Nede olsa anne!!

:5:

terk edilmemeli ama 2 kuşum oldu kendim aldıgım egittigim ikiside beni bırakıp gittiler.. bende onlara cok kızıyorum şimdi bana yapılcak şey mi bu:5:

cam tam açık bile degildi.bu sıcakta balkon kapısı kapalı oturuodum onun için ama o buldu yolunu gitti ya ...kim bilir nerelere uçtularda kayboldular şimdi ne oldular ölüyorum meraktan ahh neyse . . . bende fena halde seviyorum her türlüsünüü....keşke insanlar da onlar kadar merhametli olsa..azcık hayvanlıktan cıksalar.

buna kızılır mı hiç.. :) aşkolsun..:) ben bu şekilde hayvana bağlı insanlar gördüğüm zaman çok mutlu oluyorum.. Benimde 5 tane evladım var evde.. Gözleri olmayan ayağı olmayan.. Bir tanede köpeğim vardı tecavüze uğramış kızgın yağ dökülmüş üzerine kulakları kesilmiş.. Ama ancak o haliyle 2 sene yaşadı:( Evimizin nüfusu arada artıyor.. İyileşiyorlar tekrar yerlerine.. Ama o 5i kalıcı.. Keşke hepsine yetebilsem keşke hepsinde benim evdekilerin şansı olsa.. Sabah kalkınca ilk iş hepsine günaydın demek kocaman bir öpmek..:) Allah beni evlatlarımdan ayırmasın..

Tanrı sizin gibi insanları bu zavallı dünyadan ayırmasın....

Back
X