Neden 30lu yaşlardaki erkekler üniversitedeki kızlardan hoşlanıyor?

Bence 10 yaşa kadar normal ama onun üzeri kıskançlıga kafaların uyuşmamasına bir tarafın bir zaman sonra partnerini yaşlı bulup begenmemesiyle sonuçlanıyor istisnalar olsa bile çoğu böyle

Bence 10 yaşa kadar normal ama onun üzeri kıskançlıga kafaların uyuşmamasına bir tarafın bir zaman sonra partnerini yaşlı bulup begenmemesiyle sonuçlanıyor istisnalar olsa bile çoğu böyle
Bir doktor kendinden 15 yaş küçük diyetisyen eşini vurmuştu kıskançlık nedeniyle.

Bir doktor kendinden 15 yaş küçük diyetisyen eşini vurmuştu kıskançlık nedeniyle.
Bu yaş muhabbetine neden bu kadar takıldınız ki sizde kendinizden küçüklere bakın, erkeklerden de var yaşa önem vermeyen ….

Aman neyse ne benim için bir adam 50 yaşindaysa göz koydugu 20 yaşındaysa sapıktır açık ve net

IMG_20220527_152413.webp

Hep kadın ögretmene denk geldim bir tek muzık ögretmeni erkekti o da iyi bir ögretmendi kadın ögretmenler ise evde kocaya kızım intikamını bizden alan tiplerdı
Ben de öğretmenim üzüldüm bu dediğinize. Ama benim eğitim hayatımda çok iyi kadın öğretmenler oldu hep. Ben de onları örnek alıp icra ediyorum mesleğimi. 😊

18'ini biraz geçmiş. Bence tuhaf bir durum. Kendimden genç arkadaşlarım var, konuşacak konu bulmakta zorlanıyorum. 30-40 rahat anlaşır. Komşumuz 55 yaşında, sevgilisi 25-30, sevgilisi de değil galiba. Metresi olabilir, adam kadına ev açmış, arada geliyor.
Aslında burada yadırgadığım durum bunu tercih eden erkeklerin kendisini ama onlar genç, taze, beni de genç tutuyor, evlen baskısı yapmıyorlar, rahatlar gibi şeyler söylemesi. Bunlar karşı tarafı kullanma, et gibi görme. Yukarıda Kibariye'nin bahsettiği kişi, CEO gibi bir şey. Kızdan ilaç gibi bahsediyor ama evleneceği kadın kendi yaşıtı.

Komşumuz 55 yaşında, sevgilisi 25-30, sevgilisi de değil galiba. Metresi olabilir, adam kadına ev açmış, arada geliyor.

Kimin kim olduğunu kesin olarak bilmiyor ancak kendi varsayımlarınıza dayanarak , haklarında konuşuyorsunuz. Ya öyle değilse ?

Konuşacak konu bulamamanızın nedenlerine odaklanabilirsiniz.

Kimin kim olduğunu kesin olarak bilmiyor ancak kendi varsayımlarınıza dayanarak , haklarında konuşuyorsunuz. Ya öyle değilse ?

Konuşacak konu bulamamanızın nedenlerine odaklanabilirsiniz.
Konuşacak konu bulamamın nedeni kuşak farkı. Nedeni şıp diye buldum. Evet, adamın metresi kapıcı söyledi.

Ben 20 yaşındayken 31 yaşında birinden hoşlandım, arkadaş aramızı yaptı bana genç olman çok güzel 30 yaşında buruşmuş kadınlarla işim olmaz dedi. Şok oldum. 30 yaşlarda gayet genç yaşlar. O an çok soğudum ondan. Maalesef böyle düşünüp hatta bunu uyanıklık görüyorlar.. yanımda çıtır gezdiriyorum hesabı

Gerçi ben lisede iken bir hoca kendi öğrencisine yürüyordu mesela. Adamda kırklı yaşlarda idi... Of sabah sabah kötü oldum yine.
Beden eğitimi öğretmenimiz bir arkadaşımızla evlendi.🙄 Lisedeydik, okul bitti bunlar harekete geçti.

Ben de öğretmenim üzüldüm bu dediğinize. Ama benim eğitim hayatımda çok iyi kadın öğretmenler oldu hep. Ben de onları örnek alıp icra ediyorum mesleğimi. 😊
İyi bir öğretmen her çocuk için büyük bir şans kızımın da oglumunda ögretmenleri çok iyi 👍

Sizin gibi ögretmenler çoğalsın inşallah 🙏

Beden eğitimi öğretmenimiz bir arkadaşımızla evlendi.🙄 Lisedeydik, okul bitti bunlar harekete geçti.
Oluyor katip oluyor. Yine aynı kişi olan benim öğretmenim yine başka bir kurumdan öğretmen bir arkadaşına benim bir arkadaşımı ayarlamaya çalıştı. Yapamadı başka bir arkadaşımı denedi. Mezun olmasak sıra ben de idi herhalde. 🙄

Ben 20 yaşındayken 31 yaşında birinden hoşlandım, arkadaş aramızı yaptı bana genç olman çok güzel 30 yaşında buruşmuş kadınlarla işim olmaz dedi. Şok oldum. 30 yaşlarda gayet genç yaşlar. O an çok soğudum ondan. Maalesef böyle düşünüp hatta bunu uyanıklık görüyorlar.. yanımda çıtır gezdiriyorum hesabı
Evet var böyle tipler ha birde ogluna yaşı küçük kız arayan hemcinsimiz olan kaynanalarda var golü 2 yaş büyük birini bulsun kıyamet kopar 😒

Back
X