aldatılma itiraflarını yargılamayalım çok normal bir şeymiş gibi alkış tutalım
bu terbiyesizliği yapan bide gelsin burda yaptım diye afişe etsin
bizde ona aman yazık diyelim bu mu yani
çok cesur bir konu katılyorum ama içerik çok can sıkıcı işte bunu doğru bulmuyorum
çok teşekkürler.. gerçekten artık erkeklerden çok kadınlar aldatıyor. ben de ne yazık ki bu durumla karsılastım.. biraz dürüst olmak lazım.. kimseye hadi gidin isz de aldatın demiyoruz burada.. ama amaç sadece cvp aramak.. katkın için teşekkürler..önce sizi tebrik ediyorum cesaretiniz icin ...ne yazikki bizim kadinlarimiz ne aldattim der nede aldatildiginda farkinda olsa bile benim kocam yapmaz der...böyle bi konu actin ama cok basin agriyacak üstüne cok geliceklerdir...yapan da seni elestirir yapmayanda yahu neden kimse oldugu gibi görünemiyor...bu gibi konularda genellikle seni kinayacaklardir cogunlukla..aslinda cok güzel bir konu..kadinlar aldatirsa neden aldatir???bunun cevabi nedir bilmiyorum hic aldatmadim..ama itiraf eden olursa da okurum...ilginc bence....
tamam cloudy biliyorsun en başta ben çok tepki gösteririm aldatılımaya. aldatmaya. bırak ama yazan yazsın...
normal olmadığını elbette biliyoruz.
ben sadece neden yapıyorlar hangi duygularlar onu merak ediyorum.
türkiyedede ne yazikki bunu yapanlar cok var...aaa tüh kaka diyecegimize adam gibi sorunlarin derinine inip cözüm bulmaya calissak nasil olur???
haklısın okypete ama
ben yaptım şu şu nedenden dolayı diye bir itirafın geleceğini düşünmüyorum ben
yada öyle bir itiraf karşısında o üyeye karşı ne hissedeceğimi düşünüyorum
şöyle düşün senin bir arkadaşın sevgilisini göz göre göre aldatıyor sende buna şahit oldun
ne düşünürdün arkadaşına karşı bir tepki bir soğukluk hissetmez miydin
bence bu itiraf ancak kişinin burdaki itibarını zedeler başkada bir işe yaramaz
yani ben böyle düşünüyorum açıkcası
yapanlar olabilir ama benim çevremde yok
olursada derhal uzaklaştırırım kendimden
sorunların çözümü diye bir şey olamaz bence
aldatmak yerine mevcut ilişkisini bitirip daha sağlıklı ve dürüst bir ilişkiyi tercih etmekle
bu aldatma vakalarının önüne geçebiliriz
alın size çözüm...
böylemi önüne gecebilecegiz...su aldatma konusunda dogruyu söyleyince millet rep puan veriyor olsun yinede tesekkürler...acin gözünüzü artik ....insanlari rencide edip bi yere varamayiz....biyerinizi de yirtsaniz yapiliyor iste....kadincagiz itiraf edelim bi yazalim diyor ...haydiiiiii hücummmmm.....aynen böle oluyor....alkis tutmuyoruz yapanlara bizde zaten ...böle bisey var, oluyor diyoruz ...tartisalim cözüm arayalim bizimde basimiza gelmesin diyoruz ....
haklısın okypete ama
ben yaptım şu şu nedenden dolayı diye bir itirafın geleceğini düşünmüyorum ben
yada öyle bir itiraf karşısında o üyeye karşı ne hissedeceğimi düşünüyorum
şöyle düşün senin bir arkadaşın sevgilisini göz göre göre aldatıyor sende buna şahit oldun
ne düşünürdün arkadaşına karşı bir tepki bir soğukluk hissetmez miydin
bence bu itiraf ancak kişinin burdaki itibarını zedeler başkada bir işe yaramaz
yani ben böyle düşünüyorum açıkcası
canım,itiraf gelse ne olur. onun yaptığı her zaman bizler için yanlış mı. yanlış. değerlerimize aykırımı aykırı... bunlar bizim düşüncemizi değiştirirmi hayır. sansüre gerek yok tatlım. isteyen yazsın. ha. yazarken alacağı tepkiyi bilerek yazsın.. .
