- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.597
- 123
- 42
- Konu Sahibi gelipgecici
-
or...pu kadınların evlı adamlara bakması da bı etken dıyelım.bunu da ekle maddeler arasına
kızlar azmış olabilir hatta kötü niyetli de olabilirler ama sadakat yemini eden taraf erkekse her hihi diyene yüz vermeyecek. evli olmanın sorumluluğunu bilecek.
erkeklerın nasıl acız oldukları ortada.ama benım kastettıgım ozellıkle evlı oldugunu bıle bıle adama yanasması.adam evlıyım ısıne gelırse dıyor mesela..kadının mıdesızlıgı orda devreye grıyor ıste
erkekler sütten çıkma ak kaşık ama hep kadın or.spu ama değilmi?
bu kafayla daha çok aldatılırsınız çook..
Kusura bakmayın merak ediyorum. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla boşandınız. Ne kadar süre sevgili kaldınız?Güzel konu canım.
Kendi tecrübemi yazıyım:
1. Boşanma kararı aniden alınıcak bir karar degildir. Evliligimin ilk haftasında ilk defa aklıma getirdim bu kararı ( ilk hafta bana dayak atdıgı için).
Düzelir diye bekledim ama düzelen bir şey yoktu. Aksine her şey daha kötüye gidiyordu.
Bence şimdiki zamanda çoğu erkek evliligin ne demek oldugun anlamıyor. Yaşları büyük olsa da kendileri pek olgunlaşmıyor maalesef.
Vee diyecegim tek şey "evlenirken düzelicek " diye bir şey yok. Kimse kendini kandırmasın. Evet erkekler evlenince degişiyor ama kötüye degişiyor
Erkekler dünden bozulmaya meyilli))))))))))İnternet çıktı mertlik bozuldu deyim sen anla.
İsin esprisi bu ama aldatma olaylarının temeli bu şekilde. Mayasında serefsizlik olan her turlu bozulur gerci, orası ayrı.
ben aldatılmadım neden bırden alevlendınız kı...allah da kımseye yasatmasın.unw de samımı ıkı arkadasım ozellıkle evlı adamlara yanasması ve ıyı gozlemlememden dolayı buna emınım kı ozellıkle BAZI kadınlar evlı adamları tercıh edıyor..ayrılsam yapışmaz .sorumluluk bılır..bana da maddı destek saglar bla bla...gıbı
Güzel konu canım.
Kendi tecrübemi yazıyım:
1. Boşanma kararı aniden alınıcak bir karar degildir. Evliligimin ilk haftasında ilk defa aklıma getirdim bu kararı ( ilk hafta bana dayak atdıgı için).
Düzelir diye bekledim ama düzelen bir şey yoktu. Aksine her şey daha kötüye gidiyordu.
Bence şimdiki zamanda çoğu erkek evliligin ne demek oldugun anlamıyor. Yaşları büyük olsa da kendileri pek olgunlaşmıyor maalesef.
Vee diyecegim tek şey "evlenirken düzelicek " diye bir şey yok. Kimse kendini kandırmasın. Evet erkekler evlenince degişiyor ama kötüye degişiyor
Evet boşandim. 3 buçuk ay sürdü evliligim. Yaşadıgım şartlarda daha fazla süremezdi her halde.Kusura bakmayın merak ediyorum. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla boşandınız. Ne kadar süre sevgili kaldınız?
Bence yaniliyosun yada hic gormedin boyle kizlar.Ne kizlar var eger erkekte biraz para varaa ve yakisikkiysa afedersiniz kendisini yamamak icin yapmadigi kalmiyo malesef ha erkekte megilliyse olan oluyo malesef yani hemcinslerimiz de pek mahsum degil yani kisiden kisiye degisiyor erkekte de bayanda da.hep evli adamlara sırıtılır zaten o evlilerin hiç suçu yoktur değilmi?
sadakat zorunluluğu olmayan kızın suçu olmaz sözü olan erkek dik duracak.
ayrıca ben hiç evli diye birine yanaşan kız görmedim hep erkekler kızların peşinde..
Ama sadece kadınlara yükleniliyor bu böyle gelmiş böyle gider maalesefErkekler dünden bozulmaya meyilli))))))))))
En doğrusunu yapmışsınız dayak atan adamdan hayır gelmez kurtulmuşsunuz. Sevgiliyken tanıyamadınız mı yoksa tanımak mı istemediniz değişir gözüyle mi baktınızEvet boşandim. 3 buçuk ay sürdü evliligim. Yaşadıgım şartlarda daha fazla süremezdi her halde.
Eski eşimin ruh hastasından geri kalan tarafı yoktu.
Bence yaniliyosun yada hic gormedin boyle kizlar.Ne kizlar var eger erkekte biraz para varaa ve yakisikkiysa afedersiniz kendisini yamamak icin yapmadigi kalmiyo malesef ha erkekte megilliyse olan oluyo malesef yani hemcinslerimiz de pek mahsum degil yani kisiden kisiye degisiyor erkekte de bayanda da.
Ve erkek kafası şöyle düşünüyor: karım benim eşyam.Ben bunun kadınlar için de geçerli olduğunu düşünüyorum. Çocukluktan gelen bir şey midir nedir bilemiyorum ama evliliği bir evcilik gibi toz pembe görmeler var özellikle genç kızlarda. Geçen biri yazmıştı mesela sevdiğim adamla uyuyacağım diye. Evlilik bu değil ki. Çok zor bir şey bence. Kolay sanıyorlar ama. O yüzden hayal kırıklığı da büyük oluyor.
Ay kıyamam sana))))Benim bu konuda bi tecrübem yok ama, burada bu konuları okudukça evlilikten soğudum. Dertsiz başıma ne dert alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?