halinize şükredin zor da olsa kendiniz isim buluyorsunuz.benim eşim dayattı annemin adı kız olursa, erkek olursada babmın adı
bense kız olursa defne, erkek olursa kemal çınar koymak istiyorum. kemal kayınbabmın adı,yanına çınarı ben eklemek istiyorum ama olmazmış. onun babasının adı sadece kemalmiş
halinize şükredin zor da olsa kendiniz isim buluyorsunuz.benim eşim dayattı annemin adı kız olursa, erkek olursada babmın adı
bense kız olursa defne, erkek olursa kemal çınar koymak istiyorum. kemal kayınbabmın adı,yanına çınarı ben eklemek istiyorum ama olmazmış. onun babasının adı sadece kemalmiş
insanları anlayamıyorum ne olurmuş bebeğine çift isim koyunca
bizde kızımıza simin adını koymaya karar verdik fakat kayınvalidem ve görümcem şimdiden kızımın adı ile alay etmeye başladılar sırf kendi istedikleri adı koymam için eşimin olmadığı zamanlarda bana baskı yapıyorlar simin koyma diye
eşim kimse karışamaz biz anne babası olarak buna karar verdik dedi ama (güya tatlı dilleriyle) bana baskı yapmaya devam ediyorlar nasıl bir tavır sergileyeceğimi şaşırdım inan
tatlım bebişinizin adı çok güzel. eşin ve sen tavrınızı korumaya devam ederseniz hiç kimse çocuğunun adına müdahale edemez.
çift isim bende sevmiyorum . çocuk için eğitim hayatında ve ilerisinde zor oluyor. ama şöyle bir gerçek var bizim çocuğumuz çift isimli olmayacak çünkü anne ve babası sevmiyor. diğer anne babalar da seviyorlarsa koyuyorlar kimse kimseye karışamaz
canım desteğin için teşekkürler. ben çift isme karşı değilim sadece bunun kararının anne babaya bırakılmasından yanayım
sanırım sonunda bir isimde ortak karar verip sonuca varabildik MİRZA nasıl arkadaşlar
canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim1. Emiroğlu beyi, hükümdar soyundan gelen. 2. Doğu Türk devletlerinde asalet unvanı. 3. Dubb-i Ekber yıldız kümesindeki parlak yıldız.
söylenişi de anlamı da çok güzel Allah bahtını da güzel yapsın
herkese selamlar fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. UYGAR sizce bizim yakışıklı için nasıl olur ???(erkek ismi bulmak çoook zoorrr)
Farklı isimler de önerirseniz çok sevirim.(Hatta mutlaka önerin :) )
isimlopedi.com
biz bu siteyi kullanacagiz cinsiyeti belli oldugunda :) ufak bir ücret karsiligina özel isim bulma sitesi :) karsiliginda siz 40 civari özel soruyu cevapliyorsunuz esinizle. simdiden ben cok merak ediyorum ne cikacak diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?