Neden 30lu yaşlardaki erkekler üniversitedeki kızlardan hoşlanıyor?

aynı yaşlarda olup konuşamayan anlaşamayan insanlar da çok, burda konularda okuyoruz, iletişimin sıfır olduğu evlilikleri,
İki taraf anlaştıktan sonra 20 li yaşlarla 30 lu yaşların çift olması abes değil bence, öyle çok çift var, benim kızkardeşim ve eşi arasında 11 yaş var ve çokta iyi anlaşıyorlar

30 yaşındaki birisi yani y kuşağınin Z kuşağı ile anlasabilecegini düşünmüyorum çünkü tarihsel zamanın etkisi iki kusagida çok farklı yerden vurdu ..olurda evlenirlerse ne konuşacak konu bulurlar, ne de ortak bir şey kavga gürültü boşanma olur büyük bir kısmı...

Adamda azcik akıl varsa huzur mutluluk istiyorsa kendi kuşağına baksın..

Çok normal bence. Eşimle aramda 9 yaş var ve bende ünv.çağındaydım tanışıp sevgili olduğumuzda. Ben mezun olduğumda evi, işi herşeyi vardı ve evlendik. Çok da iyi anlaşıyoruz bence tamamen kişiliğine, zevklerine bağlı.

30 yaşındaki birisi yani y kuşağınin Z kuşağı ile anlasabilecegini düşünmüyorum çünkü tarihsel zamanın etkisi iki kusagida çok farklı yerden vurdu ..olurda evlenirlerse ne konuşacak konu bulurlar, ne de ortak bir şey kavga gürültü boşanma olur büyük bir kısmı...

Adamda azcik akıl varsa huzur mutluluk istiyorsa kendi kuşağına baksın..
Bu arada benimde eşimle aramda 11 yaş var ama burada sorun yaş farki değil herkes ona yoğunlaşmis biraz daha geniş bakarsak neden olamayacağı çok açık tabiki istisnalar çıkar herşeyde olduğu gibi...

Hepsi degil ama bazılarının henüz duygusal gelişimi tamamlanmadığı için yaşı kendine yakın bir kadın ile ilişki kurabilmesi zor oluyor. 30 yaşında bir kadın, 30 yaşında bir adamdan daha olgundur çünkü.

20 liklerin henüz bir hayat tecrübesi olmadığı için etkilemek daha kolay oluyor kendi akıllarınca. Kızlar da yetişkin olarak gördükleri bu adamları elde ettiklerini sanıp 30 luk ablalarını yenmenin (!)verdiği hazzı yaşıyorlar.Halbuki adam zaten kendi yaş grubu tarafından tercih edilmiyor.

Aynı şey evli erkek, genç kız ilişkisinde de var. Yetişkin bir kadının erkeğini elinden almak(!) o kızlar için büyük marifet.
Her iki durumda da bir süre sonra tartışmalar, kıskançlıklar, kavgalar başlıyor. Sonuç ruhsal çöküntü.

Her genç kız olgun yaşta erkek ilişkisinde bu durum olacak diye bir şey yok tabii bazen denk düşüyor ve arada büyük bir aşk, sevgi, uyum oluyor. Etrafımda daha çok bu türden ilişkileri görüyorum ve onları ayrı tutuyorum.Bunu ben de yaşadım çünkü.

Tercih meselesi gençlerden hoşlanıyordur. O yaştaki kızlar arasında da kendinden yaşça olgun erkeklerden hoslananlar var. Ama genelde bu durumdaki örnekler duygusal birlikteliklerden ziyade karşılıklı menfaat üzerine şekilleniyor. Açıkça yazmadım ama ne demek istediğim anlaşılmıştır herhalde..

Soru yanlış bence, direkt erkekler neden 20li yaşlardaki kızlardan, kadın bedeninden hoşlanıyor daha doğru bir soru olur. Yani tabiki daha cazip geliyordur, benim de var böyle gördüklerim ama çoğu ciddi bakmıyor. Hatta diyor ki evleneceğim kadın zeki olsun, eli ekmek tutsun, bu zeki değil ama güzel filan. Çoğu günü kurtarmak düşünse de ciddi olan da vardır tabi

Ona özelden de yazdım, madem o kadar iyiydi, evlenseydim dedim. İşte o anda bu kafa yok, iyi vakit geçirdik, evlenme baskısı yoktu demiş. Ben de dedim, kıza soralım. Engellemiş beni. Kendi yaşıtına laf yetiştiremedi tabi.

