- Konu Sahibi birkedigordumsanki
-
cnm benim aklima eski esinin yasi takildi. diger konuda kayinvalidem 40 yasinda yazmissin, esin kac yasindaydi ki? belki yasi kucuk oldugu icin kaldiramamistir sorumlulugu dicem de.
mirka takmamaya çalışıyorum inan etrafıma bakıyorum ya insanların ne dertleri var çiğdem sen neye ne için takılacaksın diyorum yat kalk şükret sağlığın yerinde diyorum kendi kendime teselli veriyorum. Psikologa gittim doktor diyoki sen mantıklı düşünüyorsun zaten yapman gerekeni söylemen gerekeni biliyorsun niye geldin diyo ama bana niye normal gelmiyor bu durumum çok düşünüyorum arkadaş beynim durmuyor kaçıp gitmek istiyorum şehir değiştireyim tanıdık kimse olmasın yeni bir iş yeni bir hayat istiyorum...
ne biçim doktormuş o ya, bence başka doktora git, yazmıyım dedim ama bence sen depresyondasın, nasıl ki bi mikrobik bi hastalık antibiytik almadan geçmiyosa bu da böyle bişey tedavisi olmadan geçmiyo işte
bence başkasının nikahının altındayım psikolojine girme, öyle bişey yok o sadece bi evrak, umarım mahkemelere gitmek zorunda kalmıyosundur, avukat halledebiliyodur
inşallah temmuzda tamamen kurtulursunda, hayatın daha güzele gitmeye başlar
sen yinede sosyal ortamlara bol bol katıl, gezmenden tozmandan kalma, sana yakınlaşan bi erkeğe hemen sırtını dönme, illa bişeyler olmak zoruda değil ama dönme, belkide güzel bi ilişki fırsatını kaçırıyor olabilirsin çünkü, derdimi anlatmak zorunda kalcam diye önyargıyla bakma, tüm erkekler onun gibi değil buna inan
depresyondayım canım biliyorum zaten söyle tabiki söylememen için ne gerekçe var ben farklı sesler duymak için içimdekini döküyorum buraya..
doktor antidepresan yazıyordu ilaç istemiyorum dedim acı çekeceksemde bunu göre göre çekecem dedim uyuyup aptal gibi dolaşmak istemiyorum..
bilinçli olarak geri çekmiyorum kendimi korkumda yok ama istemiyorum inan böyle aşk böcüğü kaprisleri nazları kikirdemeler falan çekecek durumda değilim..
Çiğdemim...
Kardeşim...
Zaman yaklaştıkça, senesi geldikçe duygularının bu yönde ilerlemesi normal...
Ben sana her zaman söylüyorum ki senin yerinde bir başkası olsa asla bu kadar güçlü bu kadar mantıklı olamazdı...
Yıkılırdı...
Sen biliyorsun benim en zayıf zamanlarımı...
Yürekten gelerek söylüyorum sen güçlüsün...
Ama şunu da biliyorum ki sen güçlü falan olmak istemiyorsun...
Sana ne desem havada kalacak demi...
Ne desem içindeki acıyı söküp alamayacagım...
Tek istediğim eşinin aklını başına devşirmesi...
Çünkü biliyorum ki siz aslında içinizdeki sevgiyi hiç tüketmediniz, tüketemediniz...
Bugün silkinse kendine gelse herşey bambaşka olacak...
Sen tüm benliğinle Rabbim'e teslim oldun, hayırın da şerrin de O'ndan geldiğini biliyorsun...
Kardeşimsin... İyi ki varsın...
ilaç falan alma.arkadaşlarınla görüşüyosun normal hayatına devam ediyosun sadece içinde acısı var.bu çok normal.bu duyguları yalnız kaldıkça yaşayacaksın ama sıklığı azalacak.zaman tanımaya devam et kendine.farkında değilsindir ama bir sene öncesine 6 ay öncesine göre daha iyisindir.
ayrılık yaşamışsın hayallerin yarım kalmış hemen herşeye adapte olamaman doğal.
hem kim kaçıp gitmek başka şehirde yaşamak istemezki bekarken belli bir yaşa gelince
bende hep bekarken sıkıldıkça düşünürdüm gitsem tek başıma ev tutsam vs.vs.
kendine zaman tanı
Peki siz bütün bu süre zarfında hiç görüşüp konuştunuz mu yoksa bütün iletişimi kestiniz mi?
Bu arada annesi gitti mi Çorum'a yoksa dediği gibi kaldı mı.
Görüşüyoruz canım bir dönem hiç görüşmedik ama sonrasında tekrar başladık görüşmeye.. Ne yapıyosunuz görüşüp dersen bir çözümümüz yok seni daha çok üzmekten mutsuzluğa mahkum etmekten korkuyorum diyor..
Annesi burda gitmedi o evde yaşıyorlar hala...
canım gerçekten çok üzüldüm, umarım her şey düzelecektir ve her şey senin güzel yüreğine göre, gönlüne göre olacaktır. hayırlısı neyse o olsun hakkında diyebiliyorum sadece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?