım. Annem 10 gün kalıp gitti. O varken az da olsa rahattım. 3 gündür kapana sıkışmış gibiyim. Eşim ışten geliyor hani "geldi, biraz rahatlarım" diyemiyorum. Çünkü doğal olarak bebek şu an bana bağımlı. Bi kap yemek yapmak için , afedersiniz rahatça tuvalete gitmek için bebeğin başından kalkamıyorum. Eşimle sorumluluğu paylaşmak için sanırım en az 6 ayım var...
Beni daraltan şeylerden biri de yaşadığımız şehirde kimsemiz yok. Bebeğime biri bakabilecek duruma geldiğinde bile bikaç saat gönül rahatlığıyla bırakabileceğimiz kimse yok... Kendimi kötü hissediyorumne zaman az da olsa rahatlarım
Dogrudur buna katılıyorum. Ama meslee şu ki hicbiseye yapmam demiyorum. Ama bebek odakli yasamak, fazla uzerine titremek zaten istesem de becerebilecegim bir sey dgeil. Yapima tersSen hayatı bebek odaklı yaşamak istemezsin ama o doğduğu an hayatın bebek odaklı olmuştur zatenAnne olunca insan doğru bulmadığı o kadar çok şeyi yapıyor ki ancak yaşayarak öğrenebilirsin
![]()
Maşallah maşallah. O kadar mutlu oldum kiMerak etme hepsi geçiyor :)
Şu an kreşte mesela 3'te eve geldim ve birazdan çıkıp alacağım. Her gün eşimle kavga ediyoruz, eşim diyor bırak biraz daha kalsın ama ben olmayınca neşesiz oluyorum. Oysa kalabilir ben de yemeğimi falan yaparım yahut bir çay içer kitap okurum ama yok![]()