Neden ağlıyorum

Uzun süre korunduktan sonra bebeğin olması zaman alabiliyor, çevremdeki insanların hep öyle oldu. İçini ferah tut, dua et, hayırlısını iste. Artık tıp gelişti, bunun yanında her çocuk hayırlı olacak anlamına gelmiyor, ailenize huzur getirmeyecek bir çocukta olabilir, her zaman hayırlısını iste. Benim kocamda doğulu, onlar için çocuk olması bir başarı, hamile kalmasaydım onlar da söylenirdi büyük ihtimal. Her denileni kafana takma. Çocuğun olduğunda bu onlara en güzel cevap olacaktır.

Çok teşekkür ederim. Ben skkıntılız amnlar geçiriyorum. Bazen kendimi kötü bir insan olarak görüyorum ve hakettiğimi düşünüyorum... nedense

Çok teşekkür ederim. Ben skkıntılız amnlar geçiriyorum. Bazen kendimi kötü bir insan olarak görüyorum ve hakettiğimi düşünüyorum... nedense
Bu olayı kendine maletme, sayısız kötü insanın çocuğu oluyor. Tamamen Allah'ın verdiği bir can o. Zaten bir şeyi çok istediğinde olmuyor, ne zaman umudu kesiyorsun veya artık zamana bırakıyorsun, bakmışsın oluyor. Kısa sürede güzel haber alırsın inşallah.

Birincisi daha ilk aylardan korunmayi biraktiginizi , bebek istediğinizi , regl olduğunuzu neden biliyor ?

Ikincisi bence alınganlık yapıyorsunuz. Yıllara vuran bir hasretiniz yok ki , can evinizden vursunlar.

Iyi aylık bir süre çok çok çok kısa bir zaman. Yaşınız genç üstelik.

Eşiniz muayne oldumu ?

Keşke çocuk isteginizi kimseye söylemeseydiniz..
Sonra her kafadan bir ses geliyor

Eger cok cok istersen psikolojik olarak etkileniyorsun ve olmuyor. Rahat ol. Kendini birak. Hamile olursam oluyum olmazsa da yapacak birsey yok diye dusun.

Korunmayi biraktiktan sonra bir sure cocuk olmayabilir. Normal bir durum yani, uzulmeyin.

Canım öncelikle inşallah Allah sana da ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin. Kayinvalidenin bu kadar özelini bilmesi ve hele de dillendirmesi normal değil. Ama buna senin müsade etmemen gerekiyor. Sadece kayinvaliden değil kimsenin senin özelini bilmesi gerekmiyor. Çocuk düşünseniz de düşünmeseniz de bu senin ve eşin arasında kalmalı. Çevre baskısı artarsa stres olursunuz. Elbette size sorarlar. Hayırlısı kısmet acelemiz ne gibi cevaplarla geçiştirin.

Siz tam zamanında çocuk düşünüyorsunuz, sizden sonra evlenenlerin hamile kalmış olmasını hiç dert etmeyin, 2 yıl gayet normal bir süre evlilik daha yeni oturuyor. Regl döneminizi de söylemeyin hiç ne kayınvalideniz ne anneniz ne başka biri bilmesine gerek yok. Hamile kalınca ben hamileyim dersiniz olur biter

Kimse çocuk istediğinizi bilmesin , vazgeçtik artık korunmaya başladık deyin oyle bilsin herkes.
Stres olmayınca ummadığınız anda hamile kalırsınız belki de.

O yüzden kv hiçbir şey söylemiyoruz

İnşallah çok sağolun

Öncelikle üzülme. Dediğin gibi birkaç ay olmuş korunmayı bırakalı. Bildiğim kadarıyla 1 yılı geçtiği taktirde olmuyorsa bir problem olduğu düşünülebilir.

Her konuna aynı şeyi yazıyorum ama elimde değil. Senin kaynanana gerçekten çok sinir oldum nasıl bir kadın bu yahu. Bu kadının her lafini kafaya takarsan gerçekten hasta olursun yapma bunu kendine. Kadın ruh hastası yani onun lafı ciddiye alınır mi sanada yazik he de gec yoksa ömür geçmez gercekten

Kv artık korunmadığınızı, çocuk düşündüğünüzü, regl olup olmadığınızı neden biliyor ?

Yerinizde olsam bi Allahın kuluna söylemem, "nasip kısmet" der geçerim. Kendi kendinize ilgi uyandırıyor sonra da sorulardan şikayet ediyosunuz. Ona ne ya sizin cinsel hayatınızdan.

Özelinizi açmayın. Çocuk istediğinizi bilmelerine gerek yok. Nasip kısmet deyip kapatın konuyu. Çocuğum olmuyor diye hayıflanacak bir şey de yok. Stres yaptıkça bu süre uzayacak. Benim görümcem bir yıl kadar uğraştı. Olmadı. Meğer stresliymiş. Bana geldi iki hafta kaldı yedik içtik gezdik stresini atti. Döndükten bir ay sonra gebe olduğunu öğrendik. Stresini attığı gibi hamile kaldı.

Peki soranlara ne diyordunuz cocuk yokmu dusunmuyomusunuz diyenlere.bu insanlar çok sinir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…