Ben o düzelir diye beklerken kendimi kanıtlamaya çalışırken en çok yediremediğim de aklında o kızın olduğu düşüncesi zaten. En azından bana sadık beni gerçekten seviyor diyordum bu saçmalıklara rağmen. Ben açıkçası o kıza böyle yapmadığını düşünüyorum çünkü yapsaydı eğer aldatamazdı çünkü kendi gözleriyle görmüş. Sevgilimi bi arkadaşı aramış sevgilin bir erkekle cafede oturuyor diye yerini söylemiş ve gidip onları cafede el ele görmüş. Sevgilime de sadece arkadaşımlayım demiş, sevgilim sorgulamamış bile hangi arkadaşın diye ayrıca görüntülü aramak fotoğraf istemek de yok, ona kayıtsız şartsız inanıp güveniyormuş. Ben o şekilde gitmeye kalksam hangi arkadaşım olduğunu sorar ve sayısız kez görüntülü arayıp etrafımı göstertir fotoğraf ister, yani ben istesem de ona ters bi şey yapamam. Bu güven sorununun bende başladığını görüyorum
oradan baktıgınızda bız gercekten bu kadar saf mı duruyoruzİnstagram şifresini almamı doğru bulmuyorsunuz evet ama ben aslında instagram hesabım olmadığından gündemi takip etmek için aldım ve öyle meraktan mesajlarına da baktım, bakmasaydım eğer hiç öğrenemeyecektim böyle bir şeyi.
Sevdigicegi izin vermez kioradan baktıgınızda bız gercekten bu kadar saf mı duruyoruz
gundemı takıp etmek ıstıyorsanız kendınıze bır hesap acın o zaman para vermıyorsunuz hesap acarken
gundemı takıp edecem ayagına sevgılınızı hesabını kurcalayacagınıza...
sevgılınız sızı kandırıyor sız onu karsılıklı kanıyorsunuz da cocuk musunuz ?
kurcalayacagınız adamı hayatınızda tutmayın
sız nıye bırını duzeltmeye calısıyorsunuzBen o düzelir diye beklerken kendimi kanıtlamaya çalışırken en çok yediremediğim de aklında o kızın olduğu düşüncesi zaten. En azından bana sadık beni gerçekten seviyor diyordum bu saçmalıklara rağmen. Ben açıkçası o kıza böyle yapmadığını düşünüyorum çünkü yapsaydı eğer aldatamazdı çünkü kendi gözleriyle görmüş. Sevgilimi bi arkadaşı aramış sevgilin bir erkekle cafede oturuyor diye yerini söylemiş ve gidip onları cafede el ele görmüş. Sevgilime de sadece arkadaşımlayım demiş, sevgilim sorgulamamış bile hangi arkadaşın diye ayrıca görüntülü aramak fotoğraf istemek de yok, ona kayıtsız şartsız inanıp güveniyormuş. Ben o şekilde gitmeye kalksam hangi arkadaşım olduğunu sorar ve sayısız kez görüntülü arayıp etrafımı göstertir fotoğraf ister, yani ben istesem de ona ters bi şey yapamam. Bu güven sorununun bende başladığını görüyorum
sız nıye bırını duzeltmeye calısıyorsunuz
neden kendınızı kanıtlamaya calısıyorsunuz
eskı sevgılısını unutamadıgını dusundugunuz bunu gordugunuz bırıyle neden devam edıyorsunuz
neden kendı hayatınızı bu hale getırıyorsunuz
neden ?
Bosuna ugrasiyorsunuz pek anlayacak gibi degil.
şu an bütün bunları okuyup
off onlar bizim sevgimizi nereden anlasınlar bizim aşkımız çok başka diye düşündüğüne yemin edebilirim ama ispatlayamam
Nefret çok güçlü bir duygudur. Bence eski sevgilisini aşamamış. Saçma sapan davranmasından da belli zaten. Kaçın kurtarın kendinizi. Bu genç yaşınızda bu kadar ciddi düşünmeye gerek yok zaten.1-1,5 yıl sonra bizim ilişkimiz başladı. O sırada psikiyatriye gidip bir süre antidepresan kullanmış bana bunlardan bahsetti. Ama o kızı unutamadığı için değilmiş ondan nefret ediyormuş sadece aldatılmayı kaldıramadığı için tedavi gördüğünü söyledi.
Konudan sonra hepimiz bosanmayi dusunuyoruz zaten. Boyle bir asktan mahrum kaldigimiz icin. Boyle asklar kolay bulunur cinsten degil kiymet bilmek lazim.
Doğru düşünmüşsünüz.Aklındaki kişi eski sevgilisi ve benden önce 4-5 senelik bir ilişkisi vardı. Böyle bi şey attığına göre kesinlikle onu unutamamıştır diye düşündüm
şu an bütün bunları okuyup
off onlar bizim sevgimizi nereden anlasınlar bizim aşkımız çok başka diye düşündüğüne yemin edebilirim ama ispatlayamam
sız nıye bırını duzeltmeye calısıyorsunuz
neden kendınızı kanıtlamaya calısıyorsunuz
eskı sevgılısını unutamadıgını dusundugunuz bunu gordugunuz bırıyle neden devam edıyorsunuz
neden kendı hayatınızı bu hale getırıyorsunuz
neden ?
