- 17 Haziran 2012
- 308
- 7
- 296
- Konu Sahibi mutluluk06
Yeni evliyseniz ilk bayramınız beraber belki de...
Çok heyecanlı,bırakıp gidilir mi ya :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gitme canım sen canın sıkılcak aklın kalıcak ama bana kötü niyetli gibi gelmedi eşin çalışcakmı bayramda o ne yapcak?
Yeni evliyseniz ilk bayramınız beraber belki de...
tatlim hemen kotu dusunme yeni evliyken olur boyle seyler bende yeni evliyken esim israrla bu gece arkadaslarini ara herzaman takildigimz yere git istedigini ye ic diye bir israr bir israr bende suphelendim ok dedim sen ozaman git evde ekmek yok bi kosu git al bende cikicam dedim ayakkabilarmi herseyimi alip gardolapin icine saklandim anam merdiven bir sesler geliyor butun bekar arkadaslarini toplamis icki partisi yapiyorlar cd takdilar dansozlu ooooooooooooh bizimkine karada olum yok yani o derece hatta bi tanesi diyorki abi yenge yokken bizim hatunlarida cagiralim benimki yok oglum evli barkli adamin sirf alay ettisinz eve kapandiniz diye topladim evliligimide yakmayin benim isim olmaz zaten dedi bekledim bekledim sonunda bir ciktim hepsinin esimde dahil odleri bir yerlerine karisti icki siseni kapan kactisonra nemi oldu evi bizimki suclu ya bir guzel topladi bir hafta konusmadim sokagin basindaki cicekcide cicek kalmadi cunku bizim evdeydiler
tatlim hemen kotu dusunme yeni evliyken olur boyle seyler bende yeni evliyken esim israrla bu gece arkadaslarini ara herzaman takildigimz yere git istedigini ye ic diye bir israr bir israr bende suphelendim ok dedim sen ozaman git evde ekmek yok bi kosu git al bende cikicam dedim ayakkabilarmi herseyimi alip gardolapin icine saklandim anam merdiven bir sesler geliyor butun bekar arkadaslarini toplamis icki partisi yapiyorlar cd takdilar dansozlu ooooooooooooh bizimkine karada olum yok yani o derece hatta bi tanesi diyorki abi yenge yokken bizim hatunlarida cagiralim benimki yok oglum evli barkli adamin sirf alay ettisinz eve kapandiniz diye topladim evliligimide yakmayin benim isim olmaz zaten dedi bekledim bekledim sonunda bir ciktim hepsinin esimde dahil odleri bir yerlerine karisti icki siseni kapan kactisonra nemi oldu evi bizimki suclu ya bir guzel topladi bir hafta konusmadim sokagin basindaki cicekcide cicek kalmadi cunku bizim evdeydiler
Ailesiyle görüşmüyorsanız, belki sizinle barışmak istemedi ailesi.
Ya da eşiniz bu bayramda barışma işine girmek istemiyordur.
Bence başka bir durum yok.
Bence de ailesi barışmaya yanaşmıyo olabilir,bayram günü rezillik çıkmasın diye sana git diyo olabilir.
Benim fikrim herşeye rağmen gitme.
ben bayramda eşimle olmak isterdim anneme babamada eşim ne zaman müsaitse ozaman giderdim beraber
ama eşim iş nedeniyle hiç gidemiyecekse ozaman gider 2 gün kalır dönerdim
eşinede bu şekilde söyleyebilirsin senden ayrı bir bayram geçirmek istemiyorum diye
bayramda calışmayacak,kakr değistirmesi canımı sıktı
Eşiniz de madem bayramda çalışmayacak o zaman ailenle bayramlaşıp barışalım ilk günü sonrada birlikte gidelim benim aileme deseniz.
Anne babaya gitmek için 3. günü bekleyecek birşey yok ki. (Baştan kararlaştırdığınız durum için söylüyorum)