Neden aldattk, aldatyoruz?

kayda değer bir konu ..sadece bir arkadaşın ettiği gibi ben de tebrik ediyorum seni allsunny..
ayrıca aldatarak da çok iyi yapmışsın sadece erkeklerin tekelinde değil bu iş..onlar yapınca böbürlenerek ballandırarak anlatırlar arkadaşlarına kaç kadınla birlikte olduklarını falan filan..
ama bir kadın bunu yapınca sanal ortamda bile nasıl tepki çekiyor hiç böyle şey yapılırmı bilmem ne bilmem ne..
sadece şurdaki son yazdığına katılmadım kadınlar aldatmaya erkeklerden daha yatkın olamaz imkansız...yapı meselesi..
ve 'şuan dışarda kaç kadın masum (!) erkekleri aldatıyor' demişsin :)))ne kadar gülünç olmuş cnm...hiçbir erkeğin o konuda masum olacağına inanmam..

Ahlakın cinsiyeti olmaz.. Bir kadın da yaptığında ahlaksızlıktır, bir erkek de yaptığında aynı oranda ahlaksızdır. Diyorsunuz ki bir kadın bunu yapınca sanal ortamda bile nasıl tepki çekiyor, bakın.. Evet, çekiyor çünkü kendi adıma hemcinsim olan birinin böyle bir ahlaksızlık apmasını midem almıyor.. Utanç duyuyorum.. Ama buraya bir erkek gelip de karımı aldattım yazarsa 10 dk içinde linç edilir bunu da bilin isterim.

özür dilerim ben anlamadım. aldatmak aklandı mı şimdi. yani hoş bişey erkek yapıyor aldatıyor. bayanız bizde yapıyoruz ama henüz toplum buna açık değil biz neden anlatamıyoruz olayıona mı döndü konu. ayrıca erkek benim hemcinsim değil ve nefis yetersizlikleri kanıtlandı ama biz tutalım kendimizi Allah aşkına. BİR FARKIMIZ OLSUN ONLARDAN NOLUR YA.

''asla yapmam' dediğim şeyleri yapan biri olarak kırmızı cümleye yürekten katılıyorum ...
bu yüzdendirki aldatan biriyle karşılaştığım zaman (başıma gelmesinden korktuğum için)
yargılamak köpürmek dışlamak yerine dinlerim
ama bu onu pofpoflayacağım anlamına gelmez!!!

aldatılan kiş yerinde olmak istemem lakin
aldatanın yerinde hiç olmak istemem!!!
nedeni ne olursa olsun
insan herşeyden önce kendine sagısızlık yapar
ve bunun farkına vardığındada yapılacak bişi olmaz
aldatılan gibi yeni bi sayfa açamaz
yeni bi defter alması gerekir.....

haydi bıraın birbirinizi yemeyi;bir tezzeee düştü:lepi:

aldatmak mıydı bilmiyorum ama biz eşimle birbirimizi önemsemediğimiz ilk zamanlarımızda ben hem eşimle hemde bir kaç kişiyle görüştüm..
aslında şöyle diyeyim;yani ilk başlardaydık buna aldatmak da denilemez sanırım..aramızda adı konmamış bir şeyler vardı görüşüyorduk ama aynı anda bir kaç kişiylede görüşmüştüm..benneyaptımki
yok sanırım aldatma değil bu..CADIARZU
bir gün biriyle yemeğe çıkardık,ertesi akşam biriyle..kaydirigubbakcemile3
işte o zaman erkek arkadaş adayım olan eşimle de grüşürdüm..
ahlaksızlık benim yaptığıma çok ağır olur,benimki gerçekten masumdu..

dip not:ağzını açanı yamulturumbuyrunnnnnnnnn-tatlicadiarzu-

ben aldatmadim simdiye kadar ama aldatildim sebebi ise alman erkek arkadasim ben yurt disinda oldugum icin kiz arkadasi ihtiyaci görmüs oyüzden aldatmis
geri döndümmü diye soracak olursaniz kesinlikle hayir........ cok agladim cok sevdim ama bunlara ragmen genede biraktim

aldatma dipsiz bir kuyu, ne kadinin ne de erkegin aldatmasi normal geliyor bana,
alcakliktir, basitliktir, guvensizliktir, aldatma da aldatmadir kadin aldatmasi
erkek aldatmasi olmaz bu isin...

isabetli bir karar olmus gider ayak tokati yapistirsaydin:smiley-cool:

aldatma çok basit bi olayyy.... eger sevgilinizi yadaaaa eşinizi sevmiyorsanız ayrılın başka ilişki yaşayın..

