Yazık acıdım kayınvalidenize. Yaş kemale ermiş nasıl insan olunur öğrenmiş olması lazım ama hala insanları zaaflarından vurma peşinde. Ciddiye bile almayın. Allaha havale edinKaynanam insanların zayıf noktalarından vurmayı çok seven bir insan..
Acaba ben mi abartıyorum dedim çünkü hassasım bu son 2 aydır bu konuda olmayınca ister istemez hassaslaşıyo insanYazık acıdım kayınvalidenize. Yaş kemale ermiş nasıl insan olunur öğrenmiş olması lazım ama hala insanları zaaflarından vurma peşinde. Ciddiye bile almayın. Allaha havale edin
Yok çocuğum olmuyo modunda değilim ama kaynanam bu konuda bana psikolojik baskı uyguluyo. Bide çevremde benden sonra evlenenler bile hamile kaldı bu durum biraz daha beni hassas yaptıGerçekten mi hiç farkında değildim regli olduğumun deseydin. Ayrıca kayınvalidene herşeyi anlatmak zorunda değilsin . Bilmesin ne gerek var. 2 ay erken bir süre ha diyince hamile kalamazsınız ki tabii kalanda var ama sabırlı olun elbet sizin içinde bir zaman vardır . Hemen çocuğum olmuyor moduna girmeyin pozitif olun
Kaynanam sorunca söyledim e bide onla aynı evdeyim ister istemez haberi oluyo adet olduğumda. Allaha havale ettim sadeceKimse çocuk istediğini de Regl olup olmadığını da bilmesin
Hele Kv elti görünce kardeş teyze Hala hiçççç bilmesin
Korunmaya karar verdik de Demirim düşükmüş bir yıl ara verdik de ama unutsunlar bu konuyu
çocuğu olamayan bütün kadınlar, alıngan oluyor böyle...çocuğunuz mutlaka olur üzülmeyin..ayrıca stres engelliyor olmasını..kendini rahat bırak ve hayırlısını dile...olmamasının da vardır bir hikmeti, acele etme, çocuksuz günlerin tadını çıkar...2 yıllık evliyim. İki yıldır korunuyoduk bir kaç aydır bıraktık korunmayı ve çocuk olmuyo. Kontorollerime de gdiiyorum. Daha gençsin erken diyenleriniz olucaktır ama çocuk isteği var içimde ve bu benim elimde değil. Bugün regl oldum. Kaynanam sordu oldun mu evet dedim. Sonra börek yapmaya başladık ben börek içini hazırlarken soğanını tuzlayıp yıkarım öbür türlü kokusu beni rahatsız eder. Eltim de vardı yardıma gelmişti. Sonra bende soğanları tuzlicam rahatsız ediyo beni kokusu yoksa dedim. Kaynanam dalga geçer gibi adet oldun hamile değilsin rahatsız etmez dedi bennde alakası yok beni önceden de rhaatsız ediyodu dedim. Ama söylerken ki yüz ifaedesi dalga geçer gibi. Akşam oldu oturdum ağladım eşime söyledim neden üzülüyosun allah bizim için böyle hayırlı görüyo dedi. Kaynanam insanların zayıf noktalarından vurmayı çok seven bir insan. Ben mi abartıyorum alınganlık mı yapıyorum boş yere. Nasip kısmet bu işler ayrıca daha genciz. Lütfen kırıcı yorumlar yapmadan bana yardımcı olun insanlara karşı bu durumlarda ne tepki vermeliyim.
Haklısınız sanırımçocuğu olamayan bütün kadınlar, alıngan oluyor böyle...çocuğunuz mutlaka olur üzülmeyin..ayrıca stres engelliyor olmasını..kendini rahat bırak ve hayırlısını dile...olmamasının da vardır bir hikmeti, acele etme, çocuksuz günlerin tadını çıkar...
Bugünlerde günlerimdi laf arasında sordukv regl oldun mu diye soruyor sende cevap veriyorsun ona ne yahu. ne biçim soru o öyle.
Kaynanam sorunca söyledim e bide onla aynı evdeyim ister istemez haberi oluyo adet olduğumda. Allaha havale ettim sadece
Evet aynı evde yaşıyoruz. Hatta eşime söyledim sanki annen bu konuda hassas olduğumu bildiği için daha bi üstüme geliyo dedim evet yapar dedi düşünün yaniAynı evde mi yaşıyorsunuz , size regl olduğunuzu sorması bile ilginç geldi bana, ona neyse..
İnsan bebek istediği süreçlerde hassas oluyor, mümkün mertebe kulak arkası etmeye çalışın dediklerini, hayırlı zamanda güzel haberler alın inşallah..
Cocuk istediğinizi bilmesine gerek yok ki , ben ilk hamileligimde kendi annemede söylemedim iyikide söylemedim çünkü yaklasik bir yil tedavi gördük ve bundan kimsenin haberi olmadı, aynı evde yaşayabilirsiniz ama bu konu sizin özeliniz..Evet aynı evde yaşıyoruz. Hatta eşime söyledim sanki annen bu konuda hassas olduğumu bildiği için daha bi üstüme geliyo dedim evet yapar dedi düşünün yani
Aslında bu ay doktora gittim doktor yunurtan çatlamış eşinle birlikte ol bugünlerde demişti. Yaptık da dediğini doktorun ama nasip işte üstelin yedi gün falan erken oldumKayınvalidenizle böyle şeyler konuşmayın ne kadar çirkin... benim kayınvalidem asla soramaz bana adet oldun mu ?’ Bilmem ne ... ne kadar gerekSiz:/ Rahatsız olduğunuzu söyleyin
Korunmayı yeni bırakmışsınız , çocuk öyle dizilerdeki gibi bir seferde maalesef olmuyor :/ biz 2 sene uğraştık . Kendinizi bu kadar strese sokmayın. Hastaneye gidip hormon testlerinizi vs. Yaptırın , herşey normal ise ovülasyon testleri ile yumurtlama gününüzü takip edip deneyebilirsiniz
Bol şans !
Kaynanana bu durumu kafana takmadığını hissettir yapmayı keser en önemlisi herşeyi anlatmaYok çocuğum olmuyo modunda değilim ama kaynanam bu konuda bana psikolojik baskı uyguluyo. Bide çevremde benden sonra evlenenler bile hamile kaldı bu durum biraz daha beni hassas yaptı
Ya kafama takmasam bile öyleymişim gibi görüyo kendi kafasında ve öyle de davranıyo. Aman bi çocukla ilgili bişi söylemiyim hemen olur olur senin de olur diyo deli ediyo beniKaynanana bu durumu kafana takmadığını hissettir yapmayı keser en önemlisi herşeyi anlatma
Hicte alingan degilsiniz bu söze tepkisiz kalmak bile mucizeHaklısınız sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?