Sen sana böyle davranan birini neden seviyorsan oda ondan seviyor olabilir meselaBen onu her şeye rağmen sevdiğim için ya düzelirse diyorum, veya ben yanlış anlıyorsam da beni seven birini kaybedersem diyorum.. çünkü diyorum ki kendini aldatan birini neden sevsin?
Evet bunaltıyor ama ya düzelirse diye düşünmekten kendimi alamıyorumtabi canım
zaten mevzu sevgilisinin davranışları değil ki
sevgilisi diğer kızı unutamamış mı bu
normalde başlık "sevgilim beni bunaltıyor, sizce haksız mıyım?" olmalıydı.
hayır tüm bu ispat ve yaranma çabasından sonra çocuk diğer kıza dönerse asıl bomba o zaman olur.
Haklısınız.. vericek bi cevap bulamadımSen sana böyle davranan birini neden seviyorsan oda ondan seviyor olabilir mesela
Gerçekten tek problem aldatan kadına duyduğu hisler mi?Ben onu her şeye rağmen sevdiğim için ya düzelirse diyorum, veya ben yanlış anlıyorsam da beni seven birini kaybedersem diyorum.. çünkü diyorum ki kendini aldatan birini neden sevsin?
Niyetiniz kendinizi öldürtmek falan mı adam normal değil. Evlenince karnınızda çocukla aldattığını görürseniz ne olacak.<o kadına unutamadım mesajlarını okursanız. 22 yaşında ilk sevgiliniz olduğuna yemin ettiren öpüşmediğinize yemin ettiren adamın ilk gece evlendiğinizde nefret ederek söylüyorum ama kanama olmasa ne tepki vereceğini düşünüyorsunuz? Cidden anlayamıyorum ben siziEvet bunaltıyor ama ya düzelirse diye düşünmekten kendimi alamıyorum
Ve nefret edip onu sevmediğine beni sevdiğine de yemin etti, ona asla dönmiceğini yüzünü bile görmek istemeyip midesini bulandırdığını söyledi
Lisede bi arkadaşımın başına geldi. Kız bir arkadaşıyla kafede oturuyor. Sohbet ediyor. Ben de o sırada başka arkadaşlarımla aynı kafedeydim. Karşılıklı oturuyorlardı kızla arkadaşı. Gözümle gördüğüm olay. Sevgilisinin arkadası bunları görüp sevgilisini arıyor. Sevgilisi kafeye gelip bunları “basıyor”. Kıza “sen kafe köşelerinde adamlarla yiyişiyosun gözümle gördüm bitti her şey. Allah belanı versin” diyor. Kız perişan tabi. Oğlan orda burda anlatıyor beni aldattı şöyle yaptı böyle yaptı idare ediyor ikimizi falan diyor. Külliyen yalan. Ha oğlana sorsan doğru ama, kesinlikle böyle oldu. Sonra barışıyorlar ve kıza aynı bu şekilde dayatmalara başlamaya çalışıyor. Kız liseli olduğu için başta anlayamamış ama dayatmalar başlayınca yüzüne bakmadı oğlanın. Oğlan terk edilince senelerce kızın arkasından beni aldattı demeye devam etti. Bu hikayeden bi şeyler çıkarabilirsin bence.Ben o düzelir diye beklerken kendimi kanıtlamaya çalışırken en çok yediremediğim de aklında o kızın olduğu düşüncesi zaten. En azından bana sadık beni gerçekten seviyor diyordum bu saçmalıklara rağmen. Ben açıkçası o kıza böyle yapmadığını düşünüyorum çünkü yapsaydı eğer aldatamazdı çünkü kendi gözleriyle görmüş. Sevgilimi bi arkadaşı aramış sevgilin bir erkekle cafede oturuyor diye yerini söylemiş ve gidip onları cafede el ele görmüş. Sevgilime de sadece arkadaşımlayım demiş, sevgilim sorgulamamış bile hangi arkadaşın diye ayrıca görüntülü aramak fotoğraf istemek de yok, ona kayıtsız şartsız inanıp güveniyormuş. Ben o şekilde gitmeye kalksam hangi arkadaşım olduğunu sorar ve sayısız kez görüntülü arayıp etrafımı göstertir fotoğraf ister, yani ben istesem de ona ters bi şey yapamam. Bu güven sorununun bende başladığını görüyorum
Ben onu her şeye rağmen sevdiğim için ya düzelirse diyorum, veya ben yanlış anlıyorsam da beni seven birini kaybedersem diyorum.. çünkü diyorum ki kendini aldatan birini neden sevsin?
İnstagram şifresini almamı doğru bulmuyorsunuz evet ama ben aslında instagram hesabım olmadığından gündemi takip etmek için aldım ve öyle meraktan mesajlarına da baktım, bakmasaydım eğer hiç öğrenemeyecektim böyle bir şeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?