:sinifsinif:
id ego ve superego kavramlarından haberdarsınızdır umarım...
siz burada superegonuzun kontrolunde show yapmaya calısırken su an dısarıda kac kadın masum erkekleri aldatıyor biliyor musunuz?
arkadaslar son yapılan çalışmaların tümünün gösterdiği bir gerçek var.
kadınlar aldatmaya erkeklerden çok daha yatkın..
ve genelde aldatma olayında ipler hep kadının elindee oluyor. sonucunda yakalanmadığı için de bu olay hep gizli kalıyor. hatta etrafında esini-sevgilisini aldattığını öğrendiği bir bayan arkadası olursa herkesin önünde onu ayıplayabiliyor..
acı ama gerçek.. CADIARZU
kayda değer bir konu ..sadece bir arkadaşın ettiği gibi ben de tebrik ediyorum seni allsunny..
ayrıca aldatarak da çok iyi yapmışsın sadece erkeklerin tekelinde değil bu iş..onlar yapınca böbürlenerek ballandırarak anlatırlar arkadaşlarına kaç kadınla birlikte olduklarını falan filan..
ama bir kadın bunu yapınca sanal ortamda bile nasıl tepki çekiyor hiç böyle şey yapılırmı bilmem ne bilmem ne..
sadece şurdaki son yazdığına katılmadım kadınlar aldatmaya erkeklerden daha yatkın olamaz imkansız...yapı meselesi..
ve 'şuan dışarda kaç kadın masum (!) erkekleri aldatıyor' demişsin :)))ne kadar gülünç olmuş cnm...hiçbir erkeğin o konuda masum olacağına inanmam..
kayda değer bir konu ..sadece bir arkadaşın ettiği gibi ben de tebrik ediyorum seni allsunny..
ayrıca aldatarak da çok iyi yapmışsın sadece erkeklerin tekelinde değil bu iş..onlar yapınca böbürlenerek ballandırarak anlatırlar arkadaşlarına kaç kadınla birlikte olduklarını falan filan..
ama bir kadın bunu yapınca sanal ortamda bile nasıl tepki çekiyor hiç böyle şey yapılırmı bilmem ne bilmem ne..
sadece şurdaki son yazdığına katılmadım kadınlar aldatmaya erkeklerden daha yatkın olamaz imkansız...yapı meselesi..
ve 'şuan dışarda kaç kadın masum (!) erkekleri aldatıyor' demişsin :)))ne kadar gülünç olmuş cnm...hiçbir erkeğin o konuda masum olacağına inanmam..
arkadaslar kım burada ben aldattım der kı ...bir erkek olsa evet ya aldattım der ama kadınlar herseyi ulu orta soylemezler kı
sunuda soyleyecegim hiçbir zaman buyuk laflar etmeyin insanoglunun basına ne zaman ne gelecegini sadece allah bilir
ben aldatmadim simdiye kadar ama aldatildim sebebi ise alman erkek arkadasim ben yurt disinda oldugum icin kiz arkadasi ihtiyaci görmüs oyüzden aldatmis
geri döndümmü diye soracak olursaniz kesinlikle hayir........ cok agladim cok sevdim ama bunlara ragmen genede biraktim
Vay be,kısasa kısas yapacak kadar acizleşti mi hemcinslerim diye düşünmeden edemedim şu yazdığınızı okuduğumda.kayda değer bir konu ..sadece bir arkadaşın ettiği gibi ben de tebrik ediyorum seni allsunny..
ne yazık ki buna izzin verilmedi...ben de bu hıkayelerden dınlemek isterdim arkadaşlar, izin verseydiniz!!! insanların aldatma nedenlerını dınleyıp aynı hatalara düşmeye yakın insanları uyarabılırız. çare üretebılırız, hataları engelleyebılırız. bence güzel bir konu soğukkanlı ve mantıklı düşünürsek.
haydi bıraın birbirinizi yemeyi;bir tezzeee düştü:lepi:
aldatmak mıydı bilmiyorum ama biz eşimle birbirimizi önemsemediğimiz ilk zamanlarımızda ben hem eşimle hemde bir kaç kişiyle görüştüm..
aslında şöyle diyeyim;yani ilk başlardaydık buna aldatmak da denilemez sanırım..aramızda adı konmamış bir şeyler vardı görüşüyorduk ama aynı anda bir kaç kişiylede görüşmüştüm..benneyaptımki
yok sanırım aldatma değil bu..CADIARZU
bir gün biriyle yemeğe çıkardık,ertesi akşam biriyle..kaydirigubbakcemile3
işte o zaman erkek arkadaş adayım olan eşimle de grüşürdüm..
ahlaksızlık benim yaptığıma çok ağır olur,benimki gerçekten masumdu..
dip not:ağzını açanı yamulturumbuyrunnnnnnnnn-tatlicadiarzu-
ben de bu hıkayelerden dınlemek isterdim arkadaşlar, izin verseydiniz!!! insanların aldatma nedenlerını dınleyıp aynı hatalara düşmeye yakın insanları uyarabılırız. çare üretebılırız, hataları engelleyebılırız. bence güzel bir konu soğukkanlı ve mantıklı düşünürsek.
Bugüne kadar hep erkeklerin üzerine gittiik.
Aldatılıyoruz, şöyleler, böyleler diye.. işin karşı tarafında biz kadınların olduğunu ve hemcinslerimizin de en az erkekler kadar aldattığını hep gözardı ettik..
sizlerden ricam bu konuya sadece herhangi bir nedenle eşini- sevgilisini aldatmış olanlar kısaca nedenini yazsınlar.. ()
lütfen kimseyi yargılamayalım. amaç sadece eksik olanın, aranılanın ya da hatanın ortaya konabilmesiönce ben başlayayım..
evet aldattım
önceki sevgilimi ilişki bitmek üzereydi ve bir anlık heyecan için aldattım. sonrasında da bitti...
şimdiki sevgilimi de kendisiyle çok uzun zaman görüşemediğimiz ve bana kendimi gerçekten çok mutlu hissettiren biriyle aldattım.. ama pişman oldum..
ya siz? neden aldattınız?[/FONT]
genelde kadınların bir anlık zaafıma yenik düştüm aslında karımı çok seviyorum diyen erkekler gibi aldattığını sanmıyorum. ya aldatılıyordur ,karşılık vermek istemiştir,ya şiddet vardır,ya adam,aşağılıyordur vs vs..,.yani erkeklerin ,o değişiklik arama,bir kaç kişiyi aynı anda idare etme egosu aldatan kadınlarda ,daha geri plandadır. oysa bu erkeklerde ön plandadır....
isabetli bir karar olmus gider ayak tokati yapistirsaydin:smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?