Ne zor bu boşanma kararı yaa...

Yuhhh bunu söyleyecek yüzü nerden buluyor Allah aşkına?

Ve hala kafanız karışık öyle mi?
Muhtemelen benden buluyor bu yuzu. Çünkü ben onu hiç kısıtlamadim. Her zaman özgür serbest bıraktım. Hani derler ya ne kadar sikarsan o kadar inadına gidip yaparlar diye, sikmayinca da yapıyorlar. Adamın mayası bozuk olduktan sonra.

Evli adam flört etmekten hoşlanıyorum diyor, hem de karısına. Daha neler göreceğiz acaba. Bari yapıyosan da gizle inlar et pişkinliğine pes! Bu evliliğin düşünecek bi tarafı kalmamış. Şartlarınız da müsaitmiş sizin adınıza sevindim. Babanın söylediklerini de çok büyütmeyin. Onlar için de yeni ve zor bi durum. Zamanla herkes alışır.
Büyütmeyeyim dimi? Bir baba olarak normal söyledikleri dimi? Ne bileyim bir anda gözüm korktu. Ama sonradan hak verdim. Ama yine de içim hep buruk kalacak. Ömür boyu yalnız kalacağım demekki bu durumda. Bu yüzden eşimi hiç affetmeyeceğim. Beni ömür boyu bir yalnızlığa mahkum etti. Yaşlandığımda ya da gençliğimde karşılıklı oturup bir bardak çay içecek bir yoldaşım bile olmayacak belki.

bu adam hepmi böyledi yahu ?içim şişti bağırasım geldi vallahi. ne pişkin bi adam bu... bide böyle bi sebepten evlilik mi bitirilir diyo öylemi... boşanın gerçekten bu hayatı haketmiyorsun ne sen nede minicik kızın.. boşversene zaten annen bakıyo onun çok düzeni bozulmaz arada bir görmek isterse muhterem babası çocugunu görür onun dışında flörtlerini evli bi adam! olmayacağı için cinselliğe de taşır masumca!! aldatmaktan çıkar böyleyce durumu. durup dururken siniretti beni
Aynen çok masum goruyor bu konuşmaları. Hatta diyor ki arkadaşlarıma bahsediyorum bu durumdan onlar bile ohooo yenge çok abartmis , bizim hanımlar neler neler yakalıyor ama boşanmayı ağızlarına bile almazlar diyormuş. Arkadaşların da senin gibi olur zaten, senin yanına normal bir arkadas yakışmaz de dedim.

peki siz flörtöz bi insan olduğunu kendi bile kabul eden biriyle hala neyin evliliğinden bahsediyosunuz? Kafanız hangi kafayla karışıyo?
Valla benim kafa gitmiş. Adam çok manipülasyoncu. Yaptığı herşeyi normallestiriyo ve seni inandıriyor buna. Nasıl beceriyor bilmiyorum. Yani adam öldürse hakimi bile inandırır öldürmedigine. Öyle laf cambazı bir adam.

Valla benim kafa gitmiş. Adam çok manipülasyoncu. Yaptığı herşeyi normallestiriyo ve seni inandıriyor buna. Nasıl beceriyor bilmiyorum. Yani adam öldürse hakimi bile inandırır öldürmedigine. Öyle laf cambazı bir adam.
eeee yani bunu da bildiğinize göre bana pek kafa karışacak bi durum yok gibi gözüktü

Babanız zaman geçtikçe alışır. Şimdi evlenemezsin gibi şeyler söylüyor ama kızınız bir büyüsün hayırlısıyla, orası da öyle kalmaz bence.

Babanız zaman geçtikçe alışır. Şimdi evlenemezsin gibi şeyler söylüyor ama kızınız bir büyüsün hayırlısıyla, orası da öyle kalmaz bence.
Dimi daha çok yeni olduğu için öyle düşünuyordur. Zamanla herşey oturur dimi? O da haklı tabi. Az önce bir arkadaş yazmış, sokakta biriyle karşılaşıp konuşsan öpüşüp koklasiyorlar diye abartırlar dedikodu yaparlar dedi.

