• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne zormuş işe girmek..

Sağlıkçıysan özel hastanelerde nöbetlere kalsana daha az alırsın belki ama sağlıkta deneyim çok önemli ileriye yatırım gibi bişey bence. Bende sağlıkçıyım nöbetlere kalarak okudum ailemin yanında okudum ama haftada 3gün eve gidebiliyodum. Okul bitti ve ben arkadaşlarımdan daha çabuk ve daha yüksek maaşla işe başladım. Ne işin var oralarda hastanelere başvur.

Canım bana yakın hastanelere gittim öğrenci almadıklarını söylediler, hemde üniversite öğrencisiyim 1. sınıf olduğum için almıyorlar ne yazıkki..

Varsa da var geçilemeyecek bir şey değildir ki ne soracak o sınavda? Mağaza gezmeyi seven üniversite okuyan kızın cevaplayamayacağı sorular değildir

Ya matematikk türkçe tarzındaymış bana çok saçma geldi ne bileyim :)

Lcw bayram dönemi için geçici personel alır beğenilirsen devam edersin .ben 2006 çalıştım part olarak ve asla hakkini vermemezlik etmez suan tabiki daha da gelişti herseyini takip eder bilirim yönetimine kadar.

Lc wakiki çok isterim ama dediğ,im gibi 100-200 kişi başvuruyor nerdeyse her gün, onların arasından seçilmek büyük şans olsa gerek..

diğerlerini bilmem de lcw da çalıştım..o kadar çok öğrenci vardı ki çalışan part time ve çeyrek part diye de bir şey vardı o da sadece cmt pazar günleri çalışıyorlardı..normal part haftada 4 gün maaşı da bence tatmin edici 4 güne göre ama gel gör ki yorucu gerçekten..öğrencilerin ders günlerine göre de shift yapılıyordu..umarım yardımcı olmuşumdur kolaylıklar diliyorum...bu arada lcw ya girmek zor değil:)

Ben işten hiç gocunmam çalışırım yeterki iş olsun, ama günde 200 kişinin başvurulduğu söyleniyor onlar arsından seçilmek biraz zorol sa gerek :)

Cv hazırlayıp da mı gitsek ordan başvuru formu mu verirler? Lcw form veriyormuş ama hepsi öyle mi acaba ben de girmek istiyorum da:)

Back
X