- 22 Kasım 2017
- 811
- 964
- 23
- 37
- Konu Sahibi byzaahuseyin
Bir dahaki derken boşandınız mı
Bosanmaya calisiyorum cekismeli uzun surcek sanirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir dahaki derken boşandınız mı
Hayırlısı olsunBosanmaya calisiyorum cekismeli uzun surcek sanirim
Suan siz diyince hesaplama yaptim bizden toplam heersey dahil 35bin tl çıkıyor ve ben daha da cevremdekilere dedim ben taki falan istemem babamin yukunu hafifletin yeter die bize 30 bin tllik masraf olmus oluyor onlaraysa75 80 bin tl yarisindan bile az gercekten ama halen dedignz gibi ailemin birilerinin doldurusa getirmesindenmi gözlerinin yuksekte olusundanmi bilemedm yaranilmiyo. Ben boyle deyince de kendim rahatsiz hissediyorum nankör evlat gibi
Küçük ev aletleri yemek takimi mutfak ivir zivirlari ceyizlik pikesidir dantelidir salon haric tum heryerin halısı kına salonu bindalli nisanlik oturma odasi tv35 bin küçük ev aletleri neler aldınız maşallah. siz ailenizi sakinlestirin orta yolu da bulmaya çalışın. ben annemsiz bir yere gitmedim. eğer kv geldiyse annemi de aldim yanima arattim
Ya benim anlamadigim bu saydığınız şeyler zaten gelinin ceyizinde bulunan şeyler değil midir küçük ev aleti ıvır zıvır çeyizlik pike dantel....ee kınayı da zaten kız tarafı yapar. bunları neden hayrınıza cebinizden çıkmış gibi yazıyorsunuz onu anlamadım ev için yapılan masraf koca bir hiç yani sizin tarafinizdan. Tüm evin ihtiyacını erkek tarafına tabiri caizse "kitlemişsiniz" bir de sunu aldık bunu aldık yaw geçin efendim bu işleri adamlar her şeyin en iyisini alıyormuş bir de takacak kulp arıyorsunuz. Ne var böyle evlenmeye keyfini sürün bence de dünürler arası laf taşımayı bırakın. Daha sakinleştiren taraf olacakken siz ateşe körükle gidengillerdensinizKüçük ev aletleri yemek takimi mutfak ivir zivirlari ceyizlik pikesidir dantelidir salon haric tum heryerin halısı kına salonu bindalli nisanlik oturma odasi tv
Zaten gelinin çeyizinde olunca bedava olmuyor ne emekler paralar veriliyor. Tabaktı bardaktı havluydu nevresimdi görülmüyor ama ciddi para ve evde ihtiyaç. Konu sahibini savunmak için söylemedim. Çeyiz deyip geçmişsiniz.Ya benim anlamadigim bu saydığınız şeyler zaten gelinin ceyizinde bulunan şeyler değil midir küçük ev aleti ıvır zıvır çeyizlik pike dantel....ee kınayı da zaten kız tarafı yapar. bunları neden hayrınıza cebinizden çıkmış gibi yazıyorsunuz onu anlamadım ev için yapılan masraf koca bir hiç yani sizin tarafinizdan. Tüm evin ihtiyacını erkek tarafına tabiri caizse "kitlemişsiniz" bir de sunu aldık bunu aldık yaw geçin efendim bu işleri adamlar her şeyin en iyisini alıyormuş bir de takacak kulp arıyorsunuz. Ne var böyle evlenmeye keyfini sürün bence de dünürler arası laf taşımayı bırakın. Daha sakinleştiren taraf olacakken siz ateşe körükle gidengillerdensiniz