Ne zor bu boşanma kararı yaa...

boşversene ya, o adam seni yolundan döndürmeye bile çalışmıyo ki. Yapmam artık düzelteceğim herşeyi, çocugum için falan ağzında lafı bile yok.
Egleniyorum, güzel vakit geçiriyorum diyosanda koca olarak, değil ev arkadaşınız gibi olsun madem, içine sinerse tabii, ki baba evinde rahat edemeyeceğini düşündün, zaten boşansan da yapacak boşanmasan da sen keyfine bak. :işsiz:
Ev arkadaşı gibi yaşanmaz ki maalesef. Sonuçta ben bu adamın çamaşırını yikicam yemeğini yapicam... Ha dersen senin yaptığın yemekten yemesin o, yıkama çamaşırını diye o da olmaz. Evde bir çocuk var, şimdi 4 yaşında olsa da herşeyin farkında ve büyüyecek bu cocuk. Sormayacak mi babam niye bu yemekten yemiyor diye. Baba evi düşündüğüm kadar sıkıntılı geçmez aslında. Yani o kadar dar görüşlü değiller . Zaten görüştüğüm bir iki samimi arkadaşım var onları da ailem çok sever ve takdir ederler. Onun dışında çok bunalirsam görüşeceğim kuzenlerim var ablam var... Yani eve hapsetmezler. Zaten hafta içi sabahtan akşama kadar işte oluyorum.

Ev arkadaşı gibi yaşanmaz ki maalesef. Sonuçta ben bu adamın çamaşırını yikicam yemeğini yapicam... Ha dersen senin yaptığın yemekten yemesin o, yıkama çamaşırını diye o da olmaz. Evde bir çocuk var, şimdi 4 yaşında olsa da herşeyin farkında ve büyüyecek bu cocuk. Sormayacak mi babam niye bu yemekten yemiyor diye. Baba evi düşündüğüm kadar sıkıntılı geçmez aslında. Yani o kadar dar görüşlü değiller . Zaten görüştüğüm bir iki samimi arkadaşım var onları da ailem çok sever ve takdir ederler. Onun dışında çok bunalirsam görüşeceğim kuzenlerim var ablam var... Yani eve hapsetmezler. Zaten hafta içi sabahtan akşama kadar işte oluyorum.

Boşanmaktan vazgeçer gibi bi tavırla eğlenmeye sohbet etmeye başladık dediğin için söyledim ev arkadaşlığını seç diye. Zaten çalışıyosun, bu harika bişey, elinde mesleği yada geçinecek parası olmadığı için boşanamayan kadınlar var. Sen boşa bu adamı kurtul ondan. Kızın için doğru olan neyse onu yap. Ayrılmak elbette kolay değil, bekara boşamak kolay denir de evliyim bende elbette yeter artık dediğimizde çocuk olmasa da kolay değil ayrılmak ama senin durumunda birde aldatma var. onur kırıcı bu ve böyle yaşanmaz ki. en doğrusunu sen bilirsin yaşayan sensin.

Boşanmaktan vazgeçer gibi bi tavırla eğlenmeye sohbet etmeye başladık dediğin için söyledim ev arkadaşlığını seç diye. Zaten çalışıyosun, bu harika bişey, elinde mesleği yada geçinecek parası olmadığı için boşanamayan kadınlar var. Sen boşa bu adamı kurtul ondan. Kızın için doğru olan neyse onu yap. Ayrılmak elbette kolay değil, bekara boşamak kolay denir de evliyim bende elbette yeter artık dediğimizde çocuk olmasa da kolay değil ayrılmak ama senin durumunda birde aldatma var. onur kırıcı bu ve böyle yaşanmaz ki. en doğrusunu sen bilirsin yaşayan sensin.
Ya çok haklısın biliyor musun. Adam öyle değişik davraniyorki. Boşanma kararı almisiz ama flört ettiğimiz dönemlerdeki gibi güle eğlene geziyoruz. Normalde beş karış suratla ve tek kelime etmeden araba kullanan adam gitti, yerine müziğin sesini açıp dans ede ede araba kullanan adam geldi. Ev işlerinde yardimci olmaya başladı çocukla ilgilen dedikce oflayip poflamiyor artık ne demek tabiki yaparım diyor. Kafamı bulandırmaya uğraşıyor sanki. Yani ben ona tamam ben seni affettim ayrılmayalım devam edelim desem hoopp tekrar eski haline dönecek gibi de düşünüyorum bir yandan ki döner şüphem yok.
Çok zor karar vermek gerçekten. Ama %90lik kısmım bu işin bittiğini söylüyor. Her boşanmada olduğu gibi benim de illaki kafamda acaba gibi sorular kalacak ama artık bu saatten sonra bizden saglikli bir aile olmaz.

