Neden 30lu yaşlardaki erkekler üniversitedeki kızlardan hoşlanıyor?

Ama bundan rahatsızlık duymanız adamı veya kizı suclamaniz değişik . Konuda suçlu yok ki tercih var . Sanmıyorum ki her erkek üniversiteli biriyle birlikte olmak istiyor av peşinde . Bence siz birazda bu tiplerden hoşlanmıyorsinuz . Daha ayağı yere sağlam basan insanlar bulsanız
Burada fikirlerimizi tartışıyoruz, konuyu da bu amaçla açtım. Etrafımda yabancı ve Türk son zamanlarda bu tarz çift görüyorum. Hoşlandığım her kişi de 20li yaşlardaki kızları tercih etmiyor. Dikkatimi çeken bir şeydi. Yukarıdaki birkaç üyede gayet güzel fikirlerini paylaştı zaten.

Parayı sevmenin fakirlikle alakası yok bence. Maddi durumu iyi olan kızlarda, erkek kızı evden alıp, hesabı ödeyince kendini leydi gibi hissediyor. Anlatanlardan aldığım izlenim bu. Bana göre övünülecek bir durum yok bunda.
Maddi durumu kötü olan üniversiteli kız sayısı çok daha fazla ve onlar için para büyük motivasyon yaşı büyük birileriyle birlikte olmak için. Yoksa niye onlar da 20li yaşlarda kendi yaşıtı bir erkeği tercih etmesin? Karşılıklı bir çıkar ilişkisi var.

Aynı şekilde parası fazla olmayan 20li yaşlardaki erkekler de 30lu 40lı yaşlardaki kadınları tercih edebiliyorlar mesela çünkü karşılığında hiçbir şey vermeden cinsellik elde edebiliyorlar genelde.

Tabii ki herkes böyle değil, genelleme yaptım.

Genç kız peşindeki erkeklerden rahatsız oluyorsanız uzak durun o zaman. Düzgün erkekler de vardır etrafta muhakkak. Hepsi öyle olamaz.

O iş öyle olmuyor. Burada önceden de bahsetmiştim. Benim öyle bir arkadaşım vardı. Çok iyi bir çocuktu çok severim. Tam dediğiniz gibi biri ile evlendi. Zaten sürmeyeceği belliydi. Çünkü kızın yaşı küçük ve evlilik sorumluluğunu alacak biri de değildi. Sonunda boşandılar. Hakikaten üzüldüm. Kız da çok tatlı aslında ama işte çok çocuksuydu.

Bu arada 30 lu yaslarda adamın 20 lik kız istemesi pedofili değildir. Kendi aralarında sorun arz edebilir ilişkileri ama bu ikisi dışında kimseyi ilgilendiren bir konu değil.
18'ini biraz geçmiş. Bence tuhaf bir durum. Kendimden genç arkadaşlarım var, konuşacak konu bulmakta zorlanıyorum. 30-40 rahat anlaşır. Komşumuz 55 yaşında, sevgilisi 25-30, sevgilisi de değil galiba. Metresi olabilir, adam kadına ev açmış, arada geliyor.
Aslında burada yadırgadığım durum bunu tercih eden erkeklerin kendisini ama onlar genç, taze, beni de genç tutuyor, evlen baskısı yapmıyorlar, rahatlar gibi şeyler söylemesi. Bunlar karşı tarafı kullanma, et gibi görme. Yukarıda Kibariye'nin bahsettiği kişi, CEO gibi bir şey. Kızdan ilaç gibi bahsediyor ama evleneceği kadın kendi yaşıtı.

Ben sevgiliniz sandım . Başı bağlı erkek yapmaz bence o kadar kızı takip edemez. Tüm erkekler yaşından daha küçük olanları beğeniyor bence
En yakın arkadaşım evleniyor ve eşi ondan 5 yaş küçük. Tüm erkekler diye genellemeyelim bence. Kadınların kriterleri nasıl farklıysa erkeklerinde farklı. Kimisi yaşından küçük ister; kimisi kariyeri olsun ister kimisi de güzel olsun ister.

