Ne zormuş..

niye paspalsın kendine neden çekidüzen vermiyordun eve ve kendine. kocan kız o senin kırk yılın başı börek istemiş yapcaktın yani, adamı bunaltmışsın. adam haklı yani. kendine güvenin varsa düzelt derim ama yoksa boşuna onunda zamanını alma

Yorumlarınızı ve eleştirilerinizi haklı buluyorum ben çok varlıklı bir ailenin tek kızıydım ve eşimin doğru düzgün bir işi olmamasına rağmen sevdiğim için evlendim. Ailemde temizlik yemek vs. Görmedim benim dadım annemin yardımcısı olan yardımcımız vardı. Hatalarımın farkındayım evet haklısınız ancak gerçekten alışkın değildim ve bana çok tuhaf geliyordu çok yapmaya çalıştım ama olmadı psikolojim bozuldu. Her gün gezen harcadığı paranın haddi hesabı olmayan ben birden sadece sevdiğim için hiç yaşayamacağım bir ortamda temizlik yemek yapmaya bırakılmış istediklerini alamayan çıkıp gezemeyen biri olmuştum. Alışamadım belkide. Ama size hak veriyorum bunları yazacağını bile bile paylaştım. Çünkü inanın çevremdede kimse beni anlamıyor. Kimse sende haklısın demiyor. Eşimi gerçekten çok sevdim size yemin ederim. Ve onunda sevdiğine emindim belkide yaşlardan dolayı bilmiyorum. Ama bu süreçte kendimi düzelttim sadece bidaha deneyin bu sefer olabilir demenizi bekliyordum. Çok teşekkür ederim

suçlu falan hissetmeyin kendinizi
evliliğe hazır değilmişsiniz o kadar
ben de sizin gibiyim, ne ev işi bilirim ne yemek
bizim de aramızda sorun olur bu ama büyümez tabii
Çok şükür eşim çok yardımcıdır bu konuda
Dönmeli misin diye düşünmek yerine
bence kendini geliştir. Ev işinden bahsetmiyorum sadece
her konuda
Ev işi dediğin ne var, işin gücün iyi olur, paran olur tutarsın bir kadın.

Çol teşekkür ederim anlayışınız için. Eşimde anlayış göstermeye çalıştı ama bir yerden sonra onada tak etti. Haklı. Kendimi bu konularda geliştiriyorum bir sonraki evliliğimizde aynılarını yaşamamak için.

Bence evlilikten önce ailesunin biricik prensesi sendromundan kurtulun
okul okumuyorsaniz onun için uğraşın okuyorsaniz mesleğinıze yogunlasin
kendinizi geliştirin bu arada da sevgili olarak devam edebilirsiniz

Kendime bakmadım derken eskisi kadar dikkat etmedim tabi ki kendi temizliğime özen gösterdim. Ama haklısınız ben sinirimi o şekilde gösterdim.

Delirecegim! Sahiden!
Varlik kadar yoklukta var dunyada!
Harcadiginiz paranin haddi hesabi yokmus, ne matah!

Delirecegim! Sahiden!
Varlik kadar yoklukta var dunyada!
Harcadiginiz paranin haddi hesabi yokmus, ne matah!
Bunu mu çıkardınız bu kadar benzetmenin deyimin içinden? Benim orda anlatmak istediğim şey bambaşka. Allah'a şükür bende biliyorum israfı da günahlıda varlığıda yokluğuda..

Bunu mu çıkardınız bu kadar benzetmenin deyimin içinden? Benim orda anlatmak istediğim şey bambaşka. Allah'a şükür bende biliyorum israfı da günahlıda varlığıda yokluğuda..

Anlattiklarinizdan cikarabildigim tek bu zaten. Ben bildiginizi zannetmiyorum.
Hayirli kandiller.

Neden dalga geçeyim anlamadım ? Dalga geçtiğimi düşündürecek ne dedim
Ufacık yaşta evlilik.
Evliliğin getirdiği sorumluluktan ve bilinçten bu kadar uzak yaşamak.
Çocuk oyuncağına dönen evlilik.

Bence bunlar yeterli. Sonradan yaptığınız açıklamadan sonra bunları bilmeyecek kadar cahil olmadığınızı düşünüyorum.

Bu saydıklarınız cahillik hata evet ama dalga geçtiğimiz çıkarmanız abes. Ülkede büyük bir kısım zaten 20 ki yaşlarda evleniyor doğru mu hayır ama burda insan hatalarınıda anlatıyor işte.

Hanımlar ben sizi anladım haklısınız da beni anlamadınız. Neden bu kadar tepki gösterdiniz ki ben zaten farkındayım hatalarımın diyorum kendimide düzelttim diyorum size sorduğum şey şuydu bu sebepler yüzünden eşimin benden böyle kolay ayrılması normal mi yani bu hatalar yüzünden beni boşaması normalse ben kendimi düzeltip tekrar denemek istiyorum ama eğer normal değilse ben mükemmel olsam yine yapar mı aynısını bunu sordum. Lütfen kızınız yerine kotun sadece nasihat bekliyorum eleştirmekte haklısınız ama tamam hatalıyım diyorum bende zaten tekrar tekrar yüzüme vurmayın lütfen.

O zaman sana bi akıl, sen normal değilsin eşin sana iyi dayanmış bence sen o Ada'mı kaybetme kadın gibi davran! Evine sahip çık anacııımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…