Allah'ım bu boşanma kararını almak ne zor birşey. Tüm hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçiyor. Ve o kadar kotu şeyler yasamisken hep iyi günlerimiz geliyor aklima. Daha önceki konumda yazıyor yasadiklarim. Ve bu yaptığı şey ilk değil, daha önceden de yakalayıp affettim ama flortlesmenin zararsız olduğunu ve asla kimseyle cinsellik düşünmediğini söylüyor. Aldatma olarak kabul etmiyor bunları. Ben kararımı bildirdim kendisine ve ayrılmak istediğimi söyledim. O da sen nasıl mutlu olacaksan ben herşeye razıyım, bensiz mutlu olacaksan ben sevgimi bağrıma basar giderim dedi.
Ben ailemle konuştum. Annem ve babam anlayışla karşıladı. Ne karar verirsen ben her zaman yanındayım dedi babam.
Kafama takılan bir şey oldu ama. Babam, kararını çok iyi ver, bundan sonra başka bir evlilik yapamazsın. Bir kız evladın var, etrafın ne kadar güvenilmez olduğunu görüyorsun. Bundan sonra benim soyadımi taşıyacaksin ve benim adıma leke getirmeyeceksin. Öyle her hafta sonu arkadaşlarımla dışarı çıkayım gezeyim falan yapamazsin. Bekar bir kız olmakla boşanmış olmak aynı şey değil. Çok çok dikkatli olman lazım etrafa karşı diye uyardı.
Zaten tekrar evlilik gibi bir düşüncem yok ama bu gerçeklerin şak diye yüzüme vurulması sudan çıkmış balık etkisi yarattı bende.
Bende gece yarıları o bar senin bu bar benim gezmeyecegim yani baba, en fazla yapacağım şey arkadaşlarımla gündüz bir iki saatliğine buluşup bir çay kahve içip sohbet etmek olur dedim. Ona birşey demem tabi canım, herhalde çıkacaksın dedi.
Aslında çok ileri görüşlü bir insandir babam ama korkuları var demekki.
Ama bir düşünmeden edemedim tabi. Bir hapisten çıkıp başka bir hapise mi gireceğim acaba diye.

İsin ilginç yanı ise, eşime bu kararımı acikladigimdan beri ikimize de acayip bir rahatlama geldi. Hiç olmadığı kadar güzel sohbet etmeye hatta eğlenmeye basladik. Neden oldu bu onu da anlamadım.

Ve bir ek, bosanirsam maddi açıdan daha rahat olacağım. Bir ev ve bir araba sahibi olabilirim. Babamın desteğiyle tabi.
Eşimi seviyor muyum bilmiyorum ama hiç guvenmedigim kesin. Güvensiz evlilik olmaz dimi?
Sevgimi bağrıma basar giderim ne Allah aşkına ya :işsiz:

Ya çok haklısın biliyor musun. Adam öyle değişik davraniyorki. Boşanma kararı almisiz ama flört ettiğimiz dönemlerdeki gibi güle eğlene geziyoruz. Normalde beş karış suratla ve tek kelime etmeden araba kullanan adam gitti, yerine müziğin sesini açıp dans ede ede araba kullanan adam geldi. Ev işlerinde yardimci olmaya başladı çocukla ilgilen dedikce oflayip poflamiyor artık ne demek tabiki yaparım diyor. Kafamı bulandırmaya uğraşıyor sanki. Yani ben ona tamam ben seni affettim ayrılmayalım devam edelim desem hoopp tekrar eski haline dönecek gibi de düşünüyorum bir yandan ki döner şüphem yok.
Çok zor karar vermek gerçekten. Ama %90lik kısmım bu işin bittiğini söylüyor. Her boşanmada olduğu gibi benim de illaki kafamda acaba gibi sorular kalacak ama artık bu saatten sonra bizden saglikli bir aile olmaz.

