• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden arttı boşanmalar :(

En güzelini yapmışsınız bazen ilerde belki değişir ben evliliğimi sürdüreyim kafasıyla devam ediyolar daha berbat oluyo zararın neresinden dönersen kardır
Evet canım. Ve çocuk olunca daha da zorlaşıyor. Yani zararın neresinden dönsen kardır derler

Evet canım. Ve çocuk olunca daha da zorlaşıyor. Yani zararın neresinden dönsen kardır derler
Evet rabbim daha iyilerini karşına çıkarsın sana geçmişini unuttursun inşallah. Sen en güzelini yaptın, değişir sabredeyim düşüncesiyle devam edip gençliğini ziyan etmedin.

senin beğendiğin erkeği bir başka kadın da beğenemezmi?
ya da kız kötüdür parasını yemek için yanaşır amacı budur..

ee kız serbest ahlaksız kaltak vs.. olabilir ama BEKAR yani sorumluluğu yok. sözü yok.
kimin sözü var erkeğin.
erkek erkek olacak kendisine asılan kıza ''BEN EVLİYİM, OLMAZ'' diyecek.
Iste sorun da orda ya doyumsuzluk ahlaksiz kizlar serefsiz erkekler.benim esimede afedersin bir o..ospu takmisdi kafayi o degilde facebookunu herseyini buldum serefsizi ailesinin karsina orospu diye aticam halen daha kinim gecmedi ondan dolayi kizlarin ne kadar ucuz oldugunu cok iyi biliyorum yani o TIP kizlarin

Ama cok cesitleri sebepleri var bosanmanin.
Bosanamamanin da hakeza.

Bir arkadasim sevgisi bittigi icin ayrildi mesela.
Ote yandan bakiyoruz, aldatilan ya da darp edilen ya da sevilmeyen kadin bosanmayabiliyor.

Evlenmeden oncesine bakarsakornegin adam ketumsa cok gizemli geliyor.
Cozdum, cozecegim derken bir bakiyor evlenmis.
Bu sefer de bu tarz bunaltici gelmeye basliyor.

Baska bir yandan adam cok sosyalse hosuna gidiyor oo kulturlu sosyal vs diyor, evleniyor.
Fakat bir bakiyor sosyallikten esine vakti kalmayan biri oluyor, soguyor kadin.

Yani karsilikli ya da tek tarafli her turlu degisim evliligi etkiliyor.

Eskiden kadının gidecek yeri yoktu, başına ne gelse susup katlanıyordu
Şimdiye eskiye göre ekonomik özgürlük daha fazla, çekmeyip boşanıyorlar
Ama sanki biraz da fazla kolayına kaçıldı gibi, her sebepten boşanabiliyor insanlar, çevreme bakıyorum bir ayran gönüllüktüdür gidiyor. Kadını, erkeği ayırmadan söyleyebiliyorum ki ahlaki değerler yerlerde sürünüyor. Daha yılbaşı gecesi, ailecek görüştüğümüz eşimin arkadaşı olan bir beyin karısını eşimi wats upp dan taciz ederken yakaladım. Bildiğin sapık taciz öyle böyle değil, o hırsla eşini aradım; adam gayet rahat biz modern bir çiftiz, yılbaşı gecesi eşim içkilidir ondan yapmıştır, üzerinde durulacak bir şey değil dedi, hala şoktayım ..........

senin beğendiğin erkeği bir başka kadın da beğenemezmi?
ya da kız kötüdür parasını yemek için yanaşır amacı budur..

ee kız serbest ahlaksız kaltak vs.. olabilir ama BEKAR yani sorumluluğu yok. sözü yok.
kimin sözü var erkeğin.
erkek erkek olacak kendisine asılan kıza ''BEN EVLİYİM, OLMAZ'' diyecek.
Bide mesajiniz ilk hissesine yorumum da soyle benim begendiyim degil benim evli oldugum sevdiyim erkek yani kocam var hayatimda bakamaz hoslanamaz kor mu yaninda ben var parmagimizda yuzuk var niye baksin ki.bu durumda bir kadinin siritmasi dogrumu sizce sorunuzun yaniti hayir begenemez cunki yaninda esi var cirkin nefisli kadinlari tasvip edeceginizi dusunmuyorum umarim oledir.

Boşanmaya dönük büyük sorunlarda işin içine aileyi bir sokayım diyen insanlar oldukça duyarız bunları, kendi ilişkisinin sorununu iki kişi halledemeyip "beni dinlemiyorsa büyüğünü dinlesin insanları." oldukça sorun yaşanır tabi. Cümbür cemaat ilişki yaşanırsa, herkesin cümbür cemaat etkilenmesi de normal. Kuzeniyle en başta sen kendin kendi mesafeni koymazsan sonra kuzeni bozmuş evliliğimi diye ağlarsın sonra.

Bir de şiddet veya aldatma gibi kesin çizgiler var, başkasını bilemem ama ben bana uymayan olumsuz özellikte mesela cimrilik, mesela empati yoksunluğu, mesela kıskançlık, mesela başka kadınlar hakkında konuşurken üslup vs. farkettiğim an gözlemlerimi yapıp çıkardım hayatımdan o kişileri, başkalarının kocası öyleyse de şimdi pek umursamıyorum, kafa yapılarının uyuşması derken aynı cafeye gitmek yeterli değildi benim için sevgililik/flört döneminde. Çevreden gelen "Bu yüzden ayrılınır mı?? Sevgi için savaşmalısın!! O özünde iyi bir insan!!" zırvalamalarını hiç sallamadığım için de memnunum. Çok iyi bir baba olur bu çocuktan, kaybedersin!! diyenler şimdi baksın, iyi bir baba falan da olamayacaklarmış işte.

