Ne zormuş bu işler..

Suan siz diyince hesaplama yaptim bizden toplam heersey dahil 35bin tl çıkıyor ve ben daha da cevremdekilere dedim ben taki falan istemem babamin yukunu hafifletin yeter die bize 30 bin tllik masraf olmus oluyor onlaraysa75 80 bin tl yarisindan bile az gercekten ama halen dedignz gibi ailemin birilerinin doldurusa getirmesindenmi gözlerinin yuksekte olusundanmi bilemedm yaranilmiyo. Ben boyle deyince de kendim rahatsiz hissediyorum nankör evlat gibi

35 bin küçük ev aletleri neler aldınız maşallah. siz ailenizi sakinlestirin orta yolu da bulmaya çalışın. ben annemsiz bir yere gitmedim. eğer kv geldiyse annemi de aldim yanima arattim

35 bin küçük ev aletleri neler aldınız maşallah. siz ailenizi sakinlestirin orta yolu da bulmaya çalışın. ben annemsiz bir yere gitmedim. eğer kv geldiyse annemi de aldim yanima arattim
Küçük ev aletleri yemek takimi mutfak ivir zivirlari ceyizlik pikesidir dantelidir salon haric tum heryerin halısı kına salonu bindalli nisanlik oturma odasi tv

Küçük ev aletleri yemek takimi mutfak ivir zivirlari ceyizlik pikesidir dantelidir salon haric tum heryerin halısı kına salonu bindalli nisanlik oturma odasi tv
Ya benim anlamadigim bu saydığınız şeyler zaten gelinin ceyizinde bulunan şeyler değil midir küçük ev aleti ıvır zıvır çeyizlik pike dantel....ee kınayı da zaten kız tarafı yapar. bunları neden hayrınıza cebinizden çıkmış gibi yazıyorsunuz onu anlamadım ev için yapılan masraf koca bir hiç yani sizin tarafinizdan. Tüm evin ihtiyacını erkek tarafına tabiri caizse "kitlemişsiniz" bir de sunu aldık bunu aldık yaw geçin efendim bu işleri adamlar her şeyin en iyisini alıyormuş bir de takacak kulp arıyorsunuz. Ne var böyle evlenmeye keyfini sürün bence de dünürler arası laf taşımayı bırakın. Daha sakinleştiren taraf olacakken siz ateşe körükle gidengillerdensiniz

Kayınvalidenize katılıyorum.

Hiç yoktan kriz ortamı yapmışsınız kendinize.

Biraz içinizde saklayın söylenenleri, laf taşımayın.

Gereksiz bir tartışma olmuş

Erkek tarafı düğüne 1 ay kala değer bilmiş elinden gelenleri yapmış

Sen annenleri yatıştıracağına gidip nişanlına yetiştirmişsin

Annenlerde konuşacak yer aramışlar, erkek tarafı gidip kafasına göre alsaydı o zaman haklıydı ama seni de götürmüşler

Kimseye yaranılmıyor bu devirde

Her olayı diğer tarafa yansıtma neyse zamanla öğrenirsin zaten:KK51:

Benden geçti malum evliyim

Ama 3 kızım var yine de ders almalıyım
Anladığım kadarıyla sorun çıkaran gelin makbul
Memnun olmayan
Kendi minicik katkısını abartıp karşı tarafın dağ kadar verdiğini yok sayan
Tolere etmek varken laf yetiştirip duran

Yok ya şöyle bir düşündüm de gerek yok
Yine de benim gibi olsun kızlarım
Bence kısa vadede siz ama uzun vadede kadirşinaslık kazanacak

Not: 15 yıllık evliyim eşimin ailesinden zerre beklentim olmadı yapabildiklerini asla küçümsemedim hiçbirinden zerre kırılmadım incinmedim iki taraf arasında laf taşıma olayına ise zerre yeltenmedim sadece eşimin ailesi değil 7 sülalesi yerden göğe değer verir şükürler olsun

Yazamadan gecemedimInsanlar deger vermis herseyinizi yapmislar,bir de ustune aileniz laf yapiyor..kiz babalarin Alinip verilmesine karismasi bana cok tuhaf geliyor,benim babam hic anlamaz,sormaz ne aldiniz ne ettiniz,kimle gittiniz....bu zamanda boyle aile bulmussunuz eziyosunuz..biz herseyi kendimiz yaptik,karsi taraf el gibi gelip parasini benim verdigim dugun yemeginde millete hava attilar,benim ailem birgun daha bi laf,bi soz etmediler...gercekten sizin gibi yapinca daha degerli olunuyor sanirim

Ya benim anlamadigim bu saydığınız şeyler zaten gelinin ceyizinde bulunan şeyler değil midir küçük ev aleti ıvır zıvır çeyizlik pike dantel....ee kınayı da zaten kız tarafı yapar. bunları neden hayrınıza cebinizden çıkmış gibi yazıyorsunuz onu anlamadım ev için yapılan masraf koca bir hiç yani sizin tarafinizdan. Tüm evin ihtiyacını erkek tarafına tabiri caizse "kitlemişsiniz" bir de sunu aldık bunu aldık yaw geçin efendim bu işleri adamlar her şeyin en iyisini alıyormuş bir de takacak kulp arıyorsunuz. Ne var böyle evlenmeye keyfini sürün bence de dünürler arası laf taşımayı bırakın. Daha sakinleştiren taraf olacakken siz ateşe körükle gidengillerdensiniz
Zaten gelinin çeyizinde olunca bedava olmuyor ne emekler paralar veriliyor. Tabaktı bardaktı havluydu nevresimdi görülmüyor ama ciddi para ve evde ihtiyaç. Konu sahibini savunmak için söylemedim. Çeyiz deyip geçmişsiniz.

Back
X