Neden aldattk, aldatyoruz?

aldatılma itiraflarını yargılamayalım çok normal bir şeymiş gibi alkış tutalım
bu terbiyesizliği yapan bide gelsin burda yaptım diye afişe etsin
bizde ona aman yazık diyelim bu mu yani
çok cesur bir konu katılyorum ama içerik çok can sıkıcı işte bunu doğru bulmuyorum

tamam cloudy biliyorsun en başta ben çok tepki gösteririm aldatılımaya. aldatmaya. bırak ama yazan yazsın...
normal olmadığını elbette biliyoruz.
ben sadece neden yapıyorlar hangi duygularlar onu merak ediyorum.

türkiyedede ne yazikki bunu yapanlar cok var...aaa tüh kaka diyecegimize adam gibi sorunlarin derinine inip cözüm bulmaya calissak nasil olur???

çok teşekkürler.. gerçekten artık erkeklerden çok kadınlar aldatıyor. ben de ne yazık ki bu durumla karsılastım.. biraz dürüst olmak lazım.. kimseye hadi gidin isz de aldatın demiyoruz burada.. ama amaç sadece cvp aramak.. katkın için teşekkürler..

tamam cloudy biliyorsun en başta ben çok tepki gösteririm aldatılımaya. aldatmaya. bırak ama yazan yazsın...
normal olmadığını elbette biliyoruz.
ben sadece neden yapıyorlar hangi duygularlar onu merak ediyorum.

haklısın okypete ama
ben yaptım şu şu nedenden dolayı diye bir itirafın geleceğini düşünmüyorum ben
yada öyle bir itiraf karşısında o üyeye karşı ne hissedeceğimi düşünüyorum
şöyle düşün senin bir arkadaşın sevgilisini göz göre göre aldatıyor sende buna şahit oldun
ne düşünürdün arkadaşına karşı bir tepki bir soğukluk hissetmez miydin
bence bu itiraf ancak kişinin burdaki itibarını zedeler başkada bir işe yaramaz
yani ben böyle düşünüyorum açıkcası

türkiyedede ne yazikki bunu yapanlar cok var...aaa tüh kaka diyecegimize adam gibi sorunlarin derinine inip cözüm bulmaya calissak nasil olur???

yapanlar olabilir ama benim çevremde yok
olursada derhal uzaklaştırırım kendimden
sorunların çözümü diye bir şey olamaz bence
aldatmak yerine mevcut ilişkisini bitirip daha sağlıklı ve dürüst bir ilişkiyi tercih etmekle
bu aldatma vakalarının önüne geçebiliriz
alın size çözüm...

böylemi önüne gecebilecegiz...su aldatma konusunda dogruyu söyleyince millet rep puan veriyor olsun yinede tesekkürler...acin gözünüzü artik ....insanlari rencide edip bi yere varamayiz....biyerinizi de yirtsaniz yapiliyor iste....kadincagiz itiraf edelim bi yazalim diyor ...haydiiiiii hücummmmm.....aynen böle oluyor....alkis tutmuyoruz yapanlara bizde zaten ...böle bisey var, oluyor diyoruz ...tartisalim cözüm arayalim bizimde basimiza gelmesin diyoruz ....

benim tanıdığım kadın dedi ki, yüreğine aşk ateşi düşmüş kocası onu hep azarlamış aşkı sevgiyi öbür adamda tatmış

ben kimseyi rencide etmiyorum
yapanlara karşı tepkimi dile getiriyorum ayrıca kullandığınız kelimeler hiç hoş değil
yahu kaç kişi ben yaptım der allah aşkına
ben söyleyeyim mi size bir kaç aldatma bahanesi pardon pardon nedeni -tatlicadiarzu-
sevgilim /eşim ilgi göstermiyordu çok mutsuzdum
bana ilgi gösterdi bir başka adam benimle ilgilendi mutlu oldum
kendimi iyi hissetirdi bana yaptım

alında size neden

bunun ikinci nedeni varsa lütfen bilen gören duyan yada bu suça iştirak eden yazsın :1closedeyes:

ayrıca rep konusuna değinirsek
karşıt fikirler rant sağlayıp rep puanı aldığımızı düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz demektir
rep için kimseyle kavga etmem düşüncem bu yönde yazıyorum tepkimi dile getiriyorum
rep için değil
kendi düşümcem olduğu için yazıyorum
katılmıyorsanız ve tepki çekerek rep artışı yaptığımı düşünüyorsanız
sizinde kullanacağınız bir alternatifiniz var verin eksiyi olsun bitsin..

