- Konu Sahibi birkedigordumsanki
-
Çok zor çoooook.
Bilirim arkadaşımda buna benzer şekilde nişanlısından ayrılmak zorunda kalmıştı ama 6 yıl geçmesine rağmen
hala üzgün hala yıpranmış duygularıyla mücadele ediyor.
Ama sevdiği erkek çoooktan yuva kurmuş ve çocuğuyla yeni bir hayatta mutlu mesut yaşıyor.
Oysaki arkadaşım saf ve temiz aşkıyla saplantıya dönüşen sevgisiyle günden güne eriyor gözümüzün önünde.
Tamam yaşadıklarınız çok zor ama inanın evli insanlar bile boşanıp kendilerine
ait yeni düzen kurabiliyorlarsa sizde bunu yapabilirsiniz.
İnan bana hiç kimse sizden daha değerli değildir!
Toparlayın kendinizi inanın herkes hayatına kaldığı yerden devam ediyor.
bende sözümün yapılmasına 1 hafta kala ayrıldım..
5 ay geçti üstünden,hala unutamadım..duydumki başkasıyla sözlenmiş..
nası büyük bi acı tarifsiz..rüya gibi yaşadık herşeyi..o benim eşim olcaktı..
birbirimize baktığımızda gözlerimizi kaçırırdık her seferinde,
öyle büyük elektirik olurduki korkudan gözler başka yöne çevrilirdi..
o büyük ve güzel aşk onun elleriyle yıkıldı..
hislerini anlıyorum,benimkinden daha büyük bi acıdır eminim,ama unutulmuyor kolay kolay..
ah bi ilacı olsa,ah bi mucize olsa da bi sabahta onu düşünmeden uyansam diyorum...
ne yazıkki o sözlendi,dönsede umrumda olmazdı acının büyüğünü yaşattı,
ama ben mutsuzken onun mutlu olması canımı nası yakıyor işte o tarifsiz...
dayanılmıyor canım haklısın.. Bizimde çekeceğimiz, sırtımızda kambur olarak taşıyacağımız bir gönül yaramız olacakmış demekki..Ama boşa yaşadık gibi gelmiyor bana kulunun göremeyip Rabbinin gördüğü bir şey vardır illaki diye düşünüyorum.. Ya da kendi kendimi teselli ediş noktam bu sanırım...
bi çaresi bulunur elbet , bi uyuyup uyanalım...
konunu okudum verilmiş sadakan varmış, iyikide ayrılmışsın bence
artık bir sene olmuş, yeni aşklara açık tut kalbini bence, çivi çiviyi söker, eminim seni hak eden doğru insanı bulacaksın
chess kimseyi istemiyorum ya hani sevgilim olsun gezeyim tozayım hayaller kurayım mutlu olayım derdim yok bide nerdesin napıyosun kim var kendini tanıt ondan hoşlanırım bundan hoşlanmam falan lakırdıları o kadar yorucu geliyor ki anlatamam... şuan bildiğin ağrısız başım kaygısız aşım modundayım.. zaman ne gösterir ne getirir ne götürür bilmiyorum ama bu bir sene içinde ekstradan hayatıma birini sokmayı düşünmedim.. kaldı ki soksam bile başkasının nikahında gözüken bir medeni durumum var.. off bide bu yaşadıklarımı anlatıcam tekrar tekrar sorular kendini tanıtma derdi falan hiç gerek yok ya şuan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?