Eymen hoş bir isimmiş Halit ve Yahya bana göre değil
Bende bugün Mahir e taktım ama dün de farklı bir isim vardı aklımda Önder
hergün bir isime mi takıyorsun ? bende bazen öyle oluyorum.. isim konusunda çok maymun iştahlı oluyorum.. sonra da ayy nasıl olcek bu işler diye söyleniyorum hakikaten zor iş bir ömür o isimle sesleneceksin.. Eymen benim de çok hoşuma gidiyor ayrıca Uygar da çok güzel isim.. Mete ismi de çok hoşuma gider benim.. ne diyeyim bi karar kılarsın inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim..
ama hepsi hoşuna gidiyor senin
son gündem mete-mahir-tan eşim eymeni de söyledi amahiçbirisi benim çocuğuma koyacağım isimler değil bence isim bulamadıkça da üzülüyorum
üzülme canım yaa peki senin gönlünden geçen oğluna yakıştırdığın bir isim yok mu yani bunların içinden hiç birine sıcak bakmıyor musun? en azından kafanda birkaç seçenek olsa içlerinden eleme yapardın... Bulduğun isimlerin anlamları da okunuşları da çok güzel.. Ama sana hak veriyorum.. bir türlü içine sinmiyordur.. inşallah "evet işte bu" dediğin bir isim bulursun..
Uygar
Çınar
Siraç
Çağan
Özgür
Tolga
Yankı
Belki kel alaka olacak ama meşhur asmalı konak dizisinden sonra Seymen ismi de çok beğenilmişti.. beğenmesen bile seçenek olur diye yazdım..
herkese selamlar fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Uygar sizce bizim yakışıklı için nasıl olur ???(erkek ismi bulmak çoook zoorrr)
farklı isimler de önerirseniz çok sevirim.(hatta mutlaka önerin :) )
ben yeğenime -Kerem Alp -ismini bulmuştum onlarda çok beğendi oğullarına koydular ne kadar tatlı bir yeğenim var uzun uzun kirpikleri kara gözleri yerim onuiçine isim sinmesi zor 9 ay boyunca mete demiştik sonra soğuduk ondanda.. isim çok önemli.. Allah uzun ömür versin :)
herkese selamlar fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. UYGAR sizce bizim yakışıklı için nasıl olur ???(erkek ismi bulmak çoook zoorrr)
Farklı isimler de önerirseniz çok sevirim.(Hatta mutlaka önerin :) )
Amin
Bende yeğenime bir isim koydum şimdi çoook pişmanım çünkü o isim oğlumun adı olabilirdi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?