Neden atmış olabilir dersiniz?

Gercekten butun bunlarin icinde tek yediremedigin o kiz mi?

oradan baktıgınızda bız gercekten bu kadar saf mı duruyoruz
gundemı takıp etmek ıstıyorsanız kendınıze bır hesap acın o zaman para vermıyorsunuz hesap acarken
gundemı takıp edecem ayagına sevgılınızı hesabını kurcalayacagınıza...
sevgılınız sızı kandırıyor sız onu karsılıklı kanıyorsunuz da cocuk musunuz ?
kurcalayacagınız adamı hayatınızda tutmayın

Sevdigicegi izin vermez ki

sız nıye bırını duzeltmeye calısıyorsunuz
neden kendınızı kanıtlamaya calısıyorsunuz
eskı sevgılısını unutamadıgını dusundugunuz bunu gordugunuz bırıyle neden devam edıyorsunuz
neden kendı hayatınızı bu hale getırıyorsunuz
neden ?

Bosuna ugrasiyorsunuz pek anlayacak gibi degil.

Yakalanmış resmen. Unutamamış belli ki zaten uzun süreli ilişkisi varsa önceden bilmiyorum ben tedirgin oluyorum.

şu an bütün bunları okuyup
off onlar bizim sevgimizi nereden anlasınlar bizim aşkımız çok başka diye düşündüğüne yemin edebilirim ama ispatlayamam

Konudan sonra hepimiz bosanmayi dusunuyoruz zaten. Boyle bir asktan mahrum kaldigimiz icin. Boyle asklar kolay bulunur cinsten degil kiymet bilmek lazim.

Nefret çok güçlü bir duygudur. Bence eski sevgilisini aşamamış. Saçma sapan davranmasından da belli zaten. Kaçın kurtarın kendinizi. Bu genç yaşınızda bu kadar ciddi düşünmeye gerek yok zaten.

Konudan sonra hepimiz bosanmayi dusunuyoruz zaten. Boyle bir asktan mahrum kaldigimiz icin. Boyle asklar kolay bulunur cinsten degil kiymet bilmek lazim.

tabi canım
zaten mevzu sevgilisinin davranışları değil ki
sevgilisi diğer kızı unutamamış mı bu
normalde başlık "sevgilim beni bunaltıyor, sizce haksız mıyım?" olmalıydı.
hayır tüm bu ispat ve yaranma çabasından sonra çocuk diğer kıza dönerse asıl bomba o zaman olur.

şu an bütün bunları okuyup
off onlar bizim sevgimizi nereden anlasınlar bizim aşkımız çok başka diye düşündüğüne yemin edebilirim ama ispatlayamam

Ben onu her şeye rağmen sevdiğim için ya düzelirse diyorum, veya ben yanlış anlıyorsam da beni seven birini kaybedersem diyorum.. çünkü diyorum ki kendini aldatan birini neden sevsin?

Ben onu her şeye rağmen sevdiğim için ya düzelirse diyorum, veya ben yanlış anlıyorsam da beni seven birini kaybedersem diyorum.. çünkü diyorum ki kendini aldatan birini neden sevsin?
Sen sana böyle davranan birini neden seviyorsan oda ondan seviyor olabilir mesela

Evet bunaltıyor ama ya düzelirse diye düşünmekten kendimi alamıyorum
Ve nefret edip onu sevmediğine beni sevdiğine de yemin etti, ona asla dönmiceğini yüzünü bile görmek istemeyip midesini bulandırdığını söyledi

Gerçekten tek problem aldatan kadına duyduğu hisler mi?

Niyetiniz kendinizi öldürtmek falan mı adam normal değil. Evlenince karnınızda çocukla aldattığını görürseniz ne olacak.<o kadına unutamadım mesajlarını okursanız. 22 yaşında ilk sevgiliniz olduğuna yemin ettiren öpüşmediğinize yemin ettiren adamın ilk gece evlendiğinizde nefret ederek söylüyorum ama kanama olmasa ne tepki vereceğini düşünüyorsunuz? Cidden anlayamıyorum ben sizi

Lisede bi arkadaşımın başına geldi. Kız bir arkadaşıyla kafede oturuyor. Sohbet ediyor. Ben de o sırada başka arkadaşlarımla aynı kafedeydim. Karşılıklı oturuyorlardı kızla arkadaşı. Gözümle gördüğüm olay. Sevgilisinin arkadası bunları görüp sevgilisini arıyor. Sevgilisi kafeye gelip bunları “basıyor”. Kıza “sen kafe köşelerinde adamlarla yiyişiyosun gözümle gördüm bitti her şey. Allah belanı versin” diyor. Kız perişan tabi. Oğlan orda burda anlatıyor beni aldattı şöyle yaptı böyle yaptı idare ediyor ikimizi falan diyor. Külliyen yalan. Ha oğlana sorsan doğru ama, kesinlikle böyle oldu. Sonra barışıyorlar ve kıza aynı bu şekilde dayatmalara başlamaya çalışıyor. Kız liseli olduğu için başta anlayamamış ama dayatmalar başlayınca yüzüne bakmadı oğlanın. Oğlan terk edilince senelerce kızın arkasından beni aldattı demeye devam etti. Bu hikayeden bi şeyler çıkarabilirsin bence.

Eski sevgilisini seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum ama sizi sevmediği kesin bilgi, yayabilirsiniz.
Sevgi böyle bir şey değil. İnsan sevdiği insana böyle malı gibi davranmaz, böyle boğmaz yıpratmaz, böyle rezil etmez.
Ya dışarıda video çekip yollarken, etrafı çekerek görüntülü görüşürken hiç mi utanmıyorsunuz? Rezillik yani bu başka bir şey değil.

Üniversitede bizim sınıfta vardı sizin gibi bir kız. Ders aralarında sınıfta ya da dışarıda otururken etrafı gösterirdi sevgilisine ortamda erkek var mı yok mu, uzakta mı yakında mı görsün diye.
Kimse ciddiye almazdı, saygı göstermezdi kıza. Kendisine zerre saygısı olmayan insanı kim ciddiye alsın çünkü?

İnsanlar da sizi o halde görünce "ay ne sevimli çift" demiyorlar. Sizin kendine saygısı olmayan bir insan olduğunuzu düşünüp acıyorlar haberiniz olsun.

Kendinize instagram hesabı açabilirsiniz. Bir dakikanızı almaz. Gündemi takip etmek amacınızsa da Twitter öneririm. Ne hikmetse hep mesajlara meraktan bakılır kimse ben karıştırmak istedim demez. Gene iyi meraktan yazmışsınız burda çoğunluk yanlışlıkla görüyor. E tamam baktınız merakınızı da giderdiniz şimdi ne yapacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…