Doğuma Hazırlık ne zor şeymiş insanın çocuğuna isim bulması

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Eymen hoş bir isimmiş Halit ve Yahya bana göre değil
Bende bugün Mahir e taktım ama dün de farklı bir isim vardı aklımda Önder

hergün bir isime mi takıyorsun ? bende bazen öyle oluyorum.. isim konusunda çok maymun iştahlı oluyorum.. sonra da ayy nasıl olcek bu işler diye söyleniyorum hakikaten zor iş bir ömür o isimle sesleneceksin.. Eymen benim de çok hoşuma gidiyor ayrıca Uygar da çok güzel isim.. Mete ismi de çok hoşuma gider benim.. ne diyeyim bi karar kılarsın inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim..

ama hepsi hoşuna gidiyor senin

son gündem mete-mahir-tan eşim eymeni de söyledi ama hiçbirisi benim çocuğuma koyacağım isimler değil bence isim bulamadıkça da üzülüyorum

O zaman Eymen Mete olabilir Bir an hoşuma gitti.

son gündem mete-mahir-tan eşim eymeni de söyledi ama hiçbirisi benim çocuğuma koyacağım isimler değil bence isim bulamadıkça da üzülüyorum

üzülme canım yaa peki senin gönlünden geçen oğluna yakıştırdığın bir isim yok mu yani bunların içinden hiç birine sıcak bakmıyor musun? en azından kafanda birkaç seçenek olsa içlerinden eleme yapardın... Bulduğun isimlerin anlamları da okunuşları da çok güzel.. Ama sana hak veriyorum.. bir türlü içine sinmiyordur.. inşallah "evet işte bu" dediğin bir isim bulursun..
Uygar
Çınar
Siraç
Çağan
Özgür
Tolga
Yankı
Belki kel alaka olacak ama meşhur asmalı konak dizisinden sonra Seymen ismi de çok beğenilmişti.. beğenmesen bile seçenek olur diye yazdım..

çınar-siraç-çağan-özgür noktalı harfler olduğu için eşim istemiyor tolga çok yakınımda var zaten yankı anlamı güzel değil bence cücüğüm engellere çarpıp geri dönmesin ne kaldı UYYYGAAARRR kimse alay da edemez benim en büyük kaygılarımdan birisi okul ve mesleki hayatında isminden dolayı sıkıntı yaşamaması (bu arada o diziden ve özcan denizden hiiiç hazzetmem )
eşim de mete-tan-metin diyor ama benim için anlamı çok önemli çünkü bebişi etkileyeceğini düşünüyorum

ben yeğenime -Kerem Alp -ismini bulmuştum onlarda çok beğendi oğullarına koydular ne kadar tatlı bir yeğenim var uzun uzun kirpikleri kara gözleri yerim onu içine isim sinmesi zor 9 ay boyunca mete demiştik sonra soğuduk ondanda.. isim çok önemli.. Allah uzun ömür versin :)

Amin

Bende yeğenime bir isim koydum şimdi çoook pişmanım çünkü o isim oğlumun adı olabilirdi :))

merhaba gerçekten isim bulmak çok zor bende isim konusunda sürekli aranıyorum kafamda kesinleşti gibi aslında
oğlum olsaydı adını : Arhan koyacaktım;
ama benim bebeğim kız ismini de Arın koymayı düşünüyorum . bakalım doğuma kadar daha farklı bişey bulmazsam ARIN ismi geçerli
bu arada Arın ismi unisex bir isim

Yiğit
Özgür
Ömer
Çınar
Yağız
Arda
Behran
Ege

Rabbim içinize sindirsin hayırlı dogumlar nasip olsun inşallah

herkese selamlar fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. UYGAR sizce bizim yakışıklı için nasıl olur ???(erkek ismi bulmak çoook zoorrr)
Farklı isimler de önerirseniz çok sevirim.(Hatta mutlaka önerin :) )

evet yaaa.bende oğluşuma isim bulmakta çok zorlanıyorum.tam buldum içim ısınıyo derken eşim beğenmiyor

benim aklımda yiğit emre,kayra,arda,batuhan var ama babamız beğenmiyor işte

Amin

Bende yeğenime bir isim koydum şimdi çoook pişmanım çünkü o isim oğlumun adı olabilirdi :))

aynen :)) bebek olsun istiyorum ama oğlum olursa eşim ve benim kararım olmak üzere ikinci isim olarak --Pars--
(anlamı: anadolu kaplanı) koyacağız

ANKA erkek çocuğa konur mu sizce sanırım ben bebişime artık ANKA diye hitap edeceğim .

ANKA=ZÜMRÜDÜANKA

(bir çok kültürde farklı isimle anılan efsanelerde kuşların şahı olarak geçer. Bu kuşun küllerinden yeniden doğduğu da söylentiler arasındadır.)

hakkında birden fazla efsane var ve çok uzun ama efsanede betimlenen ZÜMRÜDÜANKA kuşu

Eklentiler

• $phoenix1211.webp
    26 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…