Neden ağlıyorum

Yok çocuğum olmuyo modunda değilim ama kaynanam bu konuda bana psikolojik baskı uyguluyo. Bide çevremde benden sonra evlenenler bile hamile kaldı bu durum biraz daha beni hassas yaptı

Daha çok yenisin kendini yıpratma lütfen ve hiç kimseye de denediginizi istediğinizi söyleme.. bizim 4 yıldır olmuyor neler duydu bu kulaklar.. rabbim kimsenin kucağını boş koymasın çok zor çok...

Sen yaşlısın ya sana dokunmasın diye tuzluyorum deseydın benımkının yaş kompleksi var ne zaman kızdırsa yaştan vururum 1 hafta yerınde zıplar :) Çocuk meselesınr de uzulme canım ben de ilk cocuguma korunmadıgım halde 1 yıldan fazla hamile kalmamıstım. Herseyın bır zamanı var zamanı gelınce herseyın en guzelı oluyor.

İşte sırf böyle mendeburlar yüzünden çocuk sorusuna 'dusunmuyoruz-korunuyoruz' demek lazim.
Kadına bak, almiş takvimi hesaplamış da tam gününde sorup seni geriyor.
Ben olsam Ocak ayında sorduğunda 'anne biz yeniden korunmaya başladık, başak burcu olmasın çocuk dedim' derdim. Lök diye kalirdi heralde

Senin korunmayı bıraktığından kv nin neden haberi var ki bu iki kişi arasında çok mahrem bir konu üstelik daha birkaç ay olmuş. Regl olduğunuzu bile sormaya cesaret edememeli onu ne ilgilendirir. Mesafe diyorum başka bi şey demiyorum

Kaynananız, neden regl olup olmadığınızı sorma cesaretini nerden buluyor? Hadi o sordu siz nasıl bilgi veriyorsunuz? Ona ne reglinizden bebek istediğinizden?
Ayrıca daha 2 kere adet olmuşsunuz, öyle hemen gemileri yakarsanız oooooo!
Ben bebek istedikten sonra tam 72 kere adet görmüştüm de ondan sonra hamile kalmıştım her şey nasip bunu asla unutma.

bu stresle zatwn olmaz canım sen kv ne de ki biraz daha erteledik öncelikli planlarımız var biz isteyince Allah da nasip eder verirse sanada söyleriz zaten de

Sonra duanı et hayırlı sağlıklı bi evlat diye
Üzerine düşme olursa olur olmassa nasip de yolunu gözledikce zaman geçmez stres yaptıkça kalmaz rahatla hayırlısı neyse o olsun de bekle emin ol ki böyle daha çabuk sonuç alırsın ve kimseye bebek planlıyorız deme daha çok strese sokuyolar her an soruyolar

Ya çevrede o kadar çok psikolojik baskı yapıyolar ki tek kv değil sorun yani. Herkesin tek dediği ama siz korundunuz olmaz ki hemen korunduğunuz için ki hapla falanla da korunmadım sağlıklı bulmadığım için. Evliliğimiz gerçkten anca oturdu bizim

Canım yaaaa....

Kimseye söylemeyin çocuk düşündüğünüzü.madem zorunuza gidiyor insanlara o fırsatı vermeyin ki süreç daha da zor olmasın sizin icin

Kayinvalidenizle regl takibi yapacak kadar iletisim kurmayin, mesafe koyun, belliki halden anlayan bir insan degil.
Biz evlendigimiz gunden beri hic korunmadik ama 5 yil olmadi ne yazik ki her adet günüm oturup agladim ama kimseye fark ettirmedim kendi aileme de esimin ailesine de bir sey sorduklarında da Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman dedik hep.
Sizde bunu yapin. Etrafinizda boyle takip yapanlar oldugu sürece daha cok strese girersiniz.
Ayrica korunmayi birakali daha cok olmamis. Doktora bile gitseniz size 1 sene sonra gel diyecek.
Sabirli olun. Allahim en hayirli zamanda nasip edecektir insallah.

Ay bu kv ler ve saçma sapan torun istekleri.
Herkese bir süre daha düşünmüyoruz diyin. Kime ne yahu?
Torunu olsa emin olun sevip bırakacak.

3 senelik evliyim, kayınvalidem bebek konusuna acayip takıntılı bana göre hala zamanı değil, en son siz mi karar vereceksiniz zamanına yeter deme cürretinde bile bulundu ama ağzını kapattım, ısrarla istemiyoruz diyorum, siz de isteseniz bile vazgeçtik deyin, bir şey deyin ama üzmeyin kendinizi.

yani cahil işte ne takılıyosun ki boşver. aldırış etme kısmetse olur. ben daha 6 aylık evliyken kaynanamın komşusu merhaba dememle çocuk var mı demesi bir oldu muhabbetimde olmadığı haldee. sinirim bozulmştu. çevrede herkes sorardı ama kaynanam sormadı zamanı vardır dedi geçti. nitekim bikaç sorundan sonra Rabbim olmucak dediğimde muzicemi verdi bana. ne kadar şükretsem az. 1. yıl sonunda hamile kaldım. çok şükür hepsine. hiç takma kafana bi sorun yoksa zamanı vardır bekle. Rabbim sanada nasip etsin. ben rahim temizlensn die soğan suyu falanda içmiştim ön hazırlık olarak. dua et Allaha sığın çünkü tek verecek olan odur. üzülme kaynananda sorarsa adetini bi daha anne sorma ben rahatsz oluorm de geç terbyesizlik yani dalga geçmesi.

daha iki ay olmuş canım ,benim kv ilk aydan sormaya başlamıştı..Patladın mı yine diyerek hemde,düğünlere giderdik bak bunlar senin üstüne doğurur falanlar.... neyseki evliliğimizin üçüncü ayında olduda sustular... daha çok erken sanada ..keşke lafını verip sustursan. Vazgeçtik de söyleme herşeyini

Böyle konuları konuşmayı sevmem deyin bence. Bebek konusunda da streste yapmayın hemen olacak diye bir şey yok. Kaynananız çok gereksiz konuşuyor, mesafeyi iyi ayarlayın

Kayınvalidene neden çocuk isteğini ya da regl söylüyorsun ki ne bu samimiyet az özelin kendine kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…