En yakın arkadaşım evleniyor ve eşi ondan 5 yaş küçük. Tüm erkekler diye genellemeyelim bence. Kadınların kriterleri nasıl farklıysa erkeklerinde farklı. Kimisi yaşından küçük ister; kimisi kariyeri olsun ister kimisi de güzel olsun ister.
5 yaş bir şey değil. 10 ve üstünü kastettim. Kadın 20, erkek 35 gibi. Kadın 30- erkek 40-45 olsa bu da anlaşılır. Anlatmak istediğim şu; biri okul çağında, biri eline mesleğini almış, işsizliği, iş aramayı, işin yorgunluğunu hepsini tecrübe etmiş.

Hatta şöyle bir olay oldu. Bir sivil toplum kuruluşunda gönüllüyüm. Ben 34 yaşındayım, diğer gönüllüler 20li yaşlarda. Bizim sınıflara ikişerli olarak girmemiz gerekiyordu. Bu kızlar el ele tutuştu, biz beraber gireceğiz dedi. Amaç kafeye gider gibi oturup sohbet etmek değildi ama bu kızlar onun bilincinde bile değildi.

18'ini biraz geçmiş. Bence tuhaf bir durum. Kendimden genç arkadaşlarım var, konuşacak konu bulmakta zorlanıyorum. 30-40 rahat anlaşır. Komşumuz 55 yaşında, sevgilisi 25-30, sevgilisi de değil galiba. Metresi olabilir, adam kadına ev açmış, arada geliyor.
Aslında burada yadırgadığım durum bunu tercih eden erkeklerin kendisini ama onlar genç, taze, beni de genç tutuyor, evlen baskısı yapmıyorlar, rahatlar gibi şeyler söylemesi. Bunlar karşı tarafı kullanma, et gibi görme. Yukarıda Kibariye'nin bahsettiği kişi, CEO gibi bir şey. Kızdan ilaç gibi bahsediyor ama evleneceği kadın kendi yaşıtı.
Aslinda çok da tuhaf değil. Bunlar 2 kişi arasında meseleler, arz talep meselesi falan. Ama kesinlikle pedofili değil. Çünkü genç olan taraf çocuk değil, reşit bir birey.

5 yaş bir şey değil. 10 ve üstünü kastettim. Kadın 20, erkek 35 gibi. Kadın 30- erkek 40-45 olsa bu da anlaşılır. Anlatmak istediğim şu; biri okul çağında, biri eline mesleğini almış, işsizliği, iş aramayı, işin yorgunluğunu hepsini tecrübe etmiş.
Sana katılıyorum. Alıntıladığım üye bütün erkekler kendinden genç kız ister yazmış. Ona istinaden yazdım. Yoksa 10 yaş bence de fazla. Benden 10 yaş küçük kişi 23 yaşında. Asla konuşacak konu bulamam ben.

Sana katılıyorum. Alıntıladığım üye bütün erkekler kendinden genç kız ister yazmış. Ona istinaden yazdım. Yoksa 10 yaş bence de fazla. Benden 10 yaş küçük kişi 23 yaşında. Asla konuşacak konu bulamam ben.
Anlatmak istediğim tam olarak bu. Ben de bulamıyorum.

Onların beyni sulanmış. O pedofili, bence bu da. Bahsettiğim kişi iyi bir kariyeri olan bir kişi. Genç kızlar ya, ben bile konuşacak konu bulamam. Ya şöyle 30-40lı yaşlarda olsa neyse.
Kariyeri çok iyi olan 30 larda bir tanıdığım var. O gücüyle genç kızları erkilemek hoşuna gidiyor. Hatta ilk kariyerinden bahsederek başlar söze. O kızlae hayran kalıyor.

Back
X