Ne zor bu boşanma kararı yaa...

julidebyr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2018
95
67
3
40
Allah'ım bu boşanma kararını almak ne zor birşey. Tüm hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçiyor. Ve o kadar kotu şeyler yasamisken hep iyi günlerimiz geliyor aklima. Daha önceki konumda yazıyor yasadiklarim. Ve bu yaptığı şey ilk değil, daha önceden de yakalayıp affettim ama flortlesmenin zararsız olduğunu ve asla kimseyle cinsellik düşünmediğini söylüyor. Aldatma olarak kabul etmiyor bunları. Ben kararımı bildirdim kendisine ve ayrılmak istediğimi söyledim. O da sen nasıl mutlu olacaksan ben herşeye razıyım, bensiz mutlu olacaksan ben sevgimi bağrıma basar giderim dedi.
Ben ailemle konuştum. Annem ve babam anlayışla karşıladı. Ne karar verirsen ben her zaman yanındayım dedi babam.
Kafama takılan bir şey oldu ama. Babam, kararını çok iyi ver, bundan sonra başka bir evlilik yapamazsın. Bir kız evladın var, etrafın ne kadar güvenilmez olduğunu görüyorsun. Bundan sonra benim soyadımi taşıyacaksin ve benim adıma leke getirmeyeceksin. Öyle her hafta sonu arkadaşlarımla dışarı çıkayım gezeyim falan yapamazsin. Bekar bir kız olmakla boşanmış olmak aynı şey değil. Çok çok dikkatli olman lazım etrafa karşı diye uyardı.
Zaten tekrar evlilik gibi bir düşüncem yok ama bu gerçeklerin şak diye yüzüme vurulması sudan çıkmış balık etkisi yarattı bende.
Bende gece yarıları o bar senin bu bar benim gezmeyecegim yani baba, en fazla yapacağım şey arkadaşlarımla gündüz bir iki saatliğine buluşup bir çay kahve içip sohbet etmek olur dedim. Ona birşey demem tabi canım, herhalde çıkacaksın dedi.
Aslında çok ileri görüşlü bir insandir babam ama korkuları var demekki.
Ama bir düşünmeden edemedim tabi. Bir hapisten çıkıp başka bir hapise mi gireceğim acaba diye.

İsin ilginç yanı ise, eşime bu kararımı acikladigimdan beri ikimize de acayip bir rahatlama geldi. Hiç olmadığı kadar güzel sohbet etmeye hatta eğlenmeye basladik. Neden oldu bu onu da anlamadım.

Ve bir ek, bosanirsam maddi açıdan daha rahat olacağım. Bir ev ve bir araba sahibi olabilirim. Babamın desteğiyle tabi.
Eşimi seviyor muyum bilmiyorum ama hiç guvenmedigim kesin. Güvensiz evlilik olmaz dimi?

Aile destek , aldatıp aldatıp gidersen sevgimi bagrima basarim diyen yüzsüz bir koca. ..daha ne olsun ..

Şartlar boşanmak için uygun. ..Babanın konuşmaları da yerinde ....sadece tedirgin biraz el gün olayından o da zamanla hafifler.

Boşan ve yoluna bak çok mutlu ol.

Bir yılda üç kere aldatılmışsınız,ihanetlerle devam etmek mi daha kolay yoksa boşanmak mı?

Valla kusura bakma ama eşin de baban da ipe sapa gelmez şekilde konuşuyorlar
Cinsellik düşünmemişmiş. Bak sen ya
Fırsatını bulamamıştır henüz

Baban da bi acayip, zaten bakış açıları böyle olduğundan kadınlar boşanıp ailelerinin yanına dönemiyor. Haftasonu dışarı çıkmanın evli bekar olmakla ne alakası var
Bıktım bu zihniyetten

Boşanıp kızınla kendi başına yaşamanı tavsiye ederim

Babanız saçmalamış. Bu şartlarda geçici orada kalırsınız. Sonra ayrı eve. Hapis hayatı yaşanmaz. Eşiniz de şimdi öyle konuşuyor. Çok koşacak peşinizde.

Durduğun hata derler ya haaa işte tam O haldesin.
Adam da rahatlamış demek ki boşanacağınız için.
Sevgi böyle bir şey değil emin olun,
Aldatılmış bir kadınım 1 sene 3 aylık bir yuvayı yıktım.
Daha kullanmadığım O kadar eşyam vardı ki, ama hiç biri gözüme gelmedi.
Aldatılmak çok gurur kırıcı Allah kimseye yaşatmasın,
Hiç pişmanlık bırakmıyor (acaba mücadele mi etseydim belki düzelirdi) demedim hiç sakın bunu yapmayın düzelmez.

