- 30 Kasım 2018
- 166
- 267
- 18
- 34
Çok teşekkür ederim. Ben skkıntılız amnlar geçiriyorum. Bazen kendimi kötü bir insan olarak görüyorum ve hakettiğimi düşünüyorum... nedenseUzun süre korunduktan sonra bebeğin olması zaman alabiliyor, çevremdeki insanların hep öyle oldu. İçini ferah tut, dua et, hayırlısını iste. Artık tıp gelişti, bunun yanında her çocuk hayırlı olacak anlamına gelmiyor, ailenize huzur getirmeyecek bir çocukta olabilir, her zaman hayırlısını iste. Benim kocamda doğulu, onlar için çocuk olması bir başarı, hamile kalmasaydım onlar da söylenirdi büyük ihtimal. Her denileni kafana takma. Çocuğun olduğunda bu onlara en güzel cevap olacaktır.
Bu olayı kendine maletme, sayısız kötü insanın çocuğu oluyor. Tamamen Allah'ın verdiği bir can o. Zaten bir şeyi çok istediğinde olmuyor, ne zaman umudu kesiyorsun veya artık zamana bırakıyorsun, bakmışsın oluyor. Kısa sürede güzel haber alırsın inşallah.Çok teşekkür ederim. Ben skkıntılız amnlar geçiriyorum. Bazen kendimi kötü bir insan olarak görüyorum ve hakettiğimi düşünüyorum... nedense
Canım öncelikle inşallah Allah sana da ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin. Kayinvalidenin bu kadar özelini bilmesi ve hele de dillendirmesi normal değil. Ama buna senin müsade etmemen gerekiyor. Sadece kayinvaliden değil kimsenin senin özelini bilmesi gerekmiyor. Çocuk düşünseniz de düşünmeseniz de bu senin ve eşin arasında kalmalı. Çevre baskısı artarsa stres olursunuz. Elbette size sorarlar. Hayırlısı kısmet acelemiz ne gibi cevaplarla geçiştirin.2 yıllık evliyim. İki yıldır korunuyoduk bir kaç aydır bıraktık korunmayı ve çocuk olmuyo. Kontorollerime de gdiiyorum. Daha gençsin erken diyenleriniz olucaktır ama çocuk isteği var içimde ve bu benim elimde değil. Bugün regl oldum. Kaynanam sordu oldun mu evet dedim. Sonra börek yapmaya başladık ben börek içini hazırlarken soğanını tuzlayıp yıkarım öbür türlü kokusu beni rahatsız eder. Eltim de vardı yardıma gelmişti. Sonra bende soğanları tuzlicam rahatsız ediyo beni kokusu yoksa dedim. Kaynanam dalga geçer gibi adet oldun hamile değilsin rahatsız etmez dedi bennde alakası yok beni önceden de rhaatsız ediyodu dedim. Ama söylerken ki yüz ifaedesi dalga geçer gibi. Akşam oldu oturdum ağladım eşime söyledim neden üzülüyosun allah bizim için böyle hayırlı görüyo dedi. Kaynanam insanların zayıf noktalarından vurmayı çok seven bir insan. Ben mi abartıyorum alınganlık mı yapıyorum boş yere. Nasip kısmet bu işler ayrıca daha genciz. Lütfen kırıcı yorumlar yapmadan bana yardımcı olun insanlara karşı bu durumlarda ne tepki vermeliyim.
O yüzden kv hiçbir şey söylemiyoruz2 yıllık evliyim. İki yıldır korunuyoduk bir kaç aydır bıraktık korunmayı ve çocuk olmuyo. Kontorollerime de gdiiyorum. Daha gençsin erken diyenleriniz olucaktır ama çocuk isteği var içimde ve bu benim elimde değil. Bugün regl oldum. Kaynanam sordu oldun mu evet dedim. Sonra börek yapmaya başladık ben börek içini hazırlarken soğanını tuzlayıp yıkarım öbür türlü kokusu beni rahatsız eder. Eltim de vardı yardıma gelmişti. Sonra bende soğanları tuzlicam rahatsız ediyo beni kokusu yoksa dedim. Kaynanam dalga geçer gibi adet oldun hamile değilsin rahatsız etmez dedi bennde alakası yok beni önceden de rhaatsız ediyodu dedim. Ama söylerken ki yüz ifaedesi dalga geçer gibi. Akşam oldu oturdum ağladım eşime söyledim neden üzülüyosun allah bizim için böyle hayırlı görüyo dedi. Kaynanam insanların zayıf noktalarından vurmayı çok seven bir insan. Ben mi abartıyorum alınganlık mı yapıyorum boş yere. Nasip kısmet bu işler ayrıca daha genciz. Lütfen kırıcı yorumlar yapmadan bana yardımcı olun insanlara karşı bu durumlarda ne tepki vermeliyim.
İnşallah çok sağolunBu olayı kendine maletme, sayısız kötü insanın çocuğu oluyor. Tamamen Allah'ın verdiği bir can o. Zaten bir şeyi çok istediğinde olmuyor, ne zaman umudu kesiyorsun veya artık zamana bırakıyorsun, bakmışsın oluyor. Kısa sürede güzel haber alırsın inşallah.
Öncelikle üzülme. Dediğin gibi birkaç ay olmuş korunmayı bırakalı. Bildiğim kadarıyla 1 yılı geçtiği taktirde olmuyorsa bir problem olduğu düşünülebilir.2 yıllık evliyim. İki yıldır korunuyoduk bir kaç aydır bıraktık korunmayı ve çocuk olmuyo. Kontorollerime de gdiiyorum. Daha gençsin erken diyenleriniz olucaktır ama çocuk isteği var içimde ve bu benim elimde değil. Bugün regl oldum. Kaynanam sordu oldun mu evet dedim. Sonra börek yapmaya başladık ben börek içini hazırlarken soğanını tuzlayıp yıkarım öbür türlü kokusu beni rahatsız eder. Eltim de vardı yardıma gelmişti. Sonra bende soğanları tuzlicam rahatsız ediyo beni kokusu yoksa dedim. Kaynanam dalga geçer gibi adet oldun hamile değilsin rahatsız etmez dedi bennde alakası yok beni önceden de rhaatsız ediyodu dedim. Ama söylerken ki yüz ifaedesi dalga geçer gibi. Akşam oldu oturdum ağladım eşime söyledim neden üzülüyosun allah bizim için böyle hayırlı görüyo dedi. Kaynanam insanların zayıf noktalarından vurmayı çok seven bir insan. Ben mi abartıyorum alınganlık mı yapıyorum boş yere. Nasip kısmet bu işler ayrıca daha genciz. Lütfen kırıcı yorumlar yapmadan bana yardımcı olun insanlara karşı bu durumlarda ne tepki vermeliyim.
Peki soranlara ne diyordunuz cocuk yokmu dusunmuyomusunuz diyenlere.bu insanlar çok sinir bozucuCocuk istediğinizi bilmesine gerek yok ki , ben ilk hamileligimde kendi annemede söylemedim iyikide söylemedim çünkü yaklasik bir yil tedavi gördük ve bundan kimsenin haberi olmadı, aynı evde yaşayabilirsiniz ama bu konu sizin özeliniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?