Neden 30lu yaşlardaki erkekler üniversitedeki kızlardan hoşlanıyor?

18'ini biraz geçmiş. Bence tuhaf bir durum. Kendimden genç arkadaşlarım var, konuşacak konu bulmakta zorlanıyorum. 30-40 rahat anlaşır. Komşumuz 55 yaşında, sevgilisi 25-30, sevgilisi de değil galiba. Metresi olabilir, adam kadına ev açmış, arada geliyor.
Aslında burada yadırgadığım durum bunu tercih eden erkeklerin kendisini ama onlar genç, taze, beni de genç tutuyor, evlen baskısı yapmıyorlar, rahatlar gibi şeyler söylemesi. Bunlar karşı tarafı kullanma, et gibi görme. Yukarıda Kibariye'nin bahsettiği kişi, CEO gibi bir şey. Kızdan ilaç gibi bahsediyor ama evleneceği kadın kendi yaşıtı.
Valla sizinki de biraz abartı bana göre. Siz 50 yaşında olsanız 30 yaşındakilerle konuşacak konu bulamasanız neyse ama sizde 30lu yaşlardasınız, nasıl 20li yaşlarla konuşacak konular bulamıyorsunuz.
Ayrıca arada 10 yaş fark olması pedofili olduğu anlamına gelmiyor. Son 2 görüştüğüm kişi benden büyüktü, biriyle 9 biriyle 13 yaş vardı.
9 yaş olanla alkol problemi olduğu için ben ayrıldım. 13 yaş olanla da ortak kararla bitirdik. Bitirme nedenimizin yaşla alakası yok bu arada. İkisi de kariyerli insanlardı biri bir tekstilin bant ustası, diğeri kendi işletmesi olan adamdı. Tabi bende üniversite okumuş tasarımcıyım. Kadın hoşlanıyorsa, erkeğin ruhu gençse birlikte olmalarındaki sakınca nedir? Buna pedofili demenizi mantıklı bulmadım.

Ya ben her kadin masumdur demedim aslında ama bir erkek evli değilse niye genç sevgili istemesin niye adama puhjh ahlaksız adam diyoruz . Belki adam kendinden genç kadın seviyor hayat enerjisi yüksek birilerini . Şimdi doğrusu bir çok kadın belirli bir yaştan sonra ilişki yaşarken tecrübeleri sağlam oluyor ayağını sağlam basıyor ilişkisinin temellerini düzgün istiyor adam belki tüm bunları istemiyor eğlenmek istiyor bekar kız da bekar suç yok bence
Genç kadın isteyen adam ahlaksız değil zaten, o nerden çıktı ki. Konu sahibininki hayalkırıklığı, beğendiği adam genç bir kadın istemiş ki ister adam yani hakkı. Adam belki genç kadın seviyor, tecrübesiz saf buluyor kandırmak kolay geliyor, ilişki yaşamamış olsun istiyor, belki hiç böyle art niyetleri yok, e bunlar da genç kadının sorunu, tercihler konusunda hemfikiriz zaten.

Genç kadın isteyen adam ahlaksız değil zaten, o nerden çıktı ki. Konu sahibininki hayalkırıklığı, beğendiği adam genç bir kadın istemiş ki ister adam yani hakkı. Adam belki genç kadın seviyor, tecrübesiz saf buluyor kandırmak kolay geliyor, ilişki yaşamamış olsun istiyor, belki hiç böyle art niyetleri yok, e bunlar da genç kadının sorunu, tercihler konusunda hemfikiriz zaten.
Bende tam bunu demek istemiştim . Şimdi kadınlarımız da şöyle bir sorun var . Bir erkek beğeniyorlar adam tam bir zibidi ortamda uçuyor kaçıyor bu tiplerden hoşlanıyorlar ama bu adamların evlenme niyeti olmadığı belli işte . Niyeyse hızlı erkeği alıp evimin erkeği yaparım buna ben nikahı basarım dürtüsü oluyor hiç başarılı olanını görmedim .

Hiç o şekilde takılan bir erkek tanımıyorum bence çevre değiştirin:KK51: aynı şekilde ben ünvdeyken öyle kendinden çok büyük adamla gezen kız yoktu bizim okulda herkes kampüsten sevgili yapıyordu.

Ama kendinden genç enerjisi yüksek insan demek biraz tuhaf kaçıyor. Şu an ben 33 yaşındayım inanın 43 yaşında tanıdım bir abla var benden daha enerjik ve hayat dolu her anlamda :) yani bu biraz karakter meselesi.

Gönül meselesini geçtik belki adam aşık olmuştur bu olabilir ama genelde erkeklerin niyeti farklı oluyor.
Işte niyeti farklı ise de karşısındaki insan da artık yirmili yaşlarında yaşamak istedigi şey de kendi tercihi . Yeni nesil bence daha farkında bir çok şeyin . Şu an bence sosyal medya daha yaygın olduğu için hayatlar daha ortada ama ben üniversitedeyken de gayet hızlı yaşayan kızlar vardı 😅 bence adam ve kadın bekarsa ne yaparsa yapsın düzgün bir ilişki isteyen bu kadar çok kız takip eden sürekli ortamlara akan biriyle birlikte olmamalı bence ya

Bende tam bunu demek istemiştim . Şimdi kadınlarımız da şöyle bir sorun var . Bir erkek beğeniyorlar adam tam bir zibidi ortamda uçuyor kaçıyor bu tiplerden hoşlanıyorlar ama bu adamların evlenme niyeti olmadığı belli işte . Niyeyse hızlı erkeği alıp evimin erkeği yaparım buna ben nikahı basarım dürtüsü oluyor hiç başarılı olanını görmedim .
Çok aşk romanı ve romantik komedi izlemenin zararları tabi. P.çi adam eden alfa kadın olacaklar hesapta.

Erkekler bitti ona kalmadı gibi davranıyor ya bi telaş var.
Aynen öyle, geçenlerde de erkek arıyorum diye bir başlık açmıştım.
Nikahtan nerede bahsettim?

Karşınızdaki insanı tanımadan, p.ç adamı efendi yapacak demişsiniz. Ben adamla konuşmuyorum bile kendi çapımda stalkladım.

Peki hiç konuşmadığınız adamın, sosyal medya takiplerine bakarak ; neden karakter analizi yapmaya çalışıyorsunuz ?

Back
X