• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne zormuş işe girmek..

eşim saydığın magazaların birinde müdür
hm tecrübesiz eleman almaz
defacto veya kotona başvur
defacto nun sınavı var evet ama üni öğrencisi birinin cevaplayamayacağı tarzda değil türkçe-matematik-mantık soruyor basit düzeyde..
kendine güven kimler kimler çalışıyor bende çalışırım diye düşün :)
Birde çoğu yer dış görünüşe bakar prezantabl değilsen almazlar defactoda öyle bi şart da yok :halay:

sen hiç başvuru yapmadın sanırım. zorsa zor, sen başvurunu yap bekle yani.

eşim saydığın magazaların birinde müdür
hm tecrübesiz eleman almaz
defacto veya kotona başvur
defacto nun sınavı var evet ama üni öğrencisi birinin cevaplayamayacağı tarzda değil türkçe-matematik-mantık soruyor basit düzeyde..
kendine güven kimler kimler çalışıyor bende çalışırım diye düşün :)
Birde çoğu yer dış görünüşe bakar prezantabl değilsen almazlar defactoda öyle bi şart da yok :halay:

Ya ben saglikci oldugum icin matematik gormuyorum, lisedede aman aman bimatematigim yoktu korkuyorum :) Tesekkur ederim cevap icin, bende defacto ve lc istiyorum zaten umarim olur.. :)

Nayir nolamaz daha o embesile yapacaklarim bitmemisti oysa:bicak:
Ne kadar yanlış bir anlaşılma.
Demek istediğim şuydu; kurumsal firmalarda 30 kişilik ekip girer toplantı odasına. 2 kişi işe almak için terletirler, zeka sorularıyla da bunaltırlar. Dersin ki içinden, herhalde bu firmada çalışanların hepsi üstün zekalı. İşe bir girersin ki, çoğu kişi zaten çalışmayıp çalışıyor görünüyor. Zeka ortalama hatta altında. Bunları demek istemiştim ama birkaç kişi yanlış anladı. Ne kadar tuhaf. Bu arada kurduğunuz cümle ve üslubunuz hiç hoş değil.

Alin size sinav sorusu francesca musteri gelip suratina embesil diyor tepkiniz ne olurdu? @brctl61
O espiri bu cumleye yapilmisti siz neden ustunuze alindiniz dikkatli okursaniz konusmanin sizinle uzak yakin alakasi olmadigini anlarsini
Sensin embesil olurdu:deli:
Giremeden kovuldun:skandal:
Nayir nolamaz daha o embesile yapacaklarim bitmemisti oysa:bicak:
Sizin le varmi alakasi?

Ne kadar yanlış bir anlaşılma.
Demek istediğim şuydu; kurumsal firmalarda 30 kişilik ekip girer toplantı odasına. 2 kişi işe almak için terletirler, zeka sorularıyla da bunaltırlar. Dersin ki içinden, herhalde bu firmada çalışanların hepsi üstün zekalı. İşe bir girersin ki, çoğu kişi zaten çalışmayıp çalışıyor görünüyor. Zeka ortalama hatta altında. Bunları demek istemiştim ama birkaç kişi yanlış anladı. Ne kadar tuhaf. Bu arada kurduğunuz cümle ve üslubunuz hiç hoş değil.
Aynen buyuk yanlis anlasilma ama yanlis anlayan sizsiniz

Back
X