- 30 Haziran 2016
- 51
- 35
- 3
- 30
- Konu Sahibi Tepedelen94
-
Ay bu mesaja Mutlu oldum resmen teşekkür ederimmO zaman sana bi akıl, sen normal değilsin eşin sana iyi dayanmış bence sen o Ada'mı kaybetme kadın gibi davran! Evine sahip çık anacııımm
Ne yapmamı önerirsiniz ben şahsen kendime inanıyorum yemek yapmayı öğrendim baya bişeyler geliyor artık elimden siz bana Nasıl bir tavsiye verebilirsiniz bu konudaSenin koca iyi sabretmiş valla.
İş güç yok, temizlik yok, yemek yok, iş kadını da değilsin, akşama kadar yan gel yat osman, bi de paspal karşılıyordum diyorsun.....
Benim koca 3 günde boşardı.
Yine aynı şeyleri yapacaksan boşuna adamın hayatını zehretme.
Evet kansızlık çıktı ileri derecede ilaç kullanıyorum aynı zamanda panik atak hastasıyım benimde gerçekten sebeplerim vardı ama Yinede o Zaman bakmalıydım bunların çaresine teşekkür ederim sizeO değilde kadın gibi davran kadın gibi ol diyenler var da kadın olmak sadece ev temizliği gece kalkıp börek açmak mı ?
Evet bazı noktalarda hatalarinız var daha olgunlaşamadan evlenmissiniz size yol göstericek bir büyüğünüz bir tanıdığınızda mı yoktu eğer yoksa teknoloji elimizin altında bütün yemek tarifleri temizlikle ilgili tüyolar mevcut burda bile binlerce konular var bunları anlatan madem evliliğiniz için sorun teşkil eden bi durumdu bu çözüm olarak pratik hazırlaması kolay tarifler ile başlamayı deneyebilirsiniz eğer tekrar birleşirseniz burda bile editörlerimize ve üyelere yemekle temizlikle ilgili sorular sorsanız çoğu cevaplayacaklardır.
Sürekli yatıyorum dediniz biseyi merak ettim acaba halsizlik probleminiz mi var bunun altında kansızlık vitamin veya demir eksikliği olabilir mi
o konularda sıkıntım yok çok şükür ne fiziğim ne dış görünüşüm estetik anlamda bozulmadı ve kendime göre gayet güzel bir bayanımTotonun boyutu ne?
Çünkü evlilik boyunca yaptığın tek şey onu büyütmek olmuş
Hanımlar ben sizi anladım haklısınız da beni anlamadınız. Neden bu kadar tepki gösterdiniz ki ben zaten farkındayım hatalarımın diyorum kendimide düzelttim diyorum size sorduğum şey şuydu bu sebepler yüzünden eşimin benden böyle kolay ayrılması normal mi yani bu hatalar yüzünden beni boşaması normalse ben kendimi düzeltip tekrar denemek istiyorum ama eğer normal değilse ben mükemmel olsam yine yapar mı aynısını bunu sordum. Lütfen kızınız yerine kotun sadece nasihat bekliyorum eleştirmekte haklısınız ama tamam hatalıyım diyorum bende zaten tekrar tekrar yüzüme vurmayın lütfen.
Maddi açıdan bi sıkıntı yoksa ben yardımcı fikrine soğuk bakmıyorum bu konuda eski eşinizin tutumu nasıldı acabaEvet kansızlık çıktı ileri derecede ilaç kullanıyorum aynı zamanda panik atak hastasıyım benimde gerçekten sebeplerim vardı ama Yinede o Zaman bakmalıydım bunların çaresine teşekkür ederim size
İnşallah Allah herkesin yuvasını Mutlu kılsın çok teşekkür ederim. Benim eşim hiç şikayet etmedi galiba o yüzden Zaman'ında akıllanamadım dolup dolup patladı sonunda:) ama artık bilimcindeyimSen kendi olumsuzluklarınn bilincindesin. Bu saydığın hataları duzeltirsen eşinin de sana yaklaşımı farklı olur. Insan evini toplamaz mı, yemeğini işini.. kendine bakmaz mı. Bunların sende farkındasin ki yazmışsın. Inşallah evliliğin tekrar duzelir ve bu hatalara ikiniz de dusmezsiniz. Börek çörek için can sikilmaz. Benim eşim bana börek yapıyor adam haliyle sende yaparsın rahat ol :)
bu konuda haklısınız :)Bence siz bi buyuyun sonra tekrar evlenirsinizz cocukk gibisinizz
Eşimin maddi durumu iyi değildi kötü bile diyebilirim oysa ailem çok varlıklı ancak tek çöp kabul etmez o yüzden tutamadık maalesefMaddi açıdan bi sıkıntı yoksa ben yardımcı fikrine soğuk bakmıyorum bu konuda eski eşinizin tutumu nasıldı acaba
Eşimin maddi durumu iyi değildi kötü bile diyebilirim oysa ailem çok varlıklı ancak tek çöp kabul etmez o yüzden tutamadık maalesef(
Algınız bu kadar demek ki. Sizin zannetmenize gerek yok ben ve vicdanım bilsin yeter hayırlı kandiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?