Canm erkek ismi öyle fazla yok genelde standart isimler.Türk aile yapımızda dedelerin ismi verilir ya da 2 dedenin isimleri yakıştırılır uydurulur
Eymen hoş bir isimmiş Halit ve Yahya bana göre değilYok onlar değil daha dedeler büyük dedeler yaniBenm dayımın oğlu Mehmet efe kattı mesela.Valla ben de erkek isminde zorlanıyorum.Eymen güzel geliyor kulağa.Halit ismini sevyorum.Yahya var ne bileyim erkek ismi sıkıntı:)
Canm bi de baktın çocuk kucağında ona bakıp isim verebilirsiniz.Benim eşim bakmadan vermem diyor
herkese selamlar fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. UYGAR sizce bizim yakışıklı için nasıl olur ???(erkek ismi bulmak çoook zoorrr)
Farklı isimler de önerirseniz çok sevirim.(Hatta mutlaka önerin :) )
herkese selamlar fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. UYGAR sizce bizim yakışıklı için nasıl olur ???(erkek ismi bulmak çoook zoorrr)
Gerçekten canım ya bu isim konusu çok zor
Daha erkek mi kız mı bilmiyorum daha da zor geliyor
Aklımda iki isim vardı hep ama iş ciddiye binince gerçekten hamile olunca hiçbirini beğenemez oldum
Allah yardımcın olsun umarım içine sinecek bebeğine uyacak bir isim bulursun
iki isime kesinlikle karşıyım (mesleğimden dolayı özellikle )çocukların çok zorlandıklarını düşünüyorum . bir de bizim soyadımız dokuz harfli bu nedenle iki isim kullanırsak çocuk hayatı boyunca boşluk dolduracak gibi geliyorÖncelikle tebrik ederim:)
Mahir ismi güzel ben de beğeniyorum ama sanki iki isimle kullanılınca daha hoş geliyor kulağa.
Ömer ismi de aynı şekilde. Ömer Kürşad diye düşünüyorduk kuzenime Oğuz Kürşad kondu..
Bunun yanında Doğu, Doruk, Orkutay, Ayaz, Turan, Batıkan, Altuğ gibi isimleri de çok beğeniyorum.
Bi tane klasik bir tane bu şekil birleştirmek hoşuma gidiyor.:)
demir
yaman
yağız
tolga
buğra
tuğrul
berke
doruk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?