:sm_confused:

iyi o zaman sen yeni bir neden-bahane aramak zorunda kalmazsın..
seninkiler hazırmış zaten..!!
arkadaslar her forumun bir konusu var ve ben de burada bir konu başlığı açıp içerik belirledim..
burada terör estirmenin ne alemi var..?
zaten bu kadar eleştiri hakaretten sonra kimsenin burada bir itirafta bulunacağını da sanmıyorum..

okypetecim tabiki kimse fikrimizi değiştirmez ve bu bizi etkilemez ama
kaç tane aldatma nedeni var allah aşkına
baş nedeni bir başka erkeğin ilgi göstermesi ve diğerine karşı içinde bişeylerin bitmesi
bundan ötesi var mı
biride çıksın şu neden haricinde bir neden yazsın bana bütün söylediklerimi geri alacağım..
bunun tartışılacak bir yanı olduğunu düşünmüyorum ben
tartışmak isteyenede karışmıyorum elbette
ben sadece tepkimi dile getirdim dileyen yazsın ben ne karışırım herkesin kendi bileceği şey :1closedeyes:

yahu terör estirdiğimi nerden çıkardınız
ben bu topiğin ağası değilim kimseye yazmayın etmeyin demiyorum
dileyen yazsın banane
benim tepkimdeki artış nedenini yazdım

sanki senin aklından geçmemiş gibi cümlenizden dolayıda sizede çok kızdım
sanki herkes düşünüyor normal birşeymiş gibi lanse etmeye çalıştınız
bu sebeplerden dolayı tepkimi dile getirdim
her nerde olursa olsun yine aynı tepkiyi gösterirdim
buyrun yazmak isteyen yazsın haddim değil yazmayın demek

ayrıca benim yeni bahane ve neden aramak zorunda olduğum cümlesini pek anlayamadım
kimseye aldatmaya niyetim yok hanfendi
neden aramak zorunda değilim hala yazdıklarınızın farkında değilsiniz ve neden köpürdünüz diyorsunuz bu düşünün bakalım neden

Son düzenleme:
daha konu başlığını okuduğum anda olayın bu boyuta geleceğini düşünmüşdüm....oldukça marjinal gerçekden....
öncelikle kendi adıma konuşuyum şimdiye kadar aldatmadım....oldukça fazla aldatma üzerine olaylar duydum özellikle bu klüpde 2-3 kez rastladım bayanların eşininin ilgisizliği sonucu sevgiyi
ilgiyi özellikle nette aradıklarına...bunlar bahane ban göre aldatmanın erkek olsun bayan olsun hiç bi gerekli sebebi olamaz....ama herşey insanlar için bu kişilerde burada anlatanlar durumlarını pişman olmuş...vicdan azabı çeken kişilerdi....
ama malesef türkiyede de bayanların aldatma gerçeği oldukça artıyor özellikle internet bi araç olarak kullanılıyor ....ve pek çok kadın olduğunu düşünüyorum eşini sevgilisini aldatannn.....
ama hiç kimsenin de bunu paylaşacağını sanmıyorum ...konu sahibi arkadaş açıkyüreklilikle paylaşmış...
bişey diyememem herkes kendinden mesüldür....ve ne yaparsa kendine yapar....
tek diyebileceğim tekrar ben ne erkek ne bayan için sadece bu durumu acizlik olarak görüyorum....
ama beşer şaşar bu durumu yaşan kişileri de Allah ıslah etsin...yargılamak hele rencide ederek bize düşmez...biz sadece fikirlerimizi beyan ederiz....