Bu arada beklentilerini düşür demişsin ama bu son zamanlarda etrafımda gördüğüm bir şeydi. Biri de Rus çift. Kız konuşmuyor bile. Adam ne derse, tamam diyor. 20 yaşında falan.
ya işte çok iyi erkekler de var. kendi işinde gücünde ama sessiz ve içe dönük bir tip olduğu için kendini gösteremeyen erkeklerden bahsediyorum. biz de sanırım evrimsel olarak daha yırtıcı konuşkan erkeklerden hoşlanıyoruz onlara ilgi gösteriyoruz. yaşı büyük ama bu çekingenlik yüzünden sevgilisi olamayan bir sürü erkek var, iyi kalpli. ama biz kadınlar da hemen şey diyoruz sevgilisi olmamışsa sorunludur. kime göre neye göre. bunu demek istemiştim esasen.

ya işte çok iyi erkekler de var. kendi işinde gücünde ama sessiz ve içe dönük bir tip olduğu için kendini gösteremeyen erkeklerden bahsediyorum. biz de sanırım evrimsel olarak daha yırtıcı konuşkan erkeklerden hoşlanıyoruz onlara ilgi gösteriyoruz. yaşı büyük ama bu çekingenlik yüzünden sevgilisi olamayan bir sürü erkek var, iyi kalpli. ama biz kadınlar da hemen şey diyoruz sevgilisi olmamışsa sorunludur. kime göre neye göre. bunu demek istemiştim esasen.
Haklısın aynı şeyi kadınlara da diyorlar.

Ona pedofili buna pedofili diye diye kızlar evde kaldı 🤣 ondan sonra erkek bulamıyorum diye başlıklar açılıyor. Erken evliliğe herkes karşı ama nedense nikahsız birlikteliğe ve onlardan doğan mağdur çocuklara kimse ses çıkarmıyor. Kim ne zaman evlenmek için kendini hazır hissediyorsa o zaman evlensin. 33 yaşındaki biri için 20'li yaşlarda biri ile olması bence anormal değil. Anlaşıyorsa ne ala..

Hepsi degil ama bazılarının henüz duygusal gelişimi tamamlanmadığı için yaşı kendine yakın bir kadın ile ilişki kurabilmesi zor oluyor. 30 yaşında bir kadın, 30 yaşında bir adamdan daha olgundur çünkü.

20 liklerin henüz bir hayat tecrübesi olmadığı için etkilemek daha kolay oluyor kendi akıllarınca. Kızlar da yetişkin olarak gördükleri bu adamları elde ettiklerini sanıp 30 luk ablalarını yenmenin (!)verdiği hazzı yaşıyorlar.Halbuki adam zaten kendi yaş grubu tarafından tercih edilmiyor.

Aynı şey evli erkek, genç kız ilişkisinde de var. Yetişkin bir kadının erkeğini elinden almak(!) o kızlar için büyük marifet.
Her iki durumda da bir süre sonra tartışmalar, kıskançlıklar, kavgalar başlıyor. Sonuç ruhsal çöküntü.

Her genç kız olgun yaşta erkek ilişkisinde bu durum olacak diye bir şey yok tabii bazen denk düşüyor ve arada büyük bir aşk, sevgi, uyum oluyor. Etrafımda daha çok bu türden ilişkileri görüyorum ve onları ayrı tutuyorum.Bunu ben de yaşadım çünkü.

20li yaşlarda olup 30lu yaşlardaki ablalarin tercih etmeyecegi erkeklerle birlikte olan, evlenen tipte kizlar genelde muge anlida oluyor. 😂😂😂

Genç, çıtır istedikleri içindir. Arada aşağı yukarı 10 yaş fark olur hoş değil ama çoğu kişi için de problem değil özellikle erkek bakımlı, genç gösteriyor ve parası da varsa adamın yaşına pek bakmıyorlar

Daha genç kadınlara olan ilgi 30 lu yaşlarla ilgili değil, kişinin ilgi alanı, tercihi ile ilgili. 25 yaş altı erkekler de akranlari ile takılan oldugu kadar kendinden yaşça büyük kadınlarla beraber olan da var. Tercih meselesi. Ama şahsen ben olsam, bu beyfendiden hızla uzaklasirim, derdi başka.

Eee o yaşlardaki bir kızı kandırmak hayatı tecrübe etmiş birini kandırmaktan daha kolay..
kimsenin kimseyi kandırdığı filan yok yavv

alışveriş var
kızlar genç beden, en son trendler, enerji sunuyor
adamlar da imkan para konfor sunuyor.

taşrada bir üniversitede bir projede çalışıyorum
buraya gelen öğrencilerin belki yarısı okumak için gelmiyor

kızları kandırıyorlar filan sanıyorsanız siz anadoludaki üniversitelerin, hele ki bizim üniversitenin, etrafındaki mahallelerde 3-5 gün geçirin bence...

Gerçi ben lisede iken bir hoca kendi öğrencisine yürüyordu mesela. Adamda kırklı yaşlarda idi... Of sabah sabah kötü oldum yine.
Hep kadın ögretmene denk geldim bir tek muzık ögretmeni erkekti o da iyi bir ögretmendi kadın ögretmenler ise evde kocaya kızım intikamını bizden alan tiplerdı

Back
X