Ne kadar güçlüsünüz. Tebrik ederim ederim demek istedim. Sizin için dua edeceğim. Hep hayata karşı dimdik durun diye

Çok teşekkür ederim. Epey oldu ne yarası kaldı, ne de sızısı bin şükür.
Ama duanıza her kul gibi Allah razı olsun derim.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hiç kimseyi evladıyla sınamasın gerisi boş gerisi teferruat :KK200:

Dimi daha çok yeni olduğu için öyle düşünuyordur. Zamanla herşey oturur dimi? O da haklı tabi. Az önce bir arkadaş yazmış, sokakta biriyle karşılaşıp konuşsan öpüşüp koklasiyorlar diye abartırlar dedikodu yaparlar dedi.

Oturur tabii. İnsanların ağzı torba değil ki büzesiniz, kötü niyetli olan her şekilde konuşacak. Etraftan göre göre kafalarında hoş bir izlenim oluşmamıştır o yüzden korkuyorlardır. Siz kendinize dikkat edersiniz bir süre, zaman geçtikçe onlar da alışır düzeniniz oturur. 40 sene böyle devam edecek değil ya. Zamanı gelince siz de isterseniz oturur konuşursunuz, anlarlar diye düşünüyorum.

Allah'ım bu boşanma kararını almak ne zor birşey. Tüm hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçiyor. Ve o kadar kotu şeyler yasamisken hep iyi günlerimiz geliyor aklima. Daha önceki konumda yazıyor yasadiklarim. Ve bu yaptığı şey ilk değil, daha önceden de yakalayıp affettim ama flortlesmenin zararsız olduğunu ve asla kimseyle cinsellik düşünmediğini söylüyor. Aldatma olarak kabul etmiyor bunları. Ben kararımı bildirdim kendisine ve ayrılmak istediğimi söyledim. O da sen nasıl mutlu olacaksan ben herşeye razıyım, bensiz mutlu olacaksan ben sevgimi bağrıma basar giderim dedi.
Ben ailemle konuştum. Annem ve babam anlayışla karşıladı. Ne karar verirsen ben her zaman yanındayım dedi babam.
Kafama takılan bir şey oldu ama. Babam, kararını çok iyi ver, bundan sonra başka bir evlilik yapamazsın. Bir kız evladın var, etrafın ne kadar güvenilmez olduğunu görüyorsun. Bundan sonra benim soyadımi taşıyacaksin ve benim adıma leke getirmeyeceksin. Öyle her hafta sonu arkadaşlarımla dışarı çıkayım gezeyim falan yapamazsin. Bekar bir kız olmakla boşanmış olmak aynı şey değil. Çok çok dikkatli olman lazım etrafa karşı diye uyardı.
Zaten tekrar evlilik gibi bir düşüncem yok ama bu gerçeklerin şak diye yüzüme vurulması sudan çıkmış balık etkisi yarattı bende.
Bende gece yarıları o bar senin bu bar benim gezmeyecegim yani baba, en fazla yapacağım şey arkadaşlarımla gündüz bir iki saatliğine buluşup bir çay kahve içip sohbet etmek olur dedim. Ona birşey demem tabi canım, herhalde çıkacaksın dedi.
Aslında çok ileri görüşlü bir insandir babam ama korkuları var demekki.
Ama bir düşünmeden edemedim tabi. Bir hapisten çıkıp başka bir hapise mi gireceğim acaba diye.

İsin ilginç yanı ise, eşime bu kararımı acikladigimdan beri ikimize de acayip bir rahatlama geldi. Hiç olmadığı kadar güzel sohbet etmeye hatta eğlenmeye basladik. Neden oldu bu onu da anlamadım.