Ama tüm bunlar zamanında başkalarıyla yaptığı saçmalıkların önüne geçmemeli. Hata yapma lütfen, açık açık konuşsan. mesela "bak böyle değildin ayrılacağız dedim kararımı verdim normal davranıyorsun, bu güzel günlerin bu olumlu hareketlerinin geçiçi olduğunu biliyorum, hatta hala hayatında başka biri daha olmadığından emin bile değilim, bazı şeyleri çoktan kaybettik,peki değer miydi?" diye bir konuşma yap. Sen diyosan ki bu adam yine yapar diye. aldanma bu gülüşlere falan güvenin bittiyse gururunu daha fazla ezdirme. Çocuk olduğu için daha sertleşemiyorum. Onunda hayatını etkileyeceği için dışarıdan çok net bir tavırla kararımı söyleyemiyorum açıkcası.

Eşiniz flörtöz, rezil bir insan. Affederseniz elbette tekrarlayacak şüpheniz var mı? Sakın aldığınız karardan dönmeyin:olamaz:

Ama tüm bunlar zamanında başkalarıyla yaptığı saçmalıkların önüne geçmemeli. Hata yapma lütfen, açık açık konuşsan. mesela "bak böyle değildin ayrılacağız dedim kararımı verdim normal davranıyorsun, bu güzel günlerin bu olumlu hareketlerinin geçiçi olduğunu biliyorum, hatta hala hayatında başka biri daha olmadığından emin bile değilim, bazı şeyleri çoktan kaybettik,peki değer miydi?" diye bir konuşma yap. Sen diyosan ki bu adam yine yapar diye. aldanma bu gülüşlere falan güvenin bittiyse gururunu daha fazla ezdirme. Çocuk olduğu için daha sertleşemiyorum. Onunda hayatını etkileyeceği için dışarıdan çok net bir tavırla kararımı söyleyemiyorum açıkcası.
Aynen söyledim böyle. Farkında mısın boşanma kararı verdikten sonra daha güzel vakit gecirmeye başladık en azından sohbet edebiliyoruz artık dedim. Ne güzel işte aşkımıza aksiyon geldi demekki, aşk tazeliyoruz diyor.
Zaten flortoz olduğunu kabul ediyor. Seviyorum ben böyle sohbet etmeyi, ama zararsizim inanki, biriyle böyle muhabbet ederken inanki hiçbir zaman aklımdan cinsellik falan geçmiyor sadece egleniyorum diyor. Yaa ben kabul etmiyorum böyle birşeyi ben eglenmiyorum diyorum, ama yani seni aldatmamisim başka bir tene dokunmamışim başka bir kadını hayal etmemisim, art niyetle bakmamisim, başka birine gönlüm kaymamis, sadece telefonda muhabbet ettim diye yuva mi yıkılır yaa diyor. Biz evliyim ve bir çocuğumuz var böyle eften puften sebeplerle bizi bitirme diyor. Sen o karilarla konuşurken evli ve çocuklu olduğunu düşünebildin mi peki dedim. Nasılsa bizimki beni yakalayamaz ooohhh ben istediğim gibi sohbet ederim arkasından iş ceviririm dedin dimi dedim.

Eşiniz flörtöz, rezil bir insan. Affederseniz elbette tekrarlayacak şüpheniz var mı? Sakın aldığınız karardan dönmeyin:olamaz:
Aynen eşim flortoz ve bunu kabul ediyor. Benimki sadece dilde icraatte birşey yaptığım yok. Yapmam da zaten diyor.

Babana hak veriyorum korkuları var malum toplumumuz boşanmada suçlu erkek de olsa kesin kadındadır suç diyo ve en ufak şeyde sen yolda yanyana bi erkekle denk gelsen öpüşüp koklaşıyodu derler..... kafalar geri olunca malesef düzeltmek imkansız gibi bişey
.
.
.
Baban eminim zamanla alışıp bu düşüncelerinden vazgeçer.
.
Eşin de vazgeçirmek için iyi davranıyodur hem bence bi kadına bakmak da aldatmadır affetme zaten varsa kaderde barışmanız zamanla olur
Hakkınızda hayırlısı olsun

valla adam aldatıp aldatıp gelmiş. siz de hala bi kafa karışıklığı. gerçekten nasıl mideniz alıyor ben anlamıyorum. cinsellik düşünmüyormuşmuş. flört normal ise siz de başkaları ile flört edin. açık evlilik yaşayın.

