Erkek İnfertilitesi Necmettin ÇIKILI

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

eskisehir

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2008
510
244
323
Slm arkadaşlar sperm hareketsizliği için üroloji doktoru Necmettin çıkılıya giden var mı? ilk olarak enfeksiyondan süphelenip ilaç veriyor . Faydasını gören var mı? eşimin sayısı 40 milyon ama a+b hareketlilik %15 :-( smrya merkeze gittiğimizde direk aşılama ve tüp dediler . Necmettin bey sayı yeterli aşılamaya erken dedi enfeksiyon ilacı verdi. Faydası olmazsa ilaç tedavisine başlayacakmış ALLAHIM inşallah aşılamaya gerek kalmadan bebeğim olur :-(

Slm arkadaşlar sperm hareketsizliği için üroloji doktoru Necmettin çıkılıya giden var mı? ilk olarak enfeksiyondan süphelenip ilaç veriyor . Faydasını gören var mı? eşimin sayısı 40 milyon ama a+b hareketlilik %15 :-( smrya merkeze gittiğimizde direk aşılama ve tüp dediler . Necmettin bey sayı yeterli aşılamaya erken dedi enfeksiyon ilacı verdi. Faydası olmazsa ilaç tedavisine başlayacakmış ALLAHIM inşallah aşılamaya gerek kalmadan bebeğim olur :-(

canım bizde eşimle necmettin hocada tedavi oluyoruz ne yazık ki eşimin lökositleri yüksek çıkıyor ondan dolayı da sperm sayısı az tedavi uyguladı ama bir türlü iltihap kurumadı..

siz sonuç aldınız mı ??

Hayatımın hatası Necmettin çıkalı oldu Prof ama teknikleri geçmişte kalmış kendini yenileyememiş . Kortizündan sonra sayımız biraz düştü tamam Say'ı çok önemli değil ama bize harekette hiç bir yararı olmadı her gelen hastaya lökosit demekten başka birşey bilmiyor

bizimde a+b sayımız 27 siz hamilelik için özel bir kür ya da ilaç tedavisi falan uyguladınız mı? buarada tebrikler hayırlısıyla kucagınıza alırsınız inşallah bebeğinizi.

bizimde a+b sayımız 27 siz hamilelik için özel bir kür ya da ilaç tedavisi falan uyguladınız mı? buarada tebrikler hayırlısıyla kucagınıza alırsınız inşallah bebeğinizi.
Yok canım hepsi boş ben tüpte hamile kaldım denemesinin şey kalmadı tüp bence çok zor bir şey değil şimdiki Aklım olsa yıllarca o psikolojiyi Çekmez hemen tüp yapardım

Yok canım hepsi boş ben tüpte hamile kaldım denemesinin şey kalmadı tüp bence çok zor bir şey değil şimdiki Aklım olsa yıllarca o psikolojiyi Çekmez hemen tüp yapardım
Gerçekten bu psikoloji çok farklı çekmeyen bilmez insan hep bir eksik hissediyor bizde düşünme aşamasındayız birkaç ay daha bekleyip sanırım sonbaharda deneyeceğiz tüp bebek sizin ilk denemenizde olmuş sanırım ne güzel sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah:)

Gerçekten bu psikoloji çok farklı çekmeyen bilmez insan hep bir eksik hissediyor bizde düşünme aşamasındayız birkaç ay daha bekleyip sanırım sonbaharda deneyeceğiz tüp bebek sizin ilk denemenizde olmuş sanırım ne güzel sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah:)
Ikinci denememde oldu yani necmettinin dediği kadar doğal yol hikaye bence hemen başlayın Yada şimdiden rahim filmi ve genetik testlerinizi yaptırın bunlarda bir iki Ayınızı alacak devlette yaptıracaksınız zaten size iki üç aya ANCA gün veriyorlar tahliller derken 4-5 Ay'ı bulur

Her ay adet olacakmıyım telaşı yaşamak daha zor her adette üzülmek daha zor tüpe Yada aşılamayacaksa canım devlette tüp yaptıracaksın önce 3aşılama Şartı var

Back
X