Ciftler yasamlarini ortaklastiramadiklari muddetce her evlilik biter bence.

Keza dusunce farkliliklarinin tolere edilebilirligi de belirleyici.
Kimisi bunlari gormezden gelir sonrasinda kabullenemez,
Kimisi de zaman icindeki degisimlerini ortaklastiramadiklarindan yine ayni sonuca ulasir.

Bir insan ayrilmak icin aldatilmayi bekliyorsa iliskisinde coktaan yitip giden seyleri farketmemistir veya yine gormezden gelmeyi tercih ediyordur...

Eskiden kadının gidecek yeri yoktu, başına ne gelse susup katlanıyordu
Şimdiye eskiye göre ekonomik özgürlük daha fazla, çekmeyip boşanıyorlar
Ama sanki biraz da fazla kolayına kaçıldı gibi, her sebepten boşanabiliyor insanlar, çevreme bakıyorum bir ayran gönüllüktüdür gidiyor. Kadını, erkeği ayırmadan söyleyebiliyorum ki ahlaki değerler yerlerde sürünüyor. Daha yılbaşı gecesi, ailecek görüştüğümüz eşimin arkadaşı olan bir beyin karısını eşimi wats upp dan taciz ederken yakaladım. Bildiğin sapık taciz öyle böyle değil, o hırsla eşini aradım; adam gayet rahat biz modern bir çiftiz, yılbaşı gecesi eşim içkilidir ondan yapmıştır, üzerinde durulacak bir şey değil dedi, hala şoktayım ..........
sen ciddimisin inanamadim adamdaki rahatliga bak ya :KK57::KK57:

Iste sorun da orda ya doyumsuzluk ahlaksiz kizlar serefsiz erkekler.benim esimede afedersin bir o..ospu takmisdi kafayi o degilde facebookunu herseyini buldum serefsizi ailesinin karsina orospu diye aticam halen daha kinim gecmedi ondan dolayi kizlarin ne kadar ucuz oldugunu cok iyi biliyorum yani o TIP kizlarin

eşin kadına rest çektimi o önemli?

kötü niyetli olabilir bunda ne sorun var ki.
hırsız kapı kilitli diye evi soymaktan vazgeçmiyor değilmi?

adam tepkisini koyacak dik duracak ama işine geliyor işte.
TAMAM DA BENDE SUNU ANLamiyorum bir kadin baskasinin esine karsi nasil ilgi duyar hadi diyelim ki duydu bence bunu icine atip hic o adaminkafasini da karistirmamasi lazim kendisine bunu 2 nci kadin olmayi yakistirmamali bence.

TAMAM DA BENDE SUNU ANLamiyorum bir kadin baskasinin esine karsi nasil ilgi duyar hadi diyelim ki duydu bence bunu icine atip hic o adaminkafasini da karistirmamasi lazim kendisine bunu 2 nci kadin olmayi yakistirmamali bence.
Cok dogru katiliyorum size

kötü niyetli olabilir bunda ne sorun var ki.
hırsız kapı kilitli diye evi soymaktan vazgeçmiyor değilmi?

adam tepkisini koyacak dik duracak ama işine geliyor işte.
Adam tepkisini koyacak cok dogruda peki karsi taraf kadin mi yoksa ac kopekmi adamlari gozleriyle yiyorlar sanki adam hayir da dese evet de dese nerde iffet nerde kadinlik nerde namus??Inanin o tip kadinlarda bunlarin hic birisi yok!!!!!ondan dola savunmayin savunulacak yani yok cunki rezalet

Adam tepkisini koyacak cok dogruda peki karsi taraf kadin mi yoksa ac kopekmi adamlari gozleriyle yiyorlar sanki adam hayir da dese evet de dese nerde iffet nerde kadinlik nerde namus??Inanin o tip kadinlarda bunlarin hic birisi yok!!!!!ondan dola savunmayin savunulacak yani yok cunki rezalet

erkeklerin yaptıkları rezalet değilmi?
böyle kadınlar azınlıkta esas rezaletin büyüğü erkeklerde yalan dolan asılma neler neler.. onlara da biraz suç bulun. kadının düşmanı gene kadın işte.

Evlilik öncesi herşey paylaşıliyor ve uzun ilişki sonrası mecbur kalınmış gibi bir evlilik yapılıyor..

Mutluluğun temeli buysa ..boşanma da doğal afet ..

erkeklerin yaptıkları rezalet değilmi?
böyle kadınlar azınlıkta esas rezaletin büyüğü erkeklerde yalan dolan asılma neler neler.. onlara da biraz suç bulun. kadının düşmanı gene kadın işte.
Kusura bakmayin da ben hicbir zaman kadin dusmani bi kadin olma ayrica kadin haklarini sonuna kadar savunan bir kadinim ama kadin kadinligini bilmedikden sonra kas goz yaptikdan sonra tabiki ole erkeklerinde sayi articak.

Back
X