- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
- Konu Sahibi byzaahuseyin
Beyaz esya yemek odasi yatak odasi salon takimi gelinlik ve kendilerinin yapacagi altinlar evet erkek tarafina ait olanlar bu
sok oldum nerenin adeti bu? kiz tarafı ne alıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beyaz esya yemek odasi yatak odasi salon takimi gelinlik ve kendilerinin yapacagi altinlar evet erkek tarafina ait olanlar bu
Ay valla oğlan tarafı olmak ne zor. Sizinkiler naptı peki komple erkek tarafına atmışsınız her şeyi
Bir dahaki derken boşandınız mıVay be iyiymis ben yatak odasi mutfak ve banyoyu aldim karsi taraf bi tek salon onlar takti 10000lik taki babam 25000lik yine yaranamadik bidahakine bende herseyi karsi tarafa aldiricam
Kucuk ev aleti dedigin nedir Allasen? Bi mikrodalga olsa bi su isiticisi birde tost makinasi supurge.. utu..hop bitti gitti..
sok oldum nerenin adeti bu? kiz tarafı ne alıyor
Ben yemekli nişan yaptım,yatak odası takımı,mutfak eşyaları,halılar,beyaz eşya hepsini kız tarafı olarak biz yaptık.İyiki de kendim yapmışım,şimdi kendi istediğim gibi,içime sinen dört dörtlük evim var sana da mutluluklar dilerimTabiki bizim tarafda harcama yapti oturma odasi halilar 2 oda perdesi kucuk ev aletleri mutfak esyalari çeyizlkler vs vs gorunmuyo gercekten ama onlarda tutuyo baya
Bende mutluluktan ucuyordum aşkım askerden gelene kadarVay arkadaş evlilikten soğudum iyice, dertsiz başıma dert. Iki sevenin birleşmesi değil de ticaret ve onu şunu bunu hesaba katmaktan başka bişey değilmiş gibi..
iki tarafta anlayışlı olsun. Erkek tarafında anlayış var gibi. Kendi ailenizin zorluk çıkarmasına izin vermeyin
Vay be iyiymis ben yatak odasi mutfak ve banyoyu aldim karsi taraf bi tek salon onlar takti 10000lik taki babam 25000lik yine yaranamadik bidahakine bende herseyi karsi tarafa aldiricam
300 gr 400gr annenin altinin grmindan haberi varmi canim baban ne takacak sanaHanımlar önümüzdeki ay evleniyorum . Normalde sozum icin elbise bakmaya annem arkadasim k.valide ve nisanlim geldi. Gelinlik bakmaya yine aynilari . Evim tutuldu kimse bakmadan gecenin 1 bucugunda tutuldu sonradan baktik evebeyaz esyalar alincagnda nisanlim ben anlamam zaten sen begen die annesi babasi ben gittik üçümüz hep üst modeller begendirmeye çalıştılar hicbi sekilde aza kacmadılar mobilya begenecegmzde de annem vardi yanimda geri yine ayni ekip
ve yine iyisine kaçtılar imkanlari yettigince herseyin. Dünde onlarin adetinde "kayinpeder ve sadece gelin" altin begenmeye giderlermis gelin kendi istedigini begenir kayinpederde ödemesini yaparmış . ama benim kayinpeder karisina demis sende gel üçümüz gidelim diye oylelikle gelmis kayinvalide neyse gittik begendik aldik herseyi cok güzel eve geldim babam kizmaya basladi sen kimsesiz misin onun anasi babasi geliyoda senin annen niye yaninda degil zaten beyaz esyaya da cagrmadilar anneni madem oyle alsinlar gitsinler seni bizi adamdan saymiyolarsa delirtmesinler beni vs vs konustu. Bende nisanlima dedim babam boyle boyle dedi ama gayet hakli bisey diyemem die nisanlm da bizi haklı buldu zaten ve annesine soylemis
oda bugun beni aradi ben kendi kizlarimda boyle gördüm ben bile gelmeyecektim baban ısrar etti bizim adet boyle oldugu icin boyle yaptim sen bana yada nisanlna deseydin annem gelsin diye cagirmasam o zaman ben haksiz olurdum suclu olurdum ama suan ben sizde nasil oldugunu bilmedigim icin boyle yaptim gereken heryere senden once anneni ariyoruz gel die boyle ufacık seylere takilirsa ömür gecmez dedi :) bende dedim valla anne sen kendince haklısın ama onlarda hakli sen ve babam varken en azindan bizden birininde olmasi gerekirdi siz annemi cagrmayinca o düşünceyi gostermeyince ben emrivaki bi sekilde alıp gelemem zaten oda gelmezdi neyse olan oldu artik sende takılma bakalim dedim. Sonrada anneme anlattim olanları annemde bi kulp bulmaya çalıştı zaten şunu almamislar bunu almamışlar gram soylemedik kendiniz gucunuz neye yeterse onu yapin dedik borca girmesin die 300 400 gr lik altin istemedik diye mi butun bunlar kusura bakmada herseyin iyisine kaçıyorlar diyosun ama biz 300 gr altin isteseydik her esyaniz en guzelinden de olmazdi yapamazlardi dedi onlada ayri bi tartismaya girdik cok arada kaldim sasirttim iyice valla