Neden 5 günlügüne gitmeliyim

mutluluk06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
323
1
26
Ankara
mrb arkadaşlar nasıl anlatayım bilmiyorum,eşimin ailesiyle aynı şehirdeyiz,benim ailemede 120 km uzaktayız,normalde bayramın 3. günü beraber ailemin yanına gidecektik,ama eşim biraz önce yarından gitmemi bayramın son günü gelip beni alacağını söyledi neden 5 günlüğüne gitmemi istiyor bilmiyorum,neden böyle yapıyor bilmiyorum arkadaşlar canım çok sıkıldı

sordum ailenle vakit geçirirsin dedi zaten nerdeyse her hafta gidiyoruz

madem ailenle görüşme sorunun yok

o zaman yerinde olsam bayram bu biz bi aileyiz ve ayrı gayrı olmaz

o yüzden 3.günü beraber gidelim derdim

belki ailenin orda bayram gezmesi yapmak istemediği için seni tek göndermeye çalışıyordur

madem ailenle görüşme sorunun yok

o zaman yerinde olsam bayram bu biz bi aileyiz ve ayrı gayrı olmaz

o yüzden 3.günü beraber gidelim derdim

belki ailenin orda bayram gezmesi yapmak istemediği için seni tek göndermeye çalışıyordur

canım daha hiç bayram gecirmedik ki,ve memleketime gittiğimde sadece annemlere gideriz

suphe yaratacak tarzda zaten soyledigi sey. suphesi olmayan insan bile suphe duyar bence. gitsen esinin ne yaptigini sana haber verebilcek birileri var mi bi komsu bi akraba fln arada bir sizin eve ugrayip yemeginiz yoktur esiniz gidince bi tabak getiriym dedim fln dese.

suphe yaratacak tarzda zaten soyledigi sey. suphesi olmayan insan bile suphe duyar bence. gitsen esinin ne yaptigini sana haber verebilcek birileri var mi bi komsu bi akraba fln arada bir sizin eve ugrayip yemeginiz yoktur esiniz gidince bi tabak getiriym dedim fln dese.

yok canım kayınvalidemlerle altlı ustlu oturuyoruz

Back
X