- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.597
- 123
- 42
- Konu Sahibi gelipgecici
-
Kusura bakmayin da ben hicbir zaman kadin dusmani bi kadin olma ayrica kadin haklarini sonuna kadar savunan bir kadinim ama kadin kadinligini bilmedikden sonra kas goz yaptikdan sonra tabiki ole erkeklerinde sayi articak.
sen ciddimisin inanamadim adamdaki rahatliga bak ya
Bir erkekten böyle bir yanıt ilk kez duyuyorum.Ne genişmiş midesi,pesss...
erkeklerin yaptıkları rezalet değilmi?
böyle kadınlar azınlıkta esas rezaletin büyüğü erkeklerde yalan dolan asılma neler neler.. onlara da biraz suç bulun. kadının düşmanı gene kadın işte.
Eskiden kadının gidecek yeri yoktu, başına ne gelse susup katlanıyordu
Şimdiye eskiye göre ekonomik özgürlük daha fazla, çekmeyip boşanıyorlar
Ama sanki biraz da fazla kolayına kaçıldı gibi, her sebepten boşanabiliyor insanlar, çevreme bakıyorum bir ayran gönüllüktüdür gidiyor. Kadını, erkeği ayırmadan söyleyebiliyorum ki ahlaki değerler yerlerde sürünüyor. Daha yılbaşı gecesi, ailecek görüştüğümüz eşimin arkadaşı olan bir beyin karısını eşimi wats upp dan taciz ederken yakaladım. Bildiğin sapık taciz öyle böyle değil, o hırsla eşini aradım; adam gayet rahat biz modern bir çiftiz, yılbaşı gecesi eşim içkilidir ondan yapmıştır, üzerinde durulacak bir şey değil dedi, hala şoktayım ..........
İnanın ne denir ben de bilemedim ?Daha neler göreceğim bilmiyorum, kadının yazdıkları, attığı müstehcen resimler, adamın rahatlığı ....
Bir de utanmadan ertesi gün aradı beni kadın, ben senin yuvandan bişey istemedim, sadece ondan hoşlandım, sarhoş olunca da kendime hakim olamadım dedi, bu kadar hazır cevap ben tutuldum resmen, afalladım. Allah'tan olay yanımda oldu, bunu başka bir şekilde öğrenseydim eşimin kendini aklaması imkansızdı. Telefonuna mesajlar düşünce kucağıma attı telefonu, al bak şuna ne saçmalıyor dedi, verilmiş sadakası varmış, yoksa katiyyen inanmazdım. Ben bir kadının bu kadar küçülebileceğini hayal bile edemezdim
Ahlakli kadinla kasi gozu oynayan kadini ve bir erkegi bir ortama koysak sizce adam goz kas oynatanami tacizde bulunucak yoksa iffetliyemi 100 de 95goz kas oynatana dimi??100de 5lik kesim de zaten manyak psikopat heralde.ama netice:is kadinin iffetinde namusunda bitiyor.sonra adamin karakterinde ama ilk kadinda is bitiyor.kendisini esya gibi erkegin onune atan kadini tabiki erkek kullanir ve bigun atar....IFFET IFFET NAMUS NAMUS HEM KAFADA HEM HAYAT TARZINDA HEMDE BEDENDE BITER.KADIN KENDINE SAHIP CIKMALI CINSEL OBJE OLMAMALIerkeklerin sapıtması için kadının kaş göz yapmasına gerek yok ki bunu anlayamıyorsunuz.
Ahlakli kadinla kasi gozu oynayan kadini ve bir erkegi bir ortama koysak sizce adam goz kas oynatanami tacizde bulunucak yoksa iffetliyemi 100 de 95goz kas oynatana dimi??100de 5lik kesim de zaten manyak psikopat heralde.ama netice:is kadinin iffetinde namusunda bitiyor.sonra adamin karakterinde ama ilk kadinda is bitiyor.kendisini esya gibi erkegin onune atan kadini tabiki erkek kullanir ve bigun atar....IFFET IFFET NAMUS NAMUS HEM KAFADA HEM HAYAT TARZINDA HEMDE BEDENDE BITER.KADIN KENDINE SAHIP CIKMALI CINSEL OBJE OLMAMALI
Iste konu o zaten kadin kendine sahip cikacak yuz vermiycek araya duvar orecek mesafe koyacak neyapip ne yapip kendini kullandirtmayacak maymun gibi adamin yuzune siritmiycak.bukadar basit.emin ol o 100 de 95i iffetliye göz koyar bizim erkekler manyak çünkü iffetlide kim bilir ne numaralar var diye meraklarını cezbedecek.