Ve bir ek, bosanirsam maddi açıdan daha rahat olacağım. Bir ev ve bir araba sahibi olabilirim. Babamın desteğiyle tabi.
Eşimi seviyor muyum bilmiyorum ama hiç guvenmedigim kesin. Güvensiz evlilik olmaz dimi?
Bencede bosanmalisin, devam etsen bile rahat olamazsin sürekli acaba söylemi böylemi diye düsünüp durursun güven yok olmus zaten birkere.

Babanin öyle konusmasida gayet normal senin icin endiseleniyo ama bu kötü anlama gelmiyor, ben nisanlanip ayrilmistim ve banada babam eskisi gibi fazla disari cikma demisti, buda sadece o salak karsima cikar, veya baska birisine hemen asik olurum diye söyledi, kendime zaman ayirmami keyfimi yasamami istedi. Sadece seni düsündügü icin.

O yüzden seninde babanin bu anlamda demek istedigini tahmin ediyorum.

Büyütmeyeyim dimi? Bir baba olarak normal söyledikleri dimi? Ne bileyim bir anda gözüm korktu. Ama sonradan hak verdim. Ama yine de içim hep buruk kalacak. Ömür boyu yalnız kalacağım demekki bu durumda. Bu yüzden eşimi hiç affetmeyeceğim. Beni ömür boyu bir yalnızlığa mahkum etti. Yaşlandığımda ya da gençliğimde karşılıklı oturup bir bardak çay içecek bir yoldaşım bile olmayacak belki.

şimdilik yeni birini boşver zaten. hayatına bak biraz toparlan karşına birisi çıkarsa ozaman düşünürsün. babanın karşısına çıkarttığında adam gibi adam dediğinde sanmıyorum asla olmaz diyeceğini. yani kafana takman gereken kısım burası değil. şuan daha önemli bir konumdasın ve kurtulman lazım bu pişkin adamdan.

Böyle düşünmeyin. Kızınız biraz büyüsün, evlenebilirsiniz seveceğiniz biriyle.

Her zaman dediğim gibi
Evlilik bir sadakat sözleşmesidir,sadakat gittimi evlilik biter!
Affederim unuturum diyorsan devam et,yok bu yükü hep sırtımda tasirim beni kemirir diyorsan bosan.

Baban harika bir adam .
mecburiyetler olmadan onurlu bir hayat harika bir firsat,bide üstüne ev araba:KK37:

Bu arada baban evlatlık arıyor mu ?ben burda kendimi feda etmeye raziyim:KK53:

Allasen sorar misin.:KK71:

Bu arada senin durumunda olan biri için asla zor bir karar değil bosanmak emin ol.

Ya o baba olarak testi kırılmadan önlemini almış. Hani çok rahat davranma nasılsa bekarım diyerek. Ama ben sizde öyle gününü gün edecek bi yapı görmedim zaten. Zamanla babanızda endişelerinin yersiz olduğunu anlar. Bi gün severseniz tekrar evlenmek isterseniz eminim karşı da çıkmaz. Şimdi bakmayın şaşkınlar üzgünler hayal kırıklığı yaşıyorlar. Ayrıca çoğu bekar kıza baba tepkisi böyledir. Babalar evlenmiş ayrılmış veya hiç evlenmemiş de olsa bekar kızlarını böyle korur kendince. Yani bekarken de git gez dolaş sevgili yap demiyorlar zaten bize. :))) Her şey düzene girer size kucak açmışlar orta yolu bulursunuz.

Oturur tabii. İnsanların ağzı torba değil ki büzesiniz, kötü niyetli olan her şekilde konuşacak. Etraftan göre göre kafalarında hoş bir izlenim oluşmamıştır o yüzden korkuyorlardır. Siz kendinize dikkat edersiniz bir süre, zaman geçtikçe onlar da alışır düzeniniz oturur. 40 sene böyle devam edecek değil ya. Zamanı gelince siz de isterseniz oturur konuşursunuz, anlarlar diye düşünüyorum.
Bencede bosanmalisin, devam etsen bile rahat olamazsin sürekli acaba söylemi böylemi diye düsünüp durursun güven yok olmus zaten birkere.

