Neden arttı boşanmalar :(

Kusura bakmayin da ben hicbir zaman kadin dusmani bi kadin olma ayrica kadin haklarini sonuna kadar savunan bir kadinim ama kadin kadinligini bilmedikden sonra kas goz yaptikdan sonra tabiki ole erkeklerinde sayi articak.

erkeklerin sapıtması için kadının kaş göz yapmasına gerek yok ki bunu anlayamıyorsunuz.

Bir erkekten böyle bir yanıt ilk kez duyuyorum.Ne genişmiş midesi,pesss...

Daha neler göreceğim bilmiyorum, kadının yazdıkları, attığı müstehcen resimler, adamın rahatlığı ....
Bir de utanmadan ertesi gün aradı beni kadın, ben senin yuvandan bişey istemedim, sadece ondan hoşlandım, sarhoş olunca da kendime hakim olamadım dedi, bu kadar hazır cevap ben tutuldum resmen, afalladım. Allah'tan olay yanımda oldu, bunu başka bir şekilde öğrenseydim eşimin kendini aklaması imkansızdı. Telefonuna mesajlar düşünce kucağıma attı telefonu, al bak şuna ne saçmalıyor dedi, verilmiş sadakası varmış, yoksa katiyyen inanmazdım. Ben bir kadının bu kadar küçülebileceğini hayal bile edemezdim

Sizdede fazla erkek dusmanligi var ha tabiki kadinin dusmani kadin oyle olmasazaten evlu barkli coluklu cocuklu adamlara sirnasmazlar ha tabi erkek sutten cikma ak kasik mi tabiki degik ama sucun buyugu kadinda .
erkeklerin yaptıkları rezalet değilmi?
böyle kadınlar azınlıkta esas rezaletin büyüğü erkeklerde yalan dolan asılma neler neler.. onlara da biraz suç bulun. kadının düşmanı gene kadın işte.

İnterneti amacı dışında kullanan insanlar.. Aldatmak çok da zor değil artık günümüzde..
Face'de bol bol röntgengicilik yapmalar sahte kimliklerle hesap açıp sahte kimliklerle flörtleşmeler buluşmalar vs vs.Üstelik her erkek bunu bir kadınla yapıyor!

Ahlaksızlaşıldı. Evli bekar umursanmaksızın tavlamalar/avlamalar..
Eskiden adamlar dansöz görebilmek için 1 sene beklerlerdi (yılbaşı tv'de)
Bugün gelinen nokta içler acısı..
Doğal sonuç olarak aldatmalar çoğaldı..Kimi sineye çekiyor şans veriyor kimi kadın defediyor başından .erefsizi.

Eskiden çalışan kadın az olduğu için erkeğe daha fazla ihtiyaç duyan kadın bugün kendine yetecek parayı kazanıyor ve daha az müdanası oluyor iyi gitmeyen evliliğine..

Bir yastıkta tam 40 yıl lafı tarihe karışıyor gibi...

Son düzenleme:

Rahatlığa bak. Eşin ve sen daha çok utanmışsın.

İnanın ne denir ben de bilemedim ?
Hani bazı beklenmedik kazalar atlatılınca verilmiş sadakanız varmış denir ya bu söz geldi aklıma.
Allah yuvanızı korumuş çok şükür.
Yoldan çıkmış insanlardan korkulur...
Bazı kötüler hem kendini gizleyebiliyor,hem olaydan sıyrılmayı beceriyor hemde iğrençliğin sınırlarını zorluyor.
Diyorum ya bu tür berbatlıklar ile Allah'ın yardımı olmadan nasıl başa çıkılabilir ki?
Demek ki sizlerin kalbi temizmiş ki korunmuşsunuz.

erkeklerin sapıtması için kadının kaş göz yapmasına gerek yok ki bunu anlayamıyorsunuz.
Ahlakli kadinla kasi gozu oynayan kadini ve bir erkegi bir ortama koysak sizce adam goz kas oynatanami tacizde bulunucak yoksa iffetliyemi 100 de 95goz kas oynatana dimi??100de 5lik kesim de zaten manyak psikopat heralde.ama netice:is kadinin iffetinde namusunda bitiyor.sonra adamin karakterinde ama ilk kadinda is bitiyor.kendisini esya gibi erkegin onune atan kadini tabiki erkek kullanir ve bigun atar....IFFET IFFET NAMUS NAMUS HEM KAFADA HEM HAYAT TARZINDA HEMDE BEDENDE BITER.KADIN KENDINE SAHIP CIKMALI CINSEL OBJE OLMAMALI

emin ol o 100 de 95i iffetliye göz koyar bizim erkekler manyak çünkü iffetlide kim bilir ne numaralar var diye meraklarını cezbedecek.