:sinifsinif:
id ego ve superego kavramlarından haberdarsınızdır umarım...
siz burada superegonuzun kontrolunde show yapmaya calısırken su an dısarıda kac kadın masum erkekleri aldatıyor biliyor musunuz?

arkadaslar son yapılan çalışmaların tümünün gösterdiği bir gerçek var.
kadınlar aldatmaya erkeklerden çok daha yatkın..
ve genelde aldatma olayında ipler hep kadının elindee oluyor. sonucunda yakalanmadığı için de bu olay hep gizli kalıyor. hatta etrafında esini-sevgilisini aldattığını öğrendiği bir bayan arkadası olursa herkesin önünde onu ayıplayabiliyor..
acı ama gerçek.. CADIARZU

evet,artık kadınlar da neredeyse erkekler kadar aldatıyor.
bunu inkar edecek değilim.
ama öyle bir yazmışsınız ki allsunny
sanki tüm kadınlar aldatıyor..
aldatmayan da zihninde aldatma hayalleri kuruyor..
karşı çıkılan durum da bu zaten..
lütfen kişi kendinden bilir işi hesabı olmasın..
sadakate,saflığa,tek eşliliğe önem veren insanlar var
benimle ilgilenmeyen sevgilim olursa onu bırakırım yada küçük bir ihtimal bir süre katlanırım..
ama aldatmayı secmem

bu 2 aldatmalarınızdada vicdan azabı duydunuz mu. ilkindeki bitiyormuş.heyecan istemişsiniz. ama 2ci aldatmanızda sadece uzaklık yüzünden olmuş. yaptığınızdan pişman olmanız çok güzel..ama değer miydi sizce.. yani,içiniz acıyor mu.... o son sevgilinizle hala beraberseniz yüzüne rahat bakabiliyor musunuz. bunları merak ettim...

bakın bu yaptığınız üçüncü oluyor
kimseye showw yaptığım falan yok
neden böyle bir amacım olsun hayret bişeysiniz gerçekten
dışarda kaç masum erkek aldatılıyormuş
napayım yani
sen burda oturup şöyledir böyledir diye anlatılınca o masum erkeklerin aldatılma vakaları son mu bulacak

asıl ben sizin hakkınızda şu kanıya vardım
bana id ego super ego diye tanımlama yapan şahış
siz bu topiği tepki çekmek amaçlı açmadınız mı konunun bu noktalara geleceğini bildiğiniz için
yargılamayın yazmadınız mı??

şimdi kim egosunu şişiriyor bi tekrar düşünün derim
benim bu konuya yazacaklarım bu kadar
buyrun alan sizin dökün kirli çamaşırlarıda rahatlayın

Son düzenleme:
ADI ÜSTÜNDE -ALDATMAK- NE KADAR ACI.

KONUYU AÇAN ARKADAŞIMA SÖYLÜYORUM;en fazla erkek arkadaşın seni aldatmıştır ve sen onu gerçekten çok sevmişsindir ciğerin yanmıştır acısına dayanamayıp aldatmışsındır belki bunu anlarım. Belki dedim çünki aldatacak duruma gelmiş bir adama aynı şekilde karşılık vermek bile onu yüceltmektir. Ama mutsuzdum yada uzaktaydı bu olmamış arkadaşım ya.Neden ayrılmadın? Empati yap bakalım sana yapılsa ne olur. Belki vardır aldatan kadın tamam ama bahanesini buraya yazsa ne olacak yazmasa ne olacak. Neyi bulucaz ki Allah aşkına. Aldatana ne desen boş,alışkanlık haline getirmeden sorunu kendisinin bulup çözmesi lazım. Ve fikrimi açık olarak söylüyorum bunu üstüne alma lütfen, ben aldatan bayan yada erkek olsun bir eksiklikleri olduğunu ve bunu ego tatmini amaçlı yaptıklarını düşünmüşümdür. Dediğim gibi nacizane fikrim lütfen yanlış anlaşılmasın.

Son düzenleme:
arkadaslar kım burada ben aldattım der kı ...bir erkek olsa evet ya aldattım der ama kadınlar herseyi ulu orta soylemezler kı

sunuda soyleyecegim hiçbir zaman buyuk laflar etmeyin insanoglunun basına ne zaman ne gelecegini sadece allah bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…