Ne zormuş..

Senin koca iyi sabretmiş valla.

İş güç yok, temizlik yok, yemek yok, iş kadını da değilsin, akşama kadar yan gel yat osman, bi de paspal karşılıyordum diyorsun.....

Benim koca 3 günde boşardı.

Yine aynı şeyleri yapacaksan boşuna adamın hayatını zehretme.

Büyümemişsiniz siz daha. Ilişki, evlilik, sorumluluk nedir bilmiyorsunuz ikiniz de. Bari bu defa biraz olgunlaşmayı bekleyin.

O değilde kadın gibi davran kadın gibi ol diyenler var da kadın olmak sadece ev temizliği gece kalkıp börek açmak mı ?

Evet bazı noktalarda hatalarinız var daha olgunlaşamadan evlenmissiniz size yol göstericek bir büyüğünüz bir tanıdığınızda mı yoktu eğer yoksa teknoloji elimizin altında bütün yemek tarifleri temizlikle ilgili tüyolar mevcut burda bile binlerce konular var bunları anlatan madem evliliğiniz için sorun teşkil eden bi durumdu bu çözüm olarak pratik hazırlaması kolay tarifler ile başlamayı deneyebilirsiniz eğer tekrar birleşirseniz burda bile editörlerimize ve üyelere yemekle temizlikle ilgili sorular sorsanız çoğu cevaplayacaklardır.

Sürekli yatıyorum dediniz biseyi merak ettim acaba halsizlik probleminiz mi var bunun altında kansızlık vitamin veya demir eksikliği olabilir mi

Ne yapmamı önerirsiniz ben şahsen kendime inanıyorum yemek yapmayı öğrendim baya bişeyler geliyor artık elimden siz bana Nasıl bir tavsiye verebilirsiniz bu konuda

Evet kansızlık çıktı ileri derecede ilaç kullanıyorum aynı zamanda panik atak hastasıyım benimde gerçekten sebeplerim vardı ama Yinede o Zaman bakmalıydım bunların çaresine teşekkür ederim size

Tamam canım düzgünce sormuşsun hatanın farkındaymışsın düzgünce cevap vereyim
Bana göre seni bu yüzden boşaması yüzde yüz haktır
Eğer sende iş kadını olsaydın, ve ikinizde çalıştığınız halde tüm ev işlerini senden bekleseydi o zaman haksız derdim
Ama sen devirmişsin arka kasayı evlilik boyunca
Şöyle düşün adam tüm gün yatsa ben işe gitmiyorum banane dese çok kızardın değil mi?
Aynı hesap. Adam yuvası için senin için çalışıyor akşama kadAr dışarıda ama sen bir böreği çok görmüşsün
İki seçeneğin var. Ya kendi denginde birini bulacaksın ki hizmetçilerin falan da olsun. Ya da ev işlerine alışmaya bakacaksın. Veya sende bir işe gir ve haftada bir kadın al eve. Evi silsin süpürsün

Sorun sadece börek değil evli bir kadın evin sorumluluğunu almasını bilecek eşiniz haklı siz haksızsınız

Evet kansızlık çıktı ileri derecede ilaç kullanıyorum aynı zamanda panik atak hastasıyım benimde gerçekten sebeplerim vardı ama Yinede o Zaman bakmalıydım bunların çaresine teşekkür ederim size
Maddi açıdan bi sıkıntı yoksa ben yardımcı fikrine soğuk bakmıyorum bu konuda eski eşinizin tutumu nasıldı acaba

Sen kendi olumsuzluklarınn bilincindesin. Bu saydığın hataları duzeltirsen eşinin de sana yaklaşımı farklı olur. Insan evini toplamaz mı, yemeğini işini.. kendine bakmaz mı. Bunların sende farkındasin ki yazmışsın. Inşallah evliliğin tekrar duzelir ve bu hatalara ikiniz de dusmezsiniz. Börek çörek için can sikilmaz. Benim eşim bana börek yapıyor adam haliyle sende yaparsın rahat ol :)

İnşallah Allah herkesin yuvasını Mutlu kılsın çok teşekkür ederim. Benim eşim hiç şikayet etmedi galiba o yüzden Zaman'ında akıllanamadım dolup dolup patladı sonunda:) ama artık bilimcindeyim

Maddi açıdan bi sıkıntı yoksa ben yardımcı fikrine soğuk bakmıyorum bu konuda eski eşinizin tutumu nasıldı acaba
Eşimin maddi durumu iyi değildi kötü bile diyebilirim oysa ailem çok varlıklı ancak tek çöp kabul etmez o yüzden tutamadık maalesef (

Ben seni çok iyi anladım canım.
İki gönül bir olunca samanlık seyran olur sanmışsın sen de.

Evlilik bazı olgunlukları ister elbette.
Ev işleriyle aran yoksa keşke çalışıp kazandığınla yardımcı tutmayı düşünseymişsin.

Ben eşinde hata göremedim. Küçük olmasına rağmen gerçekten idare etmeye çalışmış.
Ve evet sen kendini düzeltirsen bu kez mutlu olabilirsiniz. :)

Bana çok uyan bir şarkı var arkadaşım hediye etti de tanıştım.
Ben de sana onu hediye ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…