Vay be,kısasa kısas yapacak kadar acizleşti mi hemcinslerim diye düşünmeden edemedim şu yazdığınızı okuduğumda.
Aldatarak çok iyi yapmış yani tebrik ediyorsunuz konuyu açan bayanı.
Tabi,intikam diyelim kişisel ya da anlık zevk diyelim heyecan diyelim...
Bahanesi ne olursa olsun kadın-erkek eşitliğini savunuyoruz ya hep,erkek yaparsa kadın da yapar değil mi ?
Eşitliği savunuyorum elbet yanlış anlaşılmak istemem.
Ama bu acizliği,irade zayıflığını savunamıyorum ne yazık ki.
Niçin acınacak,dışlanacak,sıfatlandıracak duruma getiriyoruz kendimizi gerçekten anlayamıyorum.
Bu kadar basit duruma düşmeyi yakıştıramıyorum hiçbir hemcinsime.

ben de bu hıkayelerden dınlemek isterdim arkadaşlar, izin verseydiniz!!! insanların aldatma nedenlerını dınleyıp aynı hatalara düşmeye yakın insanları uyarabılırız. çare üretebılırız, hataları engelleyebılırız. bence güzel bir konu soğukkanlı ve mantıklı düşünürsek.

ne yazık ki buna izzin verilmedi...
anlatmaya niyeti olacak kişiler de eminim yazılanları okuunca tepkilerden çekinip vazgeçti...
ama ben hala ümitliyim buyrunnnnnnnnn

çok saçmaa yaa bence kimse dürüst diil burda...alçakça olabilir mantıksızca olabilir ama aldatma da sevme gibi hayatımız taa içlerinde yer alan birşeydir bunu onaylamak yada mesru kılmak diil amaç belki bi hataydı belki de istekle yapılmısıtı sebep ne olursa olsun aldatan erkek ve aldatan kadın vardır herkes hayır desede eger aldatan olmasa idi aldatmak ve aldatan kadın kelimesi nereden türeyecekti ki.. beraber oldugum bir insan vardı ilişkimz cok güzel devam ederken ben 2.üniyi kazandm die komplex yaptı kendine güvenemedi başka sehre gitcem diye ve ben üniye basladktan sonra beni terk etti(terkedilmiş oluorum ayrıca)derken biri ile tanısıtm hoşlanmstm sadece..onunla ilşkimz başlams ve devam ederken ansızın ana kuzuusu çıkageldi ve ne yazıkki süründürmelermden sonra affetm!devam dedm bir hafta flört ettik ve terk ettim(terketmiş oluyorm bu durmda)..bu durumdan söle bi durum cıkıyo ...
SEVDİM.. TERK EDİLDİM..ALDATTIM...TERKETTİM...Ama siizn istedinz cevap aldattınız mı idi..Evet A L D A T T I M!

hiiii :1shok:
taş yok mu taş en büyüğünden.
böcük kafayı taşlamak için.
eğer ortalıkta yoksa taş; ben başımıza yağacak olanları atarım bunun üzerine
:roflol:

gülkurusuu;
erkeğin aldatmasının nedeni varmı, bunu kabul ediyor muyuz?
şahsen ben etmiyorum.
neden yoktur bahane vardır diyorum.
aynı şeyi kadınlar içinde diyorum.
ve bahaneler hep ortak..
kocam -karım- ilgi göstermiyor, kadın -erkek- olduğumu hissettirdi bana, bir anlık heyacandı vs..vs....
bunun neyine çare üretilebilir ki?

ve nasıl engelleyeceksin?
bunu kimse planlı programlı yapmıyor, sanmam..
ne kadın ne de erkek eşimi aldatmalıyım diye birkaç gün öncesinden düşünmez.
spontane gelişir herşey.
he aldattım da oradan biliyorum değil.
tahmin sadece..

ben bu forumun bu konuyu kaldırabileceğini düşünmüyorum

genelde kadınların bir anlık zaafıma yenik düştüm aslında karımı çok seviyorum diyen erkekler gibi aldattığını sanmıyorum. ya aldatılıyordur ,karşılık vermek istemiştir,ya şiddet vardır,ya adam,aşağılıyordur vs vs..,.yani erkeklerin ,o değişiklik arama,bir kaç kişiyi aynı anda idare etme egosu aldatan kadınlarda ,daha geri plandadır. oysa bu erkeklerde ön plandadır....

evet haklısın aslında erkekler genelde şehvetle kadınlar ya arayışla ya da duygusallıkla aldatır.
ama konu sahibi bir anlık heyecan için aldatmış, kendisi söyledi.
yani bazen ortak -sebep demiyorum- bahaneler çıkıyor..

evet ...konu sahibi gibi aldatan kadınların ,diğer sebeplerden aldatanlardan ,daha az olduğunu ,düşünüyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
isabetli bir karar olmus gider ayak tokati yapistirsaydin:smiley-cool:

ahh nerde cnm ya ben türkiyedeydim ozaman ayrildiktan sonra bir hafta icinde nisanlandim almanyaya gelmeden önceki gün aradi nisanlimin yanina geliyorum diyince bana kizdi nezaman söylicektin gelcegfini......... sende benimi aldattin ....
sinirrrrr yaa uff aklima geldikce sinir oluyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…