- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.518
- 548
- 27
- Konu Sahibi showingnoemotions
Valla sizinki de biraz abartı bana göre. Siz 50 yaşında olsanız 30 yaşındakilerle konuşacak konu bulamasanız neyse ama sizde 30lu yaşlardasınız, nasıl 20li yaşlarla konuşacak konular bulamıyorsunuz.18'ini biraz geçmiş. Bence tuhaf bir durum. Kendimden genç arkadaşlarım var, konuşacak konu bulmakta zorlanıyorum. 30-40 rahat anlaşır. Komşumuz 55 yaşında, sevgilisi 25-30, sevgilisi de değil galiba. Metresi olabilir, adam kadına ev açmış, arada geliyor.
Aslında burada yadırgadığım durum bunu tercih eden erkeklerin kendisini ama onlar genç, taze, beni de genç tutuyor, evlen baskısı yapmıyorlar, rahatlar gibi şeyler söylemesi. Bunlar karşı tarafı kullanma, et gibi görme. Yukarıda Kibariye'nin bahsettiği kişi, CEO gibi bir şey. Kızdan ilaç gibi bahsediyor ama evleneceği kadın kendi yaşıtı.
Ayrıca arada 10 yaş fark olması pedofili olduğu anlamına gelmiyor. Son 2 görüştüğüm kişi benden büyüktü, biriyle 9 biriyle 13 yaş vardı.
9 yaş olanla alkol problemi olduğu için ben ayrıldım. 13 yaş olanla da ortak kararla bitirdik. Bitirme nedenimizin yaşla alakası yok bu arada. İkisi de kariyerli insanlardı biri bir tekstilin bant ustası, diğeri kendi işletmesi olan adamdı. Tabi bende üniversite okumuş tasarımcıyım. Kadın hoşlanıyorsa, erkeğin ruhu gençse birlikte olmalarındaki sakınca nedir? Buna pedofili demenizi mantıklı bulmadım.