Neden babasına söylemedi?

meltem1993

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2018
152
118
53
Arkadaşlar, yaklaşık 1 aydır sevgiliyiz. Şuan koronadan dolayı görüntülü konuşabiliyoruz sadece. Dün görüntülü konuşma yaparken, babası sevgilinle mi konuşuyosun, kim o kız falan dedi. Erkek arkadaşımda yok hayır, ne alakası var, saçmalama iş yerinden arkadaşlarla konuşuyoruz. dedi. Normalde kuzenlerine ve iş yeri arkadaşları biliyor, ama dün babasına böyle söylemesi beni düşündürdü... yoksa ben mi büyütüyorum...

Arkadaşlar, yaklaşık 1 aydır sevgiliyiz. Şuan koronadan dolayı görüntülü konuşabiliyoruz sadece. Dün görüntülü konuşma yaparken, babası sevgilinle mi konuşuyosun, kim o kız falan dedi. Erkek arkadaşımda yok hayır, ne alakası var, saçmalama iş yerinden arkadaşlarla konuşuyoruz. dedi. Normalde kuzenlerine ve iş yeri arkadaşları biliyor, ama dün babasına böyle söylemesi beni düşündürdü... yoksa ben mi büyütüyorum...
1 ay... zaten cok erken değilmi. Aksine sevinmelisiniz.
Her 1 ay doldurdugu sevgilisini ailesine bahsini aciyorsa sikinti zaten. Bence buyutmeyin. Hatta dusunmeyin 😂

Daha çok erken. Siz söylediniz mi ailenize ? Söylemediyseniz adama niye kızıyorsunuz :D hem bunlar öyle pat diye söylenir mi.

bir ayda ailesine evet baba gelinin demesini bekleyenler.. uc ay icinde kafe nisani takiyor parmaklarina.. iki uc yillik belki bes yillik sevgililikte elli kere ayriliyor, barisiyor.. aldatiliyor.. surtunmeyle cinsellik yasiyor geliyor burada hamile miyim diye konu aciyor vs vs.. sacma bir iliski bicimi..

ayaklariniz yere bassin..

lütfen şaka olsun :KK48::KK48:

"baban baskıcı mıdır" diye sorup babasına niye öyle dediğini sorabilirsiniz. sonucta "yalnızca bir arkadaşım" da diyebilirdi babası zaten anlardı ya da anlamazdı

Baya gömmüşsünüz beni :KK53: yine de teşekkürler... bu arada bu adamla ben internetten tanıştım kızlar gerçekten davranışları, karakteri çok ama çok iyi. Ya da bana öyle gösteriyor. Sonsuz şekilde güvenmek ve sevmek istiyorum. Bir insan bu kadar ince, kibar ve naif olamaz... Sürekli kitap okur, kendini geliştirir. Ufkumu açtı adeta... Hiç aklı bir yerlerinde olan erkek değil. Komik, esprili yer yer beni kıskandırmaya çalışır, bazen o gibi durumlarda atışıyoruz. İlk ayımız da iş yerime bir sürü hediyeler bile gönderdi. Yani 2 ayda nasıl bu kadar oldu, neler hissetti... bilemiyorum. Ve biz daha bir kere bile görüşmedik. Onu kaybetmekten korktuğumu belli etmemeliyim, edersem gider. Hep öyle oldu sonuçta. Ama bir yandan da çok korkuyorum, umarım bitmez bu hikaye...

Back
X