- 3 Şubat 2018
- 25.908
- 111.504
- 598
Kimse çocuk istediğini de Regl olup olmadığını da bilmesin
Hele Kv elti görünce kardeş teyze Hala hiçççç bilmesin
Korunmaya karar verdik de Demirim düşükmüş bir yıl ara verdik de ama unutsunlar bu konuyu
Yok çocuğum olmuyo modunda değilim ama kaynanam bu konuda bana psikolojik baskı uyguluyo. Bide çevremde benden sonra evlenenler bile hamile kaldı bu durum biraz daha beni hassas yaptı
Peki soranlara ne diyordunuz cocuk yokmu dusunmuyomusunuz diyenlere.bu insanlar çok sinir bozucu
AminDaha çok yenisin kendini yıpratma lütfen ve hiç kimseye de denediginizi istediğinizi söyleme.. bizim 4 yıldır olmuyor neler duydu bu kulaklar.. rabbim kimsenin kucağını boş koymasın çok zor çok...
Ya çevrede o kadar çok psikolojik baskı yapıyolar ki tek kv değil sorun yani. Herkesin tek dediği ama siz korundunuz olmaz ki hemen korunduğunuz için ki hapla falanla da korunmadım sağlıklı bulmadığım için. Evliliğimiz gerçkten anca oturdu bizimbu stresle zatwn olmaz canım sen kv ne de ki biraz daha erteledik öncelikli planlarımız var biz isteyince Allah da nasip eder verirse sanada söyleriz zaten de
Sonra duanı et hayırlı sağlıklı bi evlat diye
Üzerine düşme olursa olur olmassa nasip de yolunu gözledikce zaman geçmez stres yaptıkça kalmaz rahatla hayırlısı neyse o olsun de bekle emin ol ki böyle daha çabuk sonuç alırsın ve kimseye bebek planlıyorız deme daha çok strese sokuyolar her an soruyolar
Canım yaaaa....Kaynananız, neden regl olup olmadığınızı sorma cesaretini nerden buluyor? Hadi o sordu siz nasıl bilgi veriyorsunuz? Ona ne reglinizden bebek istediğinizden?
Ayrıca daha 2 kere adet olmuşsunuz, öyle hemen gemileri yakarsanız oooooo!
Ben bebek istedikten sonra tam 72 kere adet görmüştüm de ondan sonra hamile kalmıştımher şey nasip bunu asla unutma.
Kayınvalidene neden çocuk isteğini ya da regl söylüyorsun ki ne bu samimiyet az özelin kendine kalsın2 yıllık evliyim. İki yıldır korunuyoduk bir kaç aydır bıraktık korunmayı ve çocuk olmuyo. Kontorollerime de gdiiyorum. Daha gençsin erken diyenleriniz olucaktır ama çocuk isteği var içimde ve bu benim elimde değil. Bugün regl oldum. Kaynanam sordu oldun mu evet dedim. Sonra börek yapmaya başladık ben börek içini hazırlarken soğanını tuzlayıp yıkarım öbür türlü kokusu beni rahatsız eder. Eltim de vardı yardıma gelmişti. Sonra bende soğanları tuzlicam rahatsız ediyo beni kokusu yoksa dedim. Kaynanam dalga geçer gibi adet oldun hamile değilsin rahatsız etmez dedi bennde alakası yok beni önceden de rhaatsız ediyodu dedim. Ama söylerken ki yüz ifaedesi dalga geçer gibi. Akşam oldu oturdum ağladım eşime söyledim neden üzülüyosun allah bizim için böyle hayırlı görüyo dedi. Kaynanam insanların zayıf noktalarından vurmayı çok seven bir insan. Ben mi abartıyorum alınganlık mı yapıyorum boş yere. Nasip kısmet bu işler ayrıca daha genciz. Lütfen kırıcı yorumlar yapmadan bana yardımcı olun insanlara karşı bu durumlarda ne tepki vermeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?