Bunu daha önce ona geyiğine söylemiştim de yapılabilir mi böyle bir şey gerçekten? Fark edilmez mi?Sahtesini alıp taksın oğlan, yada kiralasın kuyumcudan..
Peki karşı tarafın durumu yoksa? O zaman nasıl isteyecek, babası sorumsuz adamın teki. Çocuklarıyla olan bağı bile çok zayıf ve yardımcı olmuyor, kadının da sadece cüzi bir maaşı var o kadar..Evlenmek evet zor ama inan o evliliği sürdürmek çok daha zor herşeyini kendi çabalarıyla yapmış biri olarak söylüyorum bırak annen istesin abartmamak koşuluyla bi arkadaşında dediği gibi istemeyince de öokta kıymetli olmuyosun bütün düğünü ve evi kendi çabalarımızla yaptık 2 sene oldu dha belimizi doğrultamadık evliliğimizde bi çok sınavdan geçti ailem istememişti benim zorumla oldu ama çok pişman olduğum zamanlar oldu demem o ki kardeşim annenin söylediklerini çokta yabana atma
Eşimin durumu da aynen bahsettiğin gibiydi canım bendee dedimki yazık durumları yok her borcu her derdi üstlendim ama düğünümüdw nişanlılığımıd zehir ettiler oyüzden kimseye acıma bi erkek evlenmeye kalkıyosa bi zahmet herşeye de hazırlıklı olcak alnının akıyla bu işten çıkamıycaksa hiç boş yere bu işlere kalkışmayack sen şimdi olaylara bu şekilde bakamıyosun o tarafıda düşünüyosun eşin olacak kişiyide ama o işler öyle olmuyo malesef bu benim yaşadıklarımdn çıkardığım ders tabiki herkeste böyle olacak diye bi kanun yok istisnalar kaideyi bızmaz ama binde bir od kime denk gelirse... tek söyleyebileceğim lütfen iyi düşün hemen karar cerme zaman herşeeyi daha net görmeni sğlayabilirPeki karşı tarafın durumu yoksa? O zaman nasıl isteyecek, babası sorumsuz adamın teki. Çocuklarıyla olan bağı bile çok zayıf ve yardımcı olmuyor, kadının da sadece cüzi bir maaşı var o kadar..
Bunu daha önce ona geyiğine söylemiştim de yapılabilir mi böyle bir şey gerçekten? Fark edilmez mi?
Eğer sizin aranızda gercekten güçlü bir sevgi varsa neden onlar tarihi ileri Attı diye ayrılasınız ki ...Üzüleceğimi sanmıyorum aslında. Bende pek "içinde kalma durumu yok. Yani istediğim şeyler oluyor onları söylüyorum ama öbür türlü ilerde içimde kalabilir diye düşünmüyorum.
Bizim korkumuz sürekli olarak tarihi ileri atmak isteyip bizim ayrılmamızı istemeleri.
Bir erkek istediği kadar eğitimli olsun..neticede babasının annesine davranışını kopyalar beynine ve ilerde de karısına öyle davranır di mi?Onun annesi ve babasi niye ayrilmis biliyor musunuz. Babasi annesine nasil davranmis. Ben genogramini bi cikartin diyorum yinede.
Bunlar boş şeyler yarın birgün borç gırtlağa dayaninca ne kocayı gözün görür ne aşkı ne sevgiyi.inan bana tecrübe hepsi.para pul evlilikte önemli bir yıl bekleyin birikim yapıp borçsuz evlenince bari.evlenmek çok matah bişey değil yeminle bak.ayni evde yaşama fikri sana cokkkk cazip geliyordur ama hayatın gerçekleri var borç geçim derdi başa gelirse o evde kocayı bile gözün görmez.sen simdi rüya aleminde son inan annemde belki çok istiyor diye kızıyorsun belki ama annelerin gözünde kızına alınan herşey az gibi sana herşeyin seveceğini düşündüğü iciç n senin için çok istiyorAma her anlamda hayat arkadaşım olabilecek bir insanı sadece şu an fazla parası yok diye bırakmam çok bencilce olmaz mı? Maddi zorluklar olacak tabi bunların farkındayım ama zaten iyi günde kötü günde demeyecek miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?