arkadaslar merhaba benım degısık bır derdım var bundan 9 ay once nısanlımdan ayrıldım. 1 yıl nısanlılıktan sonra.ayrıldıgımda sevıyodum ama asla onunla bır omur gecıremezdım cok degısık huyları vardı benı cok yoruyodu.neyse ayrıldıktan sonra hıc pısman olmadım keske ayrılmasaydım dıye.ama aklım hala acaba napıyo hayatında bırı varmıdır la dolu.ask hayatımda konustugum bırı olsada bole. asla sevmıyorum bundan emınım bıdaha barısma ıhtımalımızde yok ama ole.neyse ben bı arkadastan bunun bı kızla gorusmeye basladıgını duydum ben nasıl degısık oldum anlatamam yanı benımde konustugum var kızım dıyorum ıcımden ama bos.acaba bendemı sorun var ıcınızde bole olan varmı ya...
benimki yeni sayılmaz üstüne 2,5 yıl geçti ama yinede aynı durumdayım. yaşanmışlıklar ve alışkanlıklar insanı böyle üzüyo ztn sevgi kalmıo o geçio ama alışkanlıklar hiç geçmeyecek gibi. benimki gibi yıllardır süren var mı onuda bilemiyorm :)
kesinlikle katılıyorum :) bu noktada biraz da bencillik girior işin içine. bnm hayatmda birinin olması normal ama o kimseyle olmasın benden sonra gbisinden dşünceler... egolarınızdan sıyrılın arkadaşlar...Duyguların değil,egon sana oyun oynuyor.
Egon istiyor ki senden sonra kimseyi sevmesin,kimseyle aynı olmasın.
Hepimiz çok özel,eşsiz ve unutulmaz olmak isteriz.
Öyle olmadığımızı anlamak,egomuzu incitir.
Sebebini anlayamadığın üzüntü,bundan kaynaklanıyor bence:)
bu konu da yalnız değilsin canım. bende ayrılalı 2 yıl oldu. ama hala aklıma geldiği (ki bu aralar sürekli aklımda )onu takip ettiğim oluyor. sanırım alışkanlık.
Duyguların değil,egon sana oyun oynuyor.
Egon istiyor ki senden sonra kimseyi sevmesin,kimseyle aynı olmasın.
Hepimiz çok özel,eşsiz ve unutulmaz olmak isteriz.
Öyle olmadığımızı anlamak,egomuzu incitir.
Sebebini anlayamadığın üzüntü,bundan kaynaklanıyor bence:)
arkadaslar merhaba benım degısık bır derdım var bundan 9 ay once nısanlımdan ayrıldım. 1 yıl nısanlılıktan sonra.ayrıldıgımda sevıyodum ama asla onunla bır omur gecıremezdım cok degısık huyları vardı benı cok yoruyodu.neyse ayrıldıktan sonra hıc pısman olmadım keske ayrılmasaydım dıye.ama aklım hala acaba napıyo hayatında bırı varmıdır la dolu.ask hayatımda konustugum bırı olsada bole. asla sevmıyorum bundan emınım bıdaha barısma ıhtımalımızde yok ama ole.neyse ben bı arkadastan bunun bı kızla gorusmeye basladıgını duydum ben nasıl degısık oldum anlatamam yanı benımde konustugum var kızım dıyorum ıcımden ama bos.acaba bendemı sorun var ıcınızde bole olan varmı ya...
o zaman tek ıhtıyacım zaman ve yenı bı ask.ha bu arada bıde faceyı kapatmam lazım her gun acaba ne yapmıs dıye bakmamak ıcın belkıde facede baktıgım ıcın hep aklımda olabılırmı sızce
alışkanlıkları terketmek için daha kaç yıl geçmesi lazım anlamıyorum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?