Neden bakmaz?

Biz bunu denemistik ama görünüyor karşıya acaba nerede hata yaptık görüldü bilgisini kapatıp baktım
Şöyle kapattığın zaman ilk baktığında görünmez ama ilkinden sonra yine kapatıp baksanda gