neden aldatırlar hemde mutluyum derken...

lawyer42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2008
85
1
86
Konya
kızlar ben de sizlere sormak istedim bi erkek neden mutluyken sevdiği senden başkasıyla ciddi düşünemem dediği halde gider ciddi olamayacağı bi insanla aldatır ki... yetmeyen nedir ki ya da çok sevilmek fazla mı gelmiştir...-tatlicadiarzu-

Erkeklere aldatmak icin Neden gerekmiyor diye düsünüyorum...

Icinde mayasinda varsa mutluda olsa mutsuzda olsa aldatir...ve öyle güzel kiliflar bulurki aldatmasina...sonunda aldatilan suclu duruma düser....bahaneler cok nasilolsa..

şımarıklıklarından.. başka bir şey değil

bencede aldatmak için neden gerekmiyo onlar için..beyenilmek hissi onlarda daha fazlaa sankii..hemen ilgi görünce hemen yelkenlerini indiriyorlar..bi seferlik bişey olmaz diye düşünüyorlar hazırda ilgi görmüşüm yenilik işte diyip dalıyolar...aldatmayan varmı acaba...ya beyin ya göz yada bedenen ille birini yapıyorlar işte...kocam size emanet diye bir program var adamı bir görseydiniz tipi konusması nasıll..gül gibi eşi vardı hemde..gitmiş aldatmıs karısını hemde birkaç kez..bu tipe paraya bakmıyo bence..karsıdan ilgi görmeleri yetiyoo..erkek milletiii işte hepsii sazan...

çoğu bir sebeple alakalı değil
karakterle alakalı bence daha doğrusu karaktersizlikle:mymeka:

yani bir kadının düşmanı yine bir kadın oluyoo..hele yeni bir dönem var artık, sevgilisi evli olanlar daha cok ilgi grüyoo ne varsa..bir çok kadın evli falan takmıyo..birlikte oluyooo umut baglıyoo birde aşık oluyoolar yaaa:mymeka: ama evli kadına bakan erkek onun peşinden koşan evli kadına kur yapan bir erkek daha rastlamadım....kadının tek düşmanııı yine kadın işteeeeeee...böyle aldatmak olunca konuuu dolup taşasım geliyooo artıkk:mymeka:

anna karenina da geçiyordu sanırım bu sorunun cevabı;

insan ne kadar tıka basa yemiş, tok olsa da, fırının önünden geçerken o ekmek kokusunu duyarda canı ister ya, ....

işte öyle birşey.. :)

Hemen söyliyim şekerim salak oldukları için ayol hem mutlu olup hem aldatırmı insan ya mutsuzdur aldatır yada karektersizdir . Haaa bide mutsuz ama korkaklar vardır düzenim bozulmasın deyip bi elim yagda bi elim balda olsun diye düşünenler :mymeka:

aldatma eylemi tek kelimeyle erkeğin cinsel dürtüsüne yenik düşmesinden kaynaklanıyor diye düşünüyorum. zaten bu cinsel dürtüye yenik düşen erkeklere toplumumuzda kısaca ahlaksız demiyormuyuz?

işte ahlaksızlıktan yapıyorlar bunu.

kısa bir örnek vereceğim:

duyduğum saygın bir esnaf ki şok olmuştum duyunca: karısıyla evlenmek için yapmadığı kalmamış. karısına flört döneminde, doğumgününde evinin terasının karşısında bulundan bir yere kocaman bir pankart açtırıp iyi ki doğdun yazdırmış, herkese herşeye karşı çıkarak bu kadınla evlenmiş, kısacası kadını yere göğe sığdıramamış.

ve evlikleri 1 yıl dolmadan kadın nöbete gittiği gece ,rahatsızlanıp eve geldiğinde ,kendi yatak odasında kocasını başka kadınla yakalamış:1shok:

ve boşanmışlar.

aldatmanın olduğu yerde cinselliğin olduğu kanısındayım. hergün pilav yenirmi mantığıyla büyüyen yetişen ve bu mantıkla hareket eden erkekler olduğu müddetçe, aldatmalarda bitmeyecektir sanırım.

biz bayanlarda cinsellik için uyarıcı olan şey aşk olduğu halde malesef bazı erkeklerde cinsellik için uyarıcı olabilecek şey bir kırmızı dudak bile olabiliyor.

Şerefsiz olduklarından aldatırlar. Hem aldatan erkek hemde diğer kadın benim nazarımda şerefsizdirler.

uçkurlarını tutamadıklarından elbet ne olacakklava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:

doyumsuzluk eldekiyle yetinmememirmirmirmir
erkeklerde 10 tane nefis bulunurmus kadinda 1 tane erkek 10 tanesinide tutamazmis kadin 1 tanesini tutabilirmis...
erkekler konu uckur olunca dayanamiyo yani :mymeka: hele kadinda hazirsa aldatmak kacinilmaz oluyo....

valla aynı o pankart açan gibiydi benim ki de arkadaştık kapımın önünde yatıp kalkıyodu nerdeyse sonra 1 yıl içinde ne deiştiyse dükanındaki biriyle... hadi erkek öküz buna müsade eden gerizekalı kızlara dicek laf bulamıyorum bu kadar mı düştünüz uçkurunuza..şerefsiz bi alay ya allah hayırlı insanlar çıkarsın karşıma:ecrin_bebek:

seks için aldatmaksa doyumsuzluk ve nefsine düşkünlüktür. birde gerçekten aşık olmuş olabilir . yaşarken; evliliğiyle beraber, aşkı da başka bir duygu yaşar gibi yaşayabileceğini düşünüyodur_?

aldatmaya benim yorumum biraz farklı...
bence aldatan kişi karşısındakini değil kendisini aldatıyordur..

çünkü,ne istediğini bilmeyen ne ile mutlu olduğunu bilmeyen
ve bunları farkında olmadan yaşamaya çalışan kişidir aldatan...

oyuzden karaktersiz ve küçük insanların en iyi yapacağı şeydir..

ayrıca aldatmaya kadın-erkek özelinde bakmamak da gerekiyor..
insanların birbirini aldatması içinde geçerlidir düşüncelerim..

Yetinmeyi bilmiyorlar çünkü hep farklı bişeyler arıyorlar. ıstiyorlarki hayatlarında hep maceralar olsun. Ellerindekinin kıymetini bilmeyip sürekli arayış halindeler. Karakterleri böyle bunların...

Bende bu kanıdayım... Sebep gerekmiyor onlara... Aldatıyorlar... Hiç ummadığım kişiler aldatıldı. Hiç ummadığım yuvalar bu yüzden dağıldı... Bu sebbeple sebep aramıyorum aldatmalarına...

karşılarındakinin canını öyle bi acıtıyolar ki...karaktersizlik şerefsizlik allah kimsye yaşatmasın.kimseye güvenim kalmadı.sayesinde....benneyaptımki
bi söz var kızlar sizinlede paylaşıyım: bi insan bilmiyorsa ne istediğini hem seni ziyan eder hem kendini dibini görmediğin suya dalmadığın gibi sonunu görmediğin sevgiye teslim etme kendini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…