Babanin öyle konusmasida gayet normal senin icin endiseleniyo ama bu kötü anlama gelmiyor, ben nisanlanip ayrilmistim ve banada babam eskisi gibi fazla disari cikma demisti, buda sadece o salak karsima cikar, veya baska birisine hemen asik olurum diye söyledi, kendime zaman ayirmami keyfimi yasamami istedi. Sadece seni düsündügü icin.

O yüzden seninde babanin bu anlamda demek istedigini tahmin ediyorum.
Aynen babam da bu adam seni gene kandırır ya da birileri illa birini bulur sana rahat birakmazlar, gel bak surda şöyle iyi bir adam var o da boşanmış ya da karısı ölmüş, gel tanıştırayım falan derler kanma böyle hemen herşeye diye uyarıda bulundu. Demek babalar hep aynı .abartılacak bir durum yok demek

Bu arada senin durumunda olan biri için asla zor bir karar değil bosanmak emin ol.
Valla niye bu kadar zorlandim bilmiyorum. Millet anlaşamıyoruz deyip şak diye bosaniyor. Benim o kadar geçerli sebeplerim olduğu halde, hala düşünüyorum. Nasıl bir korkaklık benimki. Yıllardır sindirilmisim demek. Ailem arkamda çok şükür, ekonomik imkanım var, isim gucum var... Hergun eziyet çekmektense bı sure belki acı çekerim geçer gider. İnsanlar ölüm acisina bile alışıyor.

Her zaman dediğim gibi
Evlilik bir sadakat sözleşmesidir,sadakat gittimi evlilik biter!
Affederim unuturum diyorsan devam et,yok bu yükü hep sırtımda tasirim beni kemirir diyorsan bosan.

Baban harika bir adam .
mecburiyetler olmadan onurlu bir hayat harika bir firsat,bide üstüne ev araba:KK37:

Bu arada baban evlatlık arıyor mu ?ben burda kendimi feda etmeye raziyim:KK53:

Allasen sorar misin.:KK71:
Yok unutamıyorum, imkansız böyle bir şey. 1 senedir çekiyorum bu izdirabi. Olur olmaz şeylerden kavga çıkarıyorum ve bu kez suçlu ben oluyorum.
Babam için fikrinize de çok teşekkür ederim. Gerçekten harika bir insandır. Zamaninda çok uyardı beni bu evlilik konusunda yapma kızım bu adamın gözü göz değil diye ama aşk gözü ediyor maalesef.
Sorarım bakalım, isterse evlatlık bana yeni bir kardeş gelecek ne güzel :)

Önceki konunuzu bilmiyorum ama aldatmak sadece cinsellik değildir.. eğer aldattıysa defalarca bunun telafisi yok malesef.. babanız baştan biraz gözdağı vermek istemiş sanırım ama önemli değil arkanızda sonucta..

Valla niye bu kadar zorlandim bilmiyorum. Millet anlaşamıyoruz deyip şak diye bosaniyor. Benim o kadar geçerli sebeplerim olduğu halde, hala düşünüyorum. Nasıl bir korkaklık benimki. Yıllardır sindirilmisim demek. Ailem arkamda çok şükür, ekonomik imkanım var, isim gucum var... Hergun eziyet çekmektense bı sure belki acı çekerim geçer gider. İnsanlar ölüm acisina bile alışıyor.
ben sizi takdir ediyorum.. hiç düşünmeyin. babanız da kendine göre haklı.. siz kızınızla birlikte yeni hayatınızı düşünün.
böyle bir adamdan kurtuluyorsunuz. boşverin şimdi yenisini...
ohhh ev araba.. ihanet olmadan yalansız bir dünyaaa... bence harika sizin için...

Back
X