alacağı kesin
konu sahibi arkadaşım. yargılamayalım dedin ama yargılama olacaktır. kendi adıma gerekirse bende yazabilir tepkimi de gösteririm.
ben kimseyi rencide etmiyorum
yapanlara karşı tepkimi dile getiriyorum ayrıca kullandığınız kelimeler hiç hoş değil
yahu kaç kişi ben yaptım der allah aşkına
ben söyleyeyim mi size bir kaç aldatma bahanesi pardon pardon nedeni -tatlicadiarzu-
sevgilim /eşim ilgi göstermiyordu çok mutsuzdum
bana ilgi gösterdi bir başka adam benimle ilgilendi mutlu oldum
kendimi iyi hissetirdi bana yaptım
alında size neden
bunun ikinci nedeni varsa lütfen bilen gören duyan yada bu suça iştirak eden yazsın :1closedeyes:
:sm_confused:
iyi o zaman sen yeni bir neden-bahane aramak zorunda kalmazsın..
seninkiler hazırmış zaten..!!
arkadaslar her forumun bir konusu var ve ben de burada bir konu başlığı açıp içerik belirledim..
burada terör estirmenin ne alemi var..?
zaten bu kadar eleştiri hakaretten sonra kimsenin burada bir itirafta bulunacağını da sanmıyorum..
yahu terör estirdiğimi nerden çıkardınız
ben bu topiğin ağası değilim kimseye yazmayın etmeyin demiyorum
dileyen yazsın banane
benim tepkimdeki artış nedenini yazdım
sanki senin aklından geçmemiş gibi cümlenizden dolayıda sizede çok kızdım
sanki herkes düşünüyor normal birşeymiş gibi lanse etmeye çalıştınız
bu sebeplerden dolayı tepkimi dile getirdim
her nerde olursa olsun yine aynı tepkiyi gösterirdim
buyrun yazmak isteyen yazsın haddim değil yazmayın demek
ayrıca benim yeni bahane ve neden aramak zorunda olduğum cümlesini pek anlayamadım
kimseye aldatmaya niyetim yok hanfendi
neden aramak zorunda değilim hala yazdıklarınızın farkında değilsiniz ve neden köpürdünüz diyorsunuz bu düşünün bakalım neden
Bugüne kadar hep erkeklerin üzerine gittiik.
Aldatılıyoruz, şöyleler, böyleler diye.. işin karşı tarafında biz kadınların olduğunu ve hemcinslerimizin de en az erkekler kadar aldattığını hep gözardı ettik..
sizlerden ricam bu konuya sadece herhangi bir nedenle eşini- sevgilisini aldatmış olanlar kısaca nedenini yazsınlar.. ()
lütfen kimseyi yargılamayalım. amaç sadece eksik olanın, aranılanın ya da hatanın ortaya konabilmesiönce ben başlayayım..
evet aldattım
önceki sevgilimi ilişki bitmek üzereydi ve bir anlık heyecan için aldattım. sonrasında da bitti...
şimdiki sevgilimi de kendisiyle çok uzun zaman görüşemediğimiz ve bana kendimi gerçekten çok mutlu hissettiren biriyle aldattım.. ama pişman oldum..
ya siz? neden aldattınız?[/FONT]
:sinifsinif:
id ego ve superego kavramlarından haberdarsınızdır umarım...
siz burada superegonuzun kontrolunde show yapmaya calısırken su an dısarıda kac kadın masum erkekleri aldatıyor biliyor musunuz?
arkadaslar son yapılan çalışmaların tümünün gösterdiği bir gerçek var.
kadınlar aldatmaya erkeklerden çok daha yatkın..
ve genelde aldatma olayında ipler hep kadının elindee oluyor. sonucunda yakalanmadığı için de bu olay hep gizli kalıyor. hatta etrafında esini-sevgilisini aldattığını öğrendiği bir bayan arkadası olursa herkesin önünde onu ayıplayabiliyor..
acı ama gerçek.. CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?