Neden 5 günlügüne gitmeliyim

Acik acik sorun bence...
Hayatim boyle israrla git diyorsun ben uzuluyorum...seni cok mu sık bogaz ediyorum, çok mu sıkılıyorsun benimle vakit gecirirken diyin. Gozlerinizi gozlerine dikin, alt dudaginizida kedi yavrusu gibi sarkitin:23:

Son düzenleme:
Acik acik sorun bence...
Hayatim boyle israrla git diyorsun ben uzuluyorum...seni cok mu sık bogaz ediyorum, çok mu sıkılıyorsun benimle vakit gecirirken diyin. Gozlerinizi gozlerine dikin, alt dudaginizida kedi yavrusu gibi sarkitin:23:

yok ısrar etmedi,ben neden gitmemi istiyorsun dediğimde ailen için dedi,ben gitmicem dedim tatm nasıl istiyosaan öyle yapalım dedi

yok ısrar etmedi,ben neden gitmemi istiyorsun dediğimde ailen için dedi,ben gitmicem dedim tatm nasıl istiyosaan öyle yapalım dedi

madem ısrarcı değil kötüye yormayın o zaman

belki de sürekli kendi ailesiyle iç içe olduğun için bayramda ailenle kalmanı istiyordur

eğer ki bir daha konusunu açarsa bayramda ayrı takılmak istemiyorum biz bi aileyiz dersin

biraz daha ısrar ederse o zaman şüphelenmekte haklısın gözlemlersin

E daha ne caninizi sıkıyorsunuz.. Cok dusunmeyin, irdelemeyin belki gercekten aileniz icin demistir. Zaten bakin israrda etmemis. Evden gercekten gitmeniz icin firsat kollasa inanin evden gondermek icin dokuz tane takla atiyor olurdu su an...

madem ısrarcı değil kötüye yormayın o zaman

belki de sürekli kendi ailesiyle iç içe olduğun için bayramda ailenle kalmanı istiyordur

eğer ki bir daha konusunu açarsa bayramda ayrı takılmak istemiyorum biz bi aileyiz dersin

biraz daha ısrar ederse o zaman şüphelenmekte haklısın gözlemlersin

yok ısrar etmez ben sebebini sorduğum için sinirlendii neden olacak ki falan dedi,artık konuyu açmaz

Galiba ben olsam, ben de şüphelenirdim.
Git, bayramın 2. günü dön bakalım pat diye eve. Ya da hiç gitme, bir arkadaşında kal, gece eve gel :1:
Ben pat diye dönerdim sanırım gidersem.
Ya da hiç gitmem, birlikte gitcez diye tuttururum.

Galiba ben olsam, ben de şüphelenirdim.
Git, bayramın 2. günü dön bakalım pat diye eve. Ya da hiç gitme, bir arkadaşında kal, gece eve gel :1:
Ben pat diye dönerdim sanırım gidersem.
Ya da hiç gitmem, birlikte gitcez diye tuttururum.

geri dönme işini yapamam da,gitmeyebilirim ama beni sevmiyomu acaba gönderiyo,insan özlemez mı eşini

Çok mu iyimserim bilmiyorum ama ben böyle söylemesinde bir kötü niyet göremedim, dediği gibi ailenle vakit geçirmen için söylemiştir. Yeni evlisiniz sanırım sizde ayrı bayram geçirmek istemediğinizi söyleyin.

Çok mu iyimserim bilmiyorum ama ben böyle söylemesinde bir kötü niyet göremedim, dediği gibi ailenle vakit geçirmen için söylemiştir. Yeni evlisiniz sanırım sizde ayrı bayram geçirmek istemediğinizi söyleyin.

bende öyle düşünmek istiyorum ama kabul etmeyeceğimi bile bile neden teklif getiriyo,birde 1 saatlik yol 5 gün kal falan

geri dönme işini yapamam da,gitmeyebilirim ama beni sevmiyomu acaba gönderiyo,insan özlemez mı eşini

Bir konuda, boşanmakla ilgili bir konuda, siz de boşanma derecesinde olduğunuzu söylemişsin.
Anladığım kadarıyla arada soğukluklar ve gerginlikler var.
O yüzden sizi 5 günlüğüne göndermesini de içerliyorsunuz. Ve bence çok haklısınız.
Yanlış yönlendirmek istemiyorum ama benim aklıma hemen, eve başkasını mı atacak? düşüncesi geldi.
Yani siz , siz olun gitmeyin.

Ben pek iyimser bakamadım.
Ortada alınmış bir karar var ve eşiniz kararı bozup sizi tek gönderip
kendisi 5 gün yalnız kalmak istiyor :26:

Gitmeyin bence ya da beraber gitmeye ikna edin...

Son düzenleme:
Bir konuda, boşanmakla ilgili bir konuda, siz de boşanma derecesinde olduğunuzu söylemişsin.
Anladığım kadarıyla arada soğukluklar ve gerginlikler var.
O yüzden sizi 5 günlüğüne göndermesini de içerliyorsunuz. Ve bence çok haklısınız.
Yanlış yönlendirmek istemiyorum ama benim aklıma hemen, eve başkasını mı atacak? düşüncesi geldi.
Yani siz , siz olun gitmeyin.

Ben de paranoya yapmak istemedim ama yalnız değilmişim.:1:

Ben de böyle düşünüyorum.

Yeni evliymişsiniz, söyleyeceklerimi yanlış algılamanızı istemem ama eşinizin sizi 5 günlüğüne ailenize göndermesine şüpheyle yaklaşmayın hemen. Israr etmemiş, gideceksin diye kavga gürültü etmemiş, ortada bir diretme yok. Sizi 5 günlüğüne göndermesinin altında yatan maksat nedir sizce? Kafa dinlemek mi, yokluğunuzdan istifade bekar arkadaşlarıyla gününü gün etmek mi, ailesiyle altlı üstlü oturduğu eve kadın getirmek mi, çapkınlık yapmak mı?

Kafa dinlemek veya arkadaşlarıyla zaman geçirmekse bırakın o zamanı geçirsin bu ilişkinizi zedelemez, her ikinizede soluk alma, birbirinizi özleme fırsatı verir, çapkınlığa gelince bir erkeğin çapkınlık yapması için eşini bir yerlere göndermesine gerek yok, canım baklava çekti bir soluk tatlıcıya gidip geliyorum der ve yapacağını yapar, baklavası elinde evine dönerde, ruhunuz bile duymaz.

Evlilikler zamanla oturur, eşler birbirini sıkmadan ama belli kurallar çerçevesinde yürütmeli bu beraberliği, arkadaşlarıyla çıkmak istiyorsa karşınızda kıvranmamalı izin almak için, haftada 1 gün daha fazlasına iznim yok denmemeli, sizi ihmal etmeden, sizinlede vakit geçirerek ama ara sırada sizde eşinizde arkadaşlarınızla zaman geçirerek birbirinize nefes alma fırsatı verin.

Evinizde huzur ve mutluluk hiç eksik olmasın:34:

Buradaki iyi niyeti teklifi yaparken ki ses tonu ve davranislari belirler

Ve bunu en iyi siz anlarsiniz kadinin her zaman icine dogar iyi niyetlimi kotu niyetli mi

Bence kalbiniz size pekde iyi niyetli degil sinyalini vermis. Gitmeyin ozaman

Anca beraber kanca beraber deyin

gitme canım sen canın sıkılcak aklın kalıcak ama bana kötü niyetli gibi gelmedi eşin çalışcakmı bayramda o ne yapcak?

Back
X