Iste konu o zaten kadin kendine sahip cikacak yuz vermiycek araya duvar orecek mesafe koyacak neyapip ne yapip kendini kullandirtmayacak maymun gibi adamin yuzune siritmiycak.bukadar basit.
Evet kendini ciddiyetsiz bi sekilde 5 dakikalik haz icin veya onun bunun suratina yapisan kadin malin ta kendisi bence !!! benimde dediyim ayni erkek karakterli olacak ama kadinin kendisini ona kullandirtmaya hazirsa ne yazikki buyuk bir kisim kullanip aticak olan yine kadina olcak niye bir ahlaksizin bir karaktersizi ayartmasi yuzunden kadin evet demese erkek zorla ona neyapabilirkadın malmı kullanmak ne demek erkek de kullanılıyor o zaman?
erkek yeminine sadık olacak kadın soyunup yanına gelse de ben evliyim diyecek bu kadar basit.
Evet kendini ciddiyetsiz bi sekilde 5 dakikalik haz icin veya onun bunun suratina yapisan kadin malin ta kendisi bence !!! benimde dediyim ayni erkek karakterli olacak ama kadinin kendisini ona kullandirtmaya hazirsa ne yazikki buyuk bir kisim kullanip aticak olan yine kadina olcak niye bir ahlaksizin bir karaktersizi ayartmasi yuzunden kadin evet demese erkek zorla ona neyapabilir
Bunla bizim konumuzun alakasi ne onu anlamadim????? Ayrica cok igrenc cok itici bir olay manyaklik anormallik cehalet ahlaksizlik vedaha bisuru soyleyemediyim sebepler benim acimdan serefsizlik pedofoli aciklamasi buöz babasının abisinin tecavüz ettiği kızlar onları ayartmışmı oluyor?
Daha neler göreceğim bilmiyorum, kadının yazdıkları, attığı müstehcen resimler, adamın rahatlığı ....
Bir de utanmadan ertesi gün aradı beni kadın, ben senin yuvandan bişey istemedim, sadece ondan hoşlandım, sarhoş olunca da kendime hakim olamadım dedi, bu kadar hazır cevap ben tutuldum resmen, afalladım. Allah'tan olay yanımda oldu, bunu başka bir şekilde öğrenseydim eşimin kendini aklaması imkansızdı. Telefonuna mesajlar düşünce kucağıma attı telefonu, al bak şuna ne saçmalıyor dedi, verilmiş sadakası varmış, yoksa katiyyen inanmazdım. Ben bir kadının bu kadar küçülebileceğini hayal bile edemezdim
Arkadaş gormediginden değil kızlardan çok evli erkeğin suçlu olduğundan bahsetmiş ki bence çok haklı. Evli adam çoluğunu çocugunu dusunmeyecek, ufacık bir kırıtışta eşini aldatabilecek ama suç o.opu kadınların sadece... Burada kadın bir sucluysa erkek 2 3 suçlu. Ama açılan konulara yapılan yorumlara bakın hep kadına yüklenir. O kadının sorumlu olduğu coluk çocuğu sadik kalması gereken bir eşi yok. Evet karakter olarak düşük bir kadındır. Ama evli erkek bu ilişkide çok daha karaktersiz olan taraftir. Benimde bir eşim var inşallah başıma gelmez ama gelsede bu düşüncem değişmezben cok gordum.malesef 2si samımı arkadasımdı..yanı azmışın cınsıyetı bellı olmuyo...sen gormedıysen guzel bır ulkede yasıyosun demektır.
Cok guxel bir sekilde esin tepki vermis kiymamam adamamyaa nasil ustune atmisEşimle dibimiz düştü resmen, telefonuna o mesajlar gelince, elinde bomba varmış gibi kucağıma attı telefonu, ben söyleyemem arkadaşıma sen ara dedi, adamın rahatlığından dumur oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?