- 17 Ekim 2015
- 5.452
- 5.309
- 198
her zor denilende boyle davranırsan işimiz var senleAh bi girebilsem, işe girmesi cok zor diyorlar..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her zor denilende boyle davranırsan işimiz var senleAh bi girebilsem, işe girmesi cok zor diyorlar..
her zor denilende boyle davranırsan işimiz var senle![]()
bence mesleğin olan işi yap staj dışı
Basvurdugun gibi cagirdimilar :) Bana sinav hakkinda bilgi vermeyi unutma olurmu ☺☺Bugun başvurdum, yarın defactonun sınavu var ama saati unuttum![]()
eşim saydığın magazaların birinde müdür
hm tecrübesiz eleman almaz
defacto veya kotona başvur
defacto nun sınavı var evet ama üni öğrencisi birinin cevaplayamayacağı tarzda değil türkçe-matematik-mantık soruyor basit düzeyde..
kendine güven kimler kimler çalışıyor bende çalışırım diye düşün :)
Birde çoğu yer dış görünüşe bakar prezantabl değilsen almazlar defactoda öyle bi şart da yok![]()
sen hiç başvuru yapmadın sanırım. zorsa zor, sen başvurunu yap bekle yani.
Basvurmadim basvurmaya utaniyorum iste ne bileyim.. deneyecegim sansimi su hafta bi bitsin.
daha başvuruya utanıyosun ohoooo nasıl çalışacaksın ki?
Ne kadar yanlış bir anlaşılma.Nayir nolamaz daha o embesile yapacaklarim bitmemisti oysa![]()
O espiri bu cumleye yapilmisti siz neden ustunuze alindiniz dikkatli okursaniz konusmanin sizinle uzak yakin alakasi olmadigini anlarsiniAlin size sinav sorusu francesca musteri gelip suratina embesil diyor tepkiniz ne olurdu? @brctl61
Sensin embesil olurdu![]()
Giremeden kovuldun![]()
Sizin le varmi alakasi?Nayir nolamaz daha o embesile yapacaklarim bitmemisti oysa![]()
Aynen buyuk yanlis anlasilma ama yanlis anlayan sizsinizNe kadar yanlış bir anlaşılma.
Demek istediğim şuydu; kurumsal firmalarda 30 kişilik ekip girer toplantı odasına. 2 kişi işe almak için terletirler, zeka sorularıyla da bunaltırlar. Dersin ki içinden, herhalde bu firmada çalışanların hepsi üstün zekalı. İşe bir girersin ki, çoğu kişi zaten çalışmayıp çalışıyor görünüyor. Zeka ortalama hatta altında. Bunları demek istemiştim ama birkaç kişi yanlış anladı. Ne kadar tuhaf. Bu arada kurduğunuz cümle ve üslubunuz hiç hoş değil.
Soylemek istedigin kisiyi etiketle bence diyotum bana ne diyor gece geceO espiri bu cumleye yapilmisti siz neden ustunuze alindiniz dikkatli okursaniz konusmanin sizinle uzak yakin alakasi olmadigini anlarsini
Sizin le varmi alakasi?
Onu yapmam lazimdi gostermek icinSoylemek istedigin kisiyi etiketle bence diyotum bana ne diyor gece gece![]()
Yok anlamadi sanirim anlasin diye dedim gerci banlandi o kelimeden neyin savunmasiysa artikOnu yapmam lazimdi gostermek icin
Uyandirdimmi![]()