Evli bir adamın flörtöz olduğunu söylemesi ve eşinin rahatça boşanamaması...
Babanızın endişeleri var ama sizi boğacağını sanmıyorum ben. Alışacaktır. Bu yüzsüz kocadan daha huzur verir en azından.

Aynen söyledim böyle. Farkında mısın boşanma kararı verdikten sonra daha güzel vakit gecirmeye başladık en azından sohbet edebiliyoruz artık dedim. Ne güzel işte aşkımıza aksiyon geldi demekki, aşk tazeliyoruz diyor.
Zaten flortoz olduğunu kabul ediyor. Seviyorum ben böyle sohbet etmeyi, ama zararsizim inanki, biriyle böyle muhabbet ederken inanki hiçbir zaman aklımdan cinsellik falan geçmiyor sadece egleniyorum diyor. Yaa ben kabul etmiyorum böyle birşeyi ben eglenmiyorum diyorum, ama yani seni aldatmamisim başka bir tene dokunmamışim başka bir kadını hayal etmemisim, art niyetle bakmamisim, başka birine gönlüm kaymamis, sadece telefonda muhabbet ettim diye yuva mi yıkılır yaa diyor. Biz evliyim ve bir çocuğumuz var böyle eften puften sebeplerle bizi bitirme diyor. Sen o karilarla konuşurken evli ve çocuklu olduğunu düşünebildin mi peki dedim. Nasılsa bizimki beni yakalayamaz ooohhh ben istediğim gibi sohbet ederim arkasından iş ceviririm dedin dimi dedim.

bu adam hepmi böyledi yahu ?içim şişti bağırasım geldi vallahi. ne pişkin bi adam bu... bide böyle bi sebepten evlilik mi bitirilir diyo öylemi... boşanın gerçekten bu hayatı haketmiyorsun ne sen nede minicik kızın.. boşversene zaten annen bakıyo onun çok düzeni bozulmaz arada bir görmek isterse muhterem babası çocugunu görür onun dışında flörtlerini evli bi adam! olmayacağı için cinselliğe de taşır masumca!! aldatmaktan çıkar böyleyce durumu. durup dururken siniretti beni

Mecbur öyle oturacağız. Çünkü kızıma onlar bakıyor. Ben sabah 07:30 da evden çıkıyorum. O saatte nasıl uyandirayim cocugu. Annem geliyor çocuk uyanana kadar bekliyor başında sonra onu alıp gidiyor. Zaten şu anda da aynı binadayiz. Altlı üstlü oturuyoruz.
Ben anlamadım boşanınca neden sizin düzeniniz bozuluyor?
Pislik yapan kocanız o defolsun gitsin ceketini alıp siz niye düzen bozuyorsunuz?

Ben anlamadım boşanınca neden sizin düzeniniz bozuluyor?
Pislik yapan kocanız o defolsun gitsin ceketini alıp siz niye düzen bozuyorsunuz?
zaten kiraymış evleri ve alt katında annesi oturuyormuş, bi nevi üst katı boşaltıp annesine geçecek konu sahibi.. yani hertürlü adam gidiyor zaten.

Durduğun hata derler ya haaa işte tam O haldesin.
Adam da rahatlamış demek ki boşanacağınız için.
Sevgi böyle bir şey değil emin olun,
Aldatılmış bir kadınım 1 sene 3 aylık bir yuvayı yıktım.
Daha kullanmadığım O kadar eşyam vardı ki, ama hiç biri gözüme gelmedi.
Aldatılmak çok gurur kırıcı Allah kimseye yaşatmasın,
Hiç pişmanlık bırakmıyor (acaba mücadele mi etseydim belki düzelirdi) demedim hiç sakın bunu yapmayın düzelmez.
Ne kadar güçlüsünüz. Tebrik ederim ederim demek istedim. Sizin için dua edeceğim. Hep hayata karşı dimdik durun diye

Evli adam flört etmekten hoşlanıyorum diyor, hem de karısına. Daha neler göreceğiz acaba. Bari yapıyosan da gizle inlar et pişkinliğine pes! Bu evliliğin düşünecek bi tarafı kalmamış. Şartlarınız da müsaitmiş sizin adınıza sevindim. Babanın söylediklerini de çok büyütmeyin. Onlar için de yeni ve zor bi durum. Zamanla herkes alışır.

Back
X