• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden arttı boşanmalar :(

Değişiyor.

Kimi bile bile ateşe atıyor kendini.
Sorunlar nişanlılık döneminde kendini gösteriyor.
Eş olacak herif ben öküzüm diye bağrıyor resmen.
Ama aşık olan kadın ' bunlar düğün stresinden hep, evlenince geçecek' palavrasına inandırıyor kendini.
O noktada vazgeçmek bu yalana inanmaktan daha zor geliyor çünkü.

Kimi de nişanlılık döneminde sorun yaşamıyor yani evliliğini bitirme sebebi olan sorunları.
Ufak tefek sorunlar insan ilişkilerinin her daim parçası sonuçta.:KK14:
Adam nişanlılıktan dönüşün daha kolay olduğunu biliyor.
Ya bırakırsa beni diye kaybetme korkusuyla kadını baş tacı ediyor.
Evleninceye saklıyor içindeki öküzü.
Kadın ne bilsin tabi. Bulutların üstünde evet diyor.

Evleniyor ne görsün?
Herif anası babası için paspas ediyor kadını.
Oysa her şey pembe bir masal gibiydi.

Bu kadın, bu adam, bu kardeş bozuntusu da kim?

Benimki kimsesiz yetim gibiydi yahu..
Sen ol yeter derdi ya bu herif.

Bu işte bir yanlışlık olmasın!?

Soruları..

Tabi olan oldu.. Otur ağla derdine şimdi..:KK51:

Çok güzel yazmışsınız gerçekten doğru. Herkesi insan doğuruyor ama malesef herkes insan evladı olamıyor. Bu yazılanlarda da yeni evlenecek sorun yaşayan genç kızlarımıza örnek olsun.

çok klişe olacak ama iletişim eksikliği ve kişilerin "benmerkezciliği"nden dolayı bitiyor bence..

insanlar konuşmuyor, konuşmadan kendilerinin anlaşılmasını bekliyorlar.. mesela kk ya bakarsak "bakışımdan anlamadı, ses tonumdan anlamadı, trip attım anlamadı, pk tmm nys dedim anlamadı" ile dolu bir çok konu..

ha bir de "önce ben, ilk ben, hep ben" sendromu var ki evlere şenlik.. işte bu ikisi bitiriyor evlilikleri de ilişkileri de..

:KK43:( ciddi söylüyorum 3 4 aydır bu konularla cebelleşiyorum başımdan kötü bi olay geçti. okudukça şükrediyorum okudukça şükrediyorum korkar oldum artık o yüzden merak ediyorum bu kadar :KK1:
Sevgilinden mi ayrıldın ?

Kimsenin kimseye tahammülü yok artık hepimiz meslek iş sahibi oldğumuz için kimseye mıhtaç değiliz haliyle kendimize güvenimiz geldi bundan dolayı herkes işine geliyorsa kafasında

hep evli adamlara sırıtılır zaten o evlilerin hiç suçu yoktur değilmi?
sadakat zorunluluğu olmayan kızın suçu olmaz sözü olan erkek dik duracak.
ayrıca ben hiç evli diye birine yanaşan kız görmedim hep erkekler kızların peşinde..
Sadakat zorunlulugu olmayan bir kizin sucu olmaz diyorsaniz birazcik daha dusunun bu konuyu bence bi sebep de sizin gibi dusunenler olabilir insanin sadakat zorunlulugundan ziyade ahlak zorunlulugu vardir erkeklerin buyuk bi kismi zaten erkek olmak nedemek kavrami unutmus halde bu zamanda erkekligi farkli anlayan ben erkekgim diye tutduran adam gozuken erkekciklerle dolu dunyamiz ne yazikki ne sadakat ne durustluk kalmamis peki erkeklerin buyuk bi kismi bu neyazikki yani aldatanlar!peki ya kizlarin iffeti namusu serefi sizce evli bir adama siritan kizin sucu yokmudur