emin ol o 100 de 95i iffetliye göz koyar bizim erkekler manyak çünkü iffetlide kim bilir ne numaralar var diye meraklarını cezbedecek.
Iste konu o zaten kadin kendine sahip cikacak yuz vermiycek araya duvar orecek mesafe koyacak neyapip ne yapip kendini kullandirtmayacak maymun gibi adamin yuzune siritmiycak.bukadar basit.

Iste konu o zaten kadin kendine sahip cikacak yuz vermiycek araya duvar orecek mesafe koyacak neyapip ne yapip kendini kullandirtmayacak maymun gibi adamin yuzune siritmiycak.bukadar basit.

kadın malmı kullanmak ne demek erkek de kullanılıyor o zaman?

erkek yeminine sadık olacak kadın soyunup yanına gelse de ben evliyim diyecek bu kadar basit.

kadın malmı kullanmak ne demek erkek de kullanılıyor o zaman?

erkek yeminine sadık olacak kadın soyunup yanına gelse de ben evliyim diyecek bu kadar basit.
Evet kendini ciddiyetsiz bi sekilde 5 dakikalik haz icin veya onun bunun suratina yapisan kadin malin ta kendisi bence !!! benimde dediyim ayni erkek karakterli olacak ama kadinin kendisini ona kullandirtmaya hazirsa ne yazikki buyuk bir kisim kullanip aticak olan yine kadina olcak niye bir ahlaksizin bir karaktersizi ayartmasi yuzunden kadin evet demese erkek zorla ona neyapabilir

öz babasının abisinin tecavüz ettiği kızlar onları ayartmışmı oluyor?

öz babasının abisinin tecavüz ettiği kızlar onları ayartmışmı oluyor?
Bunla bizim konumuzun alakasi ne onu anlamadim????? Ayrica cok igrenc cok itici bir olay manyaklik anormallik cehalet ahlaksizlik vedaha bisuru soyleyemediyim sebepler benim acimdan serefsizlik pedofoli aciklamasi bu

Gerçekten çok şaşırdım ben de
Allah'tan yanınızda olmuş, eşiniz gerçekten zor durumda kalırdı yoksa..

ben cok gordum.malesef 2si samımı arkadasımdı..yanı azmışın cınsıyetı bellı olmuyo...sen gormedıysen guzel bır ulkede yasıyosun demektır.
Arkadaş gormediginden değil kızlardan çok evli erkeğin suçlu olduğundan bahsetmiş ki bence çok haklı. Evli adam çoluğunu çocugunu dusunmeyecek, ufacık bir kırıtışta eşini aldatabilecek ama suç o.opu kadınların sadece... Burada kadın bir sucluysa erkek 2 3 suçlu. Ama açılan konulara yapılan yorumlara bakın hep kadına yüklenir. O kadının sorumlu olduğu coluk çocuğu sadik kalması gereken bir eşi yok. Evet karakter olarak düşük bir kadındır. Ama evli erkek bu ilişkide çok daha karaktersiz olan taraftir. Benimde bir eşim var inşallah başıma gelmez ama gelsede bu düşüncem değişmez

Bence insanlar iyice tahammülsüzleşti.
Sabır kalmadı.
Gençlerde çok heycanlı.Hememn oldu bitti,boşanalım deyip kestirip atıyorlar.
Birde dış etkenler var tabi.
3. kişilert aileler-evli erkek seven psikopatlar vs.

Allah kimsenin yuvasını yıkmasın

Eşimle dibimiz düştü resmen, telefonuna o mesajlar gelince, elinde bomba varmış gibi kucağıma attı telefonu, ben söyleyemem arkadaşıma sen ara dedi, adamın rahatlığından dumur oldum
Cok guxel bir sekilde esin tepki vermis kiymamam adamamyaa nasil ustune atmis huzurunuz bozulmasin canim amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…