Ev arkadaşı gibi yaşanmaz ki maalesef. Sonuçta ben bu adamın çamaşırını yikicam yemeğini yapicam... Ha dersen senin yaptığın yemekten yemesin o, yıkama çamaşırını diye o da olmaz. Evde bir çocuk var, şimdi 4 yaşında olsa da herşeyin farkında ve büyüyecek bu cocuk. Sormayacak mi babam niye bu yemekten yemiyor diye. Baba evi düşündüğüm kadar sıkıntılı geçmez aslında. Yani o kadar dar görüşlü değiller . Zaten görüştüğüm bir iki samimi arkadaşım var onları da ailem çok sever ve takdir ederler. Onun dışında çok bunalirsam görüşeceğim kuzenlerim var ablam var... Yani eve hapsetmezler. Zaten hafta içi sabahtan akşama kadar işte oluyorum.boşversene ya, o adam seni yolundan döndürmeye bile çalışmıyo ki. Yapmam artık düzelteceğim herşeyi, çocugum için falan ağzında lafı bile yok.
Egleniyorum, güzel vakit geçiriyorum diyosanda koca olarak, değil ev arkadaşınız gibi olsun madem, içine sinerse tabii, ki baba evinde rahat edemeyeceğini düşündün, zaten boşansan da yapacak boşanmasan da sen keyfine bak.![]()