Ne zormus anne olmak..

canım senin endişelerini cok iyi anlayabiliyorum.Ben yeni evliyim, Bebeğimiz olması adına planlarımıza daha vakıt var.. Ama kendıme bugune kadar gostermedıgım ozenı gosterıyorum.. Saglıklı beslenme ve spor ıcın cabalıyorum.. Benım saglık durumum etkileyecegı ıcın hamılelıgı de.. Ama kendı ıcımde bır yerde Psikolojik savas veriyorum. Hazırmıyım, yapabilirmiyim.. Binlerce soru.. Siz en azından doğumu gerçekleştirmişsiniz.. Allah saglıkla buyutmek nasıp etsin inşallah.. Bebeğinizi sağlıkla buyutmenizi dilerim.Bir cok seyi birlikte öğreneceksiniz sakin olmaya calısın lütfen..

Allah isteyene versin ben daha istemiyorum ya Yani kardeşi de olmayıversin napalım

Yeni evlisin daha hazır mıyım diye düşünme, tadını çıkar. Yoksa hep aklını kurcalar :)

Eve kuaför çağırdım geçen. Saçımı başımı tırnaklarımı her şeyimi yaptırdım, kayınvalidemin yolladığı o pamuklu pazen pijama ve gecelikleri giymiyorum. sabotaj gibi yolladığı lohusa gecelikleri. şu sarı güllü, önü fiyonklu uzun etekli gecelikler var ya. Gerçekten çok çirkinler. Güzel şeyler giyiyorum yoksa camdan atlarım.
Kayınvalidem seksapelitemi düşürmeye çalışıyo

Bende bi heves aldim ama giymeden ayaklandim tayt ve atlet süper ikili ( haziranda dogum yaptim)

Kendini anne psikolojisinden cikar,sen bir kadinsin ve eminim alimli güzel bir hatunsun ee hic bir sey seni güzelliginden mahrum etmemeli :)

Allah kolaylık versin. .
Annelik en zor ama en güzel duugudur eminim. .

Bende bi heves aldim ama giymeden ayaklandim tayt ve atlet süper ikili ( haziranda dogum yaptim)

Kendini anne psikolojisinden cikar,sen bir kadinsin ve eminim alimli güzel bir hatunsun ee hic bir sey seni güzelliginden mahrum etmemeli :)

Nedese taytı seksi bulurum bende :) :)
Valla pek de girmemiştim Aynen senin dediğin gibiyim şu an tayt ve atlet, ama üstüne ceket giydim üşüyorum. Geceleri de rahat güzel şeyler giyip yatıyorum, hiç öyle lohusa yatağı falan da yaptırmadım, lohusa pijaması geceliği falan filan da giymedim. Zaten Türkiye'de var bu, doğum yapınca dünyadan soyutlanmak.
Bebeği arabasına koyup çıkarıyorum her gün gezdiriyorum. Eşimin annesi kıyametleri koparıyo te ordan. Yok bol dökümlü şeyler niye giymiyomuşum, lohusa yatağı yapmadan olur muymuş, 40'ı çıkmayan bebek dışarı çıkarılır mıymış, beşiğine nazar boncuğu takmamışım... Doğurduğuma pişman oldum olacam az kaldı.

Yok öyle 40 50 muhabbeti bebek zaten 5.gün kontrole gidiyor asiya gidiyor ee nerde kaldi 40 :) ben 20 günü bitirdim attim kendimi bu kadar gec kalmama sebep kanamalarim yogundu rahat edemiyodum

Gerçekten Çok zormuş katılıyorum arkadaşım. Ben de aslında çocuklara bayılmazdım ama yapabilir miyim diye hiç düşünmeden yapıverdim bir bebek. Ben bakamam diye düşünüp yapmayanları gerçekten alkışlıyorum. Bense hiç düşünmedim. 20 aylık bir kızım var. Evet gerçekten çok seviyorum onu. Ama işte beceremiyorum ben bu işi. O çok yaramaz bense çok sabırsız. Şu ara inanılmaz yıpranmış sinirlerim. Ama tabii ki bin şükür Allahıma. missburc yalnız değilsin

Bende 24 yasindayim 2 yasinda kizim var:)
Lohusadayken bende herseye aglardim ilk zamanlar cok zor acemilik bi yandan bisey olcak diye korku yasamak bi yandan merak etmeyin atlatacaksiniz bu donemi..

Cocuklarin derdi bitmiyor kziim 2 yasinda ama konismuyor hergun uzuluyorum tuvalet egitmine baslayip baslamama konusunda kararsizim yemegini hala kendi yemiyor offf of dertler bitmiyo onlar buyudukce dertleri de buyuyor ama sag olsunlar da o yeter anasinin kuzusu yavrum..

Vallahi
Aaayy çok tatlı beşik bu.
Yani aslında çok ağlamıyor ben çocuk hiç istemediğim için çok ağlıyormuş gibi geliyor büyük ihtimalle :)
Bi tane alayım bundan, ama sallamaya alışmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…