- 8 Ekim 2015
- 2.771
- 5.280
- 73
Oldu yasariz , iyi gunler size esenlikler diliyoruzHanımlar düşüncelerimden hoşlanmamis olabilirsiniz ben kendi düşüncelerimi ifade ettim bu 1
İkincisi yaptığım tespitler son derece doğrudur ve sonuna kadar arkasındayım son derece bencil ve egoist yetiştirilmis bir nesliz rahatımiz uykumuz herseyden önce geliyor bununla birlikte çocuk sahibi olmak konusunda hiç gerçekçi bir şekilde bilgilendirilmiyoruz resimlerde gördüğümüz sevimli şeye bir süs eşyası gibi sahip olacağımizi saniyoruz bu yüzden istiyoruz/istetiliyoruz
Ayrıca kim ne derse desin çalışan çalışmayan tüm kadınlar ilk fırsatta kafa dinlemek için çocuğunu kreşe veriyor yok sosyallesecekmis yok bilmem ne
Kurtulmak için veriliyor ama fazla sert konuştuğum için kimse bunu kabul etmez biliyorum kendi yalaninizda yaşayın
Uykusuzluktan kipkirmizi gozlerim, daginik saclarim ve mor gozaltlarimla annelikte berbat oldugumu hissediyorum. Henuz cok basindayim ama kotu bi anne olacakmisim gibi hissediyorum cunku gercekten zor bisey. Lohusa depresyonu bana yeni vuruyo sanirim. Oglumu emzirip yeni uyuttum, inanin gece uykusuna hasret kaldim. Saat basi uyanmak, ya aglar da duyamazsam diye korkarak uyumak, o agladiginda daha cok aglamak. bu sabah kustu, hemen acile goturdum, fazla emmis ondan kusmus dedi doktor oturup agladim, bebegimin doydugunu anlamiyorum bile ne bicim anneyim dedim. Dunyanin en guzel seyi, ama bana o kadar zit ki. Sonra ogluma bakiyorum, Allahima binlerce sukur, o bebek kokusu, boncuk gozleri, bir gulucugu yetiyor sevgisi icime sigmiyor. Bu sefer vicdan azabindan agliyorum.
Artik hep gecelerim boyle uykusuz mu gececek, gezemeyecek miyim, esimle ilgilenemeyecek miyim diye soruyorum kendime. Daha 24 yasindayim, gec anne olanlar o yasta ugrasicakken ben o zamana cocugu buyutmus olup gezicem diyorum, oyle kendi kendime konusuyorum.
Varligina binlerce sukur, dogurduguma asla pisman degilim. Sadece uykusuzluk ve acemilik basima vurdu sanirim. Oyle icimi dokmek istedim.
Siz nasil atlattiniz bu gunleri..
Şu yazdıklarınızı biraz da ille de çocuğum olsun diyenler okusa ya internette gördükleri güzel bebek fotoğraflarını görüp ayyy benim de olsuuuuun diye kendini yirtan olmuyorsa olmuyordur diyeceğine tedavi Gören tipler de okusa ya
Annelik kutsal bişey ama bu nesle çok uygun değil kabul edelim daha bencil büyüdük ve uykusuz aç kalmayi bilmiyoruz çocuk da bu yüzden zor geliyor ilk fırsatta da kreş e veriyoruz çocukları başımızdan gitsin diye
Öyle olsa bunca zorlanıyorum diyen anne sonuna çok şükür bir gülüşü her şeye değiyo ama demezdiHanımlar düşüncelerimden hoşlanmamis olabilirsiniz ben kendi düşüncelerimi ifade ettim bu 1
İkincisi yaptığım tespitler son derece doğrudur ve sonuna kadar arkasındayım son derece bencil ve egoist yetiştirilmis bir nesliz rahatımiz uykumuz herseyden önce geliyor bununla birlikte çocuk sahibi olmak konusunda hiç gerçekçi bir şekilde bilgilendirilmiyoruz resimlerde gördüğümüz sevimli şeye bir süs eşyası gibi sahip olacağımizi saniyoruz bu yüzden istiyoruz/istetiliyoruz
Ayrıca kim ne derse desin çalışan çalışmayan tüm kadınlar ilk fırsatta kafa dinlemek için çocuğunu kreşe veriyor yok sosyallesecekmis yok bilmem ne
Kurtulmak için veriliyor ama fazla sert konuştuğum için kimse bunu kabul etmez biliyorum kendi yalaninizda yaşayın
İkiz mi yoksaBi kac saat once ağladım patlayana kadar.
