- 17 Mart 2015
- 151
- 81
- 33
- Konu Sahibi younev_erknow
Ben ne zaman unutacağım onu ayrıldığınız zaman ne kadar kızsanız da ona, o belki dünyanın en kötü insanı bile olsa göremiyor hala sevmeye devam ediyorsunuz hiç bir şeye tam olarak odaklanamıyorum. En yakın arkadaşınız her şeyinizi anlatıp paylaştığınız insan bir anda hayatınızdan sonsuza kadar çıkıyor.
Hüzünlü bir ruh insanı mikroptan daha çabuk öldürürmüş.
Ailemi de kendimi de yıpratıyorum hemde hiç istemediğim halde. Bir gün şu durumdan da kurtulursam bir daha aşık olmak istemiyorum. Elim ona mesaj yazmaya gidiyor her seferinde kendimi zar zor geri çekiyorum. Bu arada artık ilişkimizden hayır gelmez artık beni sevmediğini söyledi bilmiyorum ne derece doğru ama benden çok çabuk vazgeçti. Tek çarem benimde vazgeçmek.
Hüzünlü bir ruh insanı mikroptan daha çabuk öldürürmüş.
Ailemi de kendimi de yıpratıyorum hemde hiç istemediğim halde. Bir gün şu durumdan da kurtulursam bir daha aşık olmak istemiyorum. Elim ona mesaj yazmaya gidiyor her seferinde kendimi zar zor geri çekiyorum. Bu arada artık ilişkimizden hayır gelmez artık beni sevmediğini söyledi bilmiyorum ne derece doğru ama benden çok çabuk vazgeçti. Tek çarem benimde vazgeçmek.