En doğrusunu yapmışsınız dayak atan adamdan hayır gelmez kurtulmuşsunuz. Sevgiliyken tanıyamadınız mı yoksa tanımak mı istemediniz değişir gözüyle mi baktınız
Ailelerin istegi ile tanıdım. 6 ay nişanlı kaldım ama maalesef bü süreçte renk vermedi. Bir de tek sorun kendisi degildi. Ailesi de vardi. Beraber yaşıyordum ailesiyle. Diger taraftan de dügünün ertesi günü hamile abladı ( 2 yaşındakı çocuguyla beraber) bize yerleşti . Yani anlayacagın ben tek eski eşimle degil tüm ailesiyle nigah kıydirmiştim.

Sadakat zorunlulugu olmayan bir kizin sucu olmaz diyorsaniz birazcik daha dusunun bu konuyu bence bi sebep de sizin gibi dusunenler olabilir insanin sadakat zorunlulugundan ziyade ahlak zorunlulugu vardir erkeklerin buyuk bi kismi zaten erkek olmak nedemek kavrami unutmus halde bu zamanda erkekligi farkli anlayan ben erkekgim diye tutduran adam gozuken erkekciklerle dolu dunyamiz ne yazikki ne sadakat ne durustluk kalmamis peki erkeklerin buyuk bi kismi bu neyazikki yani aldatanlar!peki ya kizlarin iffeti namusu serefi sizce evli bir adama siritan kizin sucu yokmudur

senin beğendiğin erkeği bir başka kadın da beğenemezmi?
ya da kız kötüdür parasını yemek için yanaşır amacı budur..

ee kız serbest ahlaksız kaltak vs.. olabilir ama BEKAR yani sorumluluğu yok. sözü yok.
kimin sözü var erkeğin.
erkek erkek olacak kendisine asılan kıza ''BEN EVLİYİM, OLMAZ'' diyecek.

Ailelerin istegi ile tanıdım. 6 ay nişanlı kaldım ama maalesef bü süreçte renk vermedi. Bir de tek sorun kendisi degildi. Ailesi de vardi. Beraber yaşıyordum ailesiyle. Diger taraftan de dügünün ertesi günü hamile abladı ( 2 yaşındakı çocuguyla beraber) bize yerleşti . Yani anlayacagın ben tek eski eşimle degil tüm ailesiyle nigah kıydirmiştim.
En güzelini yapmışsınız bazen ilerde belki değişir ben evliliğimi sürdüreyim kafasıyla devam ediyolar daha berbat oluyo zararın neresinden dönersen kardır

Valla y
ben aşk olarak dedim yoksa para için yanaşıldığını herkes biliyor ama daha önce söylediğim gibi kız art niyetli olsa bile sadakat yemini eden erkek yeminine sadık kalacak.
bahane değil bu kız yanaştı ben de yemin ettim demek.
Dedigim giibi kisiden kisiye degisiyor o zaman kadin da onun baskasinin esi olduunu bile bile niye yanasiyo o zman .

Çok normal bosanmaların artması.
Şık şıkıdim giyinip, süslenip buluşmalara gidiliyor sevgiliyken, evlenince adam atletiyle göbeğini kaşıya kaşıya tv karşısında yatışa geçiyor, kadın kendini salıyor vs vs derken soğuyor insanlar birbirinden.
Eskiden görücü usulü evleniliyor, beklenti minimumda olunca hayal kırıklığı da minimumda olup, idare edilebiliyordu.
Ha birde maddiyat giriyor işin içine, tahammül azalıyor.

Valla y
Dedigim giibi kisiden kisiye degisiyor o zaman kadin da onun baskasinin esi olduunu bile bile niye yanasiyo o zman .

kötü niyetli olabilir bunda ne sorun var ki.
hırsız kapı kilitli diye evi soymaktan vazgeçmiyor değilmi?

adam tepkisini koyacak dik duracak ama işine geliyor işte.

Back
X