Iyiyim simdi ama :)
Eee ne diyorduk?
Bebek iste simdi ikisi de uyudu. Sıpalar. Madem uyuyacaktiniz ne diye ciglik çığlığa agladiniz?
birde yani eger cocuklardan kurtulmak iste anneler, 2. cocugu niye yapsinlarÖyle olsa bunca zorlanıyorum diyen anne sonuna çok şükür bir gülüşü her şeye değiyo ama demezdi
Sen kendi düşüncelerini herkes böyledir canım diye nromalleştirmişsin kimsenin yalan attığı filan yok
Bende anneyim ordan biliyorum
Ama senin gibi olsam zaten çocuk düşünmezdim
ayyynenn. bebeği erteledikçe erteliyorum. cidden rahatım bozulur diye korkuyorum. konuyu okuyunca daha bi tırstımçok korkuyorum ben :/
böyle olmak istemiyorum
rahatım bozulsun istemiyorum
uykum bölünsün istemiyorummmm
Hanımlar düşüncelerimden hoşlanmamis olabilirsiniz ben kendi düşüncelerimi ifade ettim bu 1
Herşeyin geçiş süreci varbirde yani eger cocuklardan kurtulmak iste anneler, 2. cocugu niye yapsinlarhahaha bu bayan baya bi senaryolar uydurmus inanmis
Herşeyin geçiş süreci var
İlk evlenince de mesela amanın bekarken şöyleydi şimdi böyle demiyor muyuz, sonra alışıyoruz
Çocuk sahibi olmanın da bi geçiş süreci var
Ama o kişi çocuk yapmasın geçiş yapamaz çocuğa yazık olur.
Hani sırf tezatlık olsun diye yazdığınız düşüncesindeyim, keza biz kadınlarda zamanı geldiğinde annelik içgüdüsü oluyor ayrıca o çocuklar rastgele kreşe gönderilmiyor okul öncesi öğrt.olarak annelerin çocuklarını okula bırakırkenki hallerini çok iyi anlıyorum kayıt için geldiklerinde öyle bir araştırıyorlar ki haklılar doğal olarak, eğer dediğiniz gibi olsaydı herkes kafa dinlemek için rastgele bir kreşe gönderir evde keyfini sürerdi bu 1,Hanımlar düşüncelerimden hoşlanmamis olabilirsiniz ben kendi düşüncelerimi ifade ettim bu 1
Yok ikiz degil. Büyüğü 34 aylik,kucugu 3 aylik. Büyük bazen kiskanclik krizlerine giriyo abuk seyler icin agliyo :/ küçük de gürültü olunca korkup agliyo. Ben de ikisine bakıp ağlıyorum.İkiz mi yoksa
Allah sana x2 kuvvet versin
Aynı şeyleri yaşadım gerçekten, ben annelerden tavsiye alınca daha da korkardım her çocuk farklı çünkü, her anne de çocuğunda en çok zorlandığı kısmı söylüyor sana. Sonra senin gözünde büyüyor büyüyor annelik !Daha 3 hafta oldu ya o yuzden korkuyorum hep boyle mi hissedicem diye
Benim bebeklerimin biri 2 yaşında diğeri 2.5 aylıkZaman zaman isyan bayraklarını çeksemde kendimi motive etmeyi başarıyorum. Sabah 7 mesaisi akşam 9 da son buluyor ve hem ev işlerini hemde yemek işlerini halledebiliyorum..Ağlıyormuyum kocaman EVET Uykusuzluğa alışıyorsun ve bir bakmışsın kocaman bir sabrın olmuş...Çocuk büyütmek kolay ama topluma sağlıklı çocuklar büyütmek zor yoksa 6 7 çocuklu olanların kafayı yemesi lazım. Bizler en iyi şekilde büyütmeye çalıştığımız için kendimizi yıpratıyoruz ama sonuçlara değer diyorum sizede Allahtan sabır ve güç diliyorum...
Benim de biri 27 aylik, digeri 2 aylik. Yalniz birakamiyoruz buyuk bisey yapacak diye. Sirf bu yuzden kv yi cagirdim. Siz nasil hallediyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?