Bu arada kesinlikle boşanın. Sizde erkeklerle flört edin o zaman. Olur mu öyle şey. O nasıl bir rahatlık...

Ek: Kocanız şaşırmış.... Eski konunuzu okudum.

Son düzenleme:
O da sen nasıl mutlu olacaksan ben herşeye razıyım, bensiz mutlu olacaksan ben sevgimi bağrıma basar giderim dedi.
Trajikomik!
Yani sen beni bir an önce boşa da , rahat rahat takılayım diyor .sevgi mevgi hikaye ..biraz daha zorlasan ,sorun sende değil bende ,diyecek kadar yüzsüz ..

Güya eşimin söylemesine göre eline bir sürü fırsat geçtiği halde asla böyle bir şey i aklının ucundan bile geçirmemis. Ben pislik bir adam olsam gider parasını verir en ala kadınla yatarım ve senin ruhun duymaz ama ben sana böyle bir hata yapmam diyor.
Babamın korkuları zamanla geçer elbet ama bir acaba diyor insan.
Zaten bosanirsam ailemle aynı binada ama farklı evlerde yaşamayı planlıyoruz. Yani karşılıkli daireler olabilir. Ben çalıştığım için kızıma onlar bakıyor.

Çalışıyorum. Kızıma annem ve babam bakıyor. Aynı binada karşılıkli boş daire bulursak o şekilde oturmayı düşünüyoruz. Ama bulamazsak belki 3+1 bir evde hep beraber oturucaz
Terbiyesiz bir adam Eşiniz. Geçen hafta bekarmış.. Şu sürekli ona buna asılan tiplerden. Sizi kesin defalarca aldatmış. Üzülmeyin güçlü olun. Çocuk için bile affedilecek adam değil. Öyle hissettim üzgünüm.

aynı şey senin için de geçerli
istesen de aldatabilirdin ve ruhu duymazdı
lutfetmiş de aldatmamış (!) paşa hazretleri.
boşa bunu ya valla ben buradan sinir oldum.
birine sadık kalamayacaklar evlenmesin, niye evlenip insanların başını yakıyorlar?

Bu lafina ben de çok takıldım ve bin kere söyledim ne demek bekarım yaa ben senden iki adım uzaklaşınca senin medeni halin değişiyor mu diye. Yaa saçmalama, erkekler böyle der hanımı evde olmayınca, erkek erkeğe sohbet ederken bile yaa hanım evde yok bekarim bu akşam kahveye gidelim maça gidelim falan gibisinden konuşurlar diyor.

Çalışıyorum. Kızıma annem ve babam bakıyor. Aynı binada karşılıkli boş daire bulursak o şekilde oturmayı düşünüyoruz. Ama bulamazsak belki 3+1 bir evde hep beraber oturucaz
O şekilde oturmayın. Aynı bina ya da aynı ev olmasın kesinlikle. Çok pişman olursunuz. Yakın olabilir ama asla evler birbirini görür olmasın. Başka bir sokak falan olsun. Yoksa her şeye karışır gibi duruyor babanız. Evinize giren çıkana, gece oturmanıza, gündüz yatmanıza, markete bile gitmenize karışırlar. Daha sonra kavga edip kötü olup taşınacağınıza şimdiden o şekilde oturmamak daha iyi.

Mecbur öyle oturacağız. Çünkü kızıma onlar bakıyor. Ben sabah 07:30 da evden çıkıyorum. O saatte nasıl uyandirayim cocugu. Annem geliyor çocuk uyanana kadar bekliyor başında sonra onu alıp gidiyor. Zaten şu anda da aynı binadayiz. Altlı üstlü oturuyoruz.

boşversene ya, o adam seni yolundan döndürmeye bile çalışmıyo ki. Yapmam artık düzelteceğim herşeyi, çocugum için falan ağzında lafı bile yok.
Egleniyorum, güzel vakit geçiriyorum diyosanda koca olarak, değil ev arkadaşınız gibi olsun madem, içine sinerse tabii, ki baba evinde rahat edemeyeceğini düşündün, zaten boşansan da yapacak boşanmasan da sen keyfine bak.

Doğru söylemiş. Ama başka bir kadına bekarım buluşalım demezler. O kadınla muhabbeti falan iğrenç. Çok pişman olacak sizi kaybedince.
Karar tabi ki sizin. İyi düşünün.

Tamam yollayın kocanızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…