Neden bakmaz?

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
Selam kk'nın güzel kadınları;

sizce bir erkek neden flört ettiği kadının whatsapp durumlarına bakmaz?

Güncelleme: Kızlar muhtemelen benimkine bakmıyor beyfendi çnkü bugün bir ortak tanıdık hakkında konu açıldı xx izinliymiş dedim AA evet şuraya gitmiş dedi.o kişiyle telefonda görüşmediyse muhtemelen durumunu gördü o kişinin.

Ama özellikle bayramda ne yapıyorsun diye sordu bende ucu açık bıraktım planım var falan diye

Son düzenleme:
Net bir biçimde umursamiyordur..
Teknofobik olabilir.. Wp,Tw gibi uygulamalar konusunda derin bir bilgiye sahip değildir.
Yahut kadın flört ettiğini sanıyordur ancak adamin nezninde sadece arkadaştır.
Birkaç paylaşımınız rahatsız etmişse sona almıştır ve yeni paylasimlarinizi görmüyordur.. Vb..

İnsan merak eder bakar. Flört zaten insanların birbirini en merak ettiği dönem. Hakkında herşeyi bilmek istiyorumla başlayan şarkı iyi gider

bir sebebi olmayadabilir, en yakın arkadasımın sevgilisi asla durumlara bakmıyor ama 4 yıllık ilişkileri var. kız da bunu sorguluyor ama çocuğun değer verdiği de aşikar

Neden durum paylaşmıyorsun hiç diye sormuştum görmesini istemediğim insanlar var demişti. Durumları bile bazı kişilere kapatabileceğini benden duymuş ilk :)
Rahatsız edebileceği bir paylaşım vs olmuyor genelde fotoğraf falan
İnsan merak eder bakar. Flört zaten insanların birbirini en merak ettiği dönem. Hakkında herşeyi bilmek istiyorumla başlayan şarkı iyi gider
bilmediği pek bir şey yok daha önceden tanıştığımız için
bir sebebi olmayadabilir, en yakın arkadasımın sevgilisi asla durumlara bakmıyor ama 4 yıllık ilişkileri var. kız da bunu sorguluyor ama çocuğun değer verdiği de aşikar
Hahah kızla tanışmak istiyorum birbirimizi biz anlarız
Alışkanlığı yoktur.
Belki de

Selam kk'nın güzel kadınları;

sizce bir erkek neden flört ettiği kadının whatsapp durumlarına bakmaz?

Bir insan whatsapp a neden durum bildirimi yapar , ben de bunu merak ediyorum.

Hikaye ve gönderi paylaşımı , canlı yayın açma özelliği olan uygulamalar varken ; whatsappta durum paylaşımı yaptığınızın farkında dahi olmayabilir.

Sadece Whatsap durumuna mı bakmıyor? İnstagrama bakıyor mu?
kullanmıyor wp ve telegram dışında uygulama
O kadar da flort etmiyordur belki.
bilmiyorum
belki de rehberi kalabalık çünkü

Benim sevgilim de bakmaz. Ayrıldığımız dönem çatlatmalı durumlar paylaşmıştım, bir tanesine bile bakmadı gıcık herif.
Hala da bakmaz. Çok yoğun çalışıyor zaten, vakit buldukça bana yazıyor. Yazmasa tepesine çökeceğimden o da. Yoksa yüz yüze görüşmeyi yeğler, o ona yeter. Bu da böyle yani ne yapacaksın.

Aynen kapatıp bakıyorsa gözükmez. Ben de bazen öyle bakarım
Aklımda bulunsun
Genelde aradığımda açamazsa sonradan gördüğünde arar eder hemen mesaj atmayı sevmez beyfendi :)

Hiç durum hikâye bakmayan biri bile olsa insan flört ettiği ilgilendiği kişiye bakar. Hadi hepsine bakmasa bile arada bakar ne paylaşmış diye merak eder. Görüldüyü kapatmış olsa mesajlarınız mavi tik olmaz. Oluyor mu mavi tik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…