neden aldatırlar hemde mutluyum derken...

her anlamda mutlu insan asla yapmaz..iliskisinde mutludur ama esinde eksik gordugu seyler vardir mesela cinsellik gibi kadin yatakta adamin istedigi gibi degildir bunuda esine diyemez neysem bunlarida disarida sevmedigi biriyle gidermek ister..tabi bu hicbirsey icin gecerli sebep degildir..
valla yapan kendine yapar hickimseye birsey yapmaz..
o yuzden yapmamak daha akilli isidir,,şakkıdı

yok mutlu degildim yok karım güzel degil yok kavga ettik yok anlasamıyoruz armutun sapı üzümün çöpü...aldatacak adam aldatır aldatmıcak adam aldatmaz...bu karakter meselesi....karakterli adam cok mutsuzsa bosanma yoluna gider hem eşini aldatmaz hemde yeni birlikte olacagı bayanı kötü bir duruma düşürmez....

ne kadar aşık olursan ol ne kadar tatmin edebilrsen et.. erkek kısmı böyle.. sıkılgan bıktım beni boğuyorsun diyebiliyor oysa hadi saldım çayıra modunda olsan bile..

aynen katılıyorumvereliniortak
karaktersizlik ve doyumsuzluktan başka birşey değil bu bence:1closedeyes:

aldatmanın sebebi yoktur., ama bahanesi çoktur.

bence ne senin o kişiden çirkin olman,akıllı olman,ilgisiz olman değil..
yada o kişinin harika meziyetleri olması da değil.
sadece ego tatmini... kaçamak yapma merakı... vay vayy adam oldum düşüncesi ile kendini bir halt sanma.
ama bu hep kısa sürer. kişilerden biri diğerini öğrendiğinde o iş biter.
haa,,, bir de kadın diğer kadını bildiği halde devam eder. bu da o kadının kendi egosunu tatmin etmesidir.
yani bak ben o kadından üstünüm benimle nasıl da üzülücek benim yüzümden iyi birşey yaptım havası..
ama gururu olan insan olan kimse asla aldatmaz.
aldatma kişilik bozukluğudur.

rahatlık batması söz konusu olabilir mesela. doğasında varsa erkeğin yapar kızlar yani engellenmiyo bu malesef sizin tırnağınız olmayan birisine bile gidebilir hemde!

Allah kimseye yasatmasın ihaneti.
Allahıma şükür yaşamadım ama düşündüğüm de bile içime birşey oturuyor.
Erkekler nedensiz aldatır. neden aramazlar. cinsel dürtüler veya artık yetersiz sevgi..

ne kadar güzel olursanız olun ne kadar ilgili olursanız olun ne yapsanız yaranamazsınız ben yaranamamşım ki aldatıldım çirkinmiyim yoo bakımsızmıyım yo ne kıyafetimle ne makyajımla eşime binbasarım ilgisizmiiyim yooo sevgisizmiyim yoo insanın gözü kör olunca aldatırdaa yaptıklarını görmezdee düşünün deli gibi seviyosunuz deli gibi güveniyosunuz birden aldatıldıgınızı ögreniyosunuz rahatlık batmış olcaki aldaltııyosunuz şunan eşimle birlikteyim yaptıklarından okadar pişmanki bana yaşatıgı 1 seneyi geri almak için elinden geleni yapıyoo pişman hemde çokk bu yazdıklarımdan sonra kesin bana kızacaksınızz biliyorum ama aldatılan biri olrak düşüncelerimi paylaşmak istedim eşime verdigim son şans degerlendirdi degerlenddi degerlediremedi direk boşanma davası insanın başına gelmeyince anlamıyo iştee

bir erkegin hem aile ortamı yüzünden hemde arkadaş ortamı yüzünden ne görürse mutlaka yaparr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…