Ne zormuş evlenmek

Evlenmek evet zor ama inan o evliliği sürdürmek çok daha zor herşeyini kendi çabalarıyla yapmış biri olarak söylüyorum bırak annen istesin abartmamak koşuluyla bi arkadaşında dediği gibi istemeyince de öokta kıymetli olmuyosun bütün düğünü ve evi kendi çabalarımızla yaptık 2 sene oldu dha belimizi doğrultamadık evliliğimizde bi çok sınavdan geçti ailem istememişti benim zorumla oldu ama çok pişman olduğum zamanlar oldu demem o ki kardeşim annenin söylediklerini çokta yabana atma

Peki karşı tarafın durumu yoksa? O zaman nasıl isteyecek, babası sorumsuz adamın teki. Çocuklarıyla olan bağı bile çok zayıf ve yardımcı olmuyor, kadının da sadece cüzi bir maaşı var o kadar..

Peki karşı tarafın durumu yoksa? O zaman nasıl isteyecek, babası sorumsuz adamın teki. Çocuklarıyla olan bağı bile çok zayıf ve yardımcı olmuyor, kadının da sadece cüzi bir maaşı var o kadar..
Eşimin durumu da aynen bahsettiğin gibiydi canım bendee dedimki yazık durumları yok her borcu her derdi üstlendim ama düğünümüdw nişanlılığımıd zehir ettiler oyüzden kimseye acıma bi erkek evlenmeye kalkıyosa bi zahmet herşeye de hazırlıklı olcak alnının akıyla bu işten çıkamıycaksa hiç boş yere bu işlere kalkışmayack sen şimdi olaylara bu şekilde bakamıyosun o tarafıda düşünüyosun eşin olacak kişiyide ama o işler öyle olmuyo malesef bu benim yaşadıklarımdn çıkardığım ders tabiki herkeste böyle olacak diye bi kanun yok istisnalar kaideyi bızmaz ama binde bir od kime denk gelirse... tek söyleyebileceğim lütfen iyi düşün hemen karar cerme zaman herşeeyi daha net görmeni sğlayabilir

Yaşınız kaç?
Geliriniz nasil?
Birikim varmi?
Maddiyat önemli değil diyenlerden değilim. Maddiyat hemde cok önemli. Sevgilinizle sizi nasil bir hayat bekliyor? Bence ilk bunlari değerlendirin.... evlenip ohhh caramela hayatim olacak diye lütfen düşünmeyin. İnsanin borc girtlakda olunca libidosu fazla tavanlarda olmuyor malasef

Zezella, altın/para/takı istemek bana bir şeyi satıyorlarmış izlenimi veriyor. Kadınlar satılık bir mal olmadığına göre bu konuda sen kesin venet olursan konuşulamaz.

1 yılda beklemeyin. O 1 yıl belki ayrılırlar diye isteniyor. Rest çekmek son çare ama genelde işe yarıyor.

Gerçekten insanı öyle bi boğuyorlar ki bazen en güzel günlerim diye hatırlamam gereken zamanları aileler yüzünden hatırlamak ve asla dönmek istemiyorum. İyi ki evlenmişim ama asla o günlere dönmek istemem

Bunu daha önce ona geyiğine söylemiştim de yapılabilir mi böyle bir şey gerçekten? Fark edilmez mi?

arkadaşımin annesi dugunde sahte bilezik taktı kurdele bglamis bide karismasin diye, kizi da tembihlemis anneme lazim borc verdim dersin diye

onlarin da ucuzu pahalisi var kadın pahalisini almis valla kimse cakmamisti

Eğer sizin aranızda gercekten güçlü bir sevgi varsa neden onlar tarihi ileri Attı diye ayrılasınız ki ...

Annende hayat tecrübesi olan ve bir evlilik Yaşamış biri sonuçta fikirlerini yabana atma biraz bekle o sürede erkek Arkadaşının tavırlarını da değerlendir .

Onun annesi ve babasi niye ayrilmis biliyor musunuz. Babasi annesine nasil davranmis. Ben genogramini bi cikartin diyorum yinede.
Bir erkek istediği kadar eğitimli olsun..neticede babasının annesine davranışını kopyalar beynine ve ilerde de karısına öyle davranır di mi?

Bunlar boş şeyler yarın birgün borç gırtlağa dayaninca ne kocayı gözün görür ne aşkı ne sevgiyi.inan bana tecrübe hepsi.para pul evlilikte önemli bir yıl bekleyin birikim yapıp borçsuz evlenince bari.evlenmek çok matah bişey değil yeminle bak.ayni evde yaşama fikri sana cokkkk cazip geliyordur ama hayatın gerçekleri var borç geçim derdi başa gelirse o evde kocayı bile gözün görmez.sen simdi rüya aleminde son inan annemde belki çok istiyor diye kızıyorsun belki ama annelerin gözünde kızına alınan herşey az gibi sana herşeyin seveceğini düşündüğü iciç n senin için çok istiyor

Benim kv kizina 12 bilezik bi de zumrut set aldirmis bana aynen sana bisey yok dedi inat ettim istedim 5tane bilezik ve set onlarida 14 ayar almislar.... he kv inat etmese istermiydim hayir bilezik olsa ne olmasa ne onlarla mi zengin olcam zaten dugunden sonra onlara da el koydular...

Annenizle konusun ikna edin arada bi inatlasma olmasin bosuna ne takabiliyorlarsa taksinlar istediginizi ilerde calisip alirsiniz

Yaa niye evliliğe kızlarımız acele ediyor bir bilsem şunu annemizin evi gibisi varmı ekmek elden su gölden rahatça bekarlık gibisi varmı.niye evlenmek istiyordu iz niye gençler bir söyleyin Allah askina

Erkek evladım olursa geline takacağım bileziği küçükten itibaren biriktireceğim, kk da okuduğum kadarıyla çok sorun oluyor. Allah nasip ederse benim de niyetim 15 bilezik takmak, zaten kız onunla ev peşinatı yapıyor, araba alıyor, kumara mı yatırıyor? Bilmiyorum erkek aileleri nasıl son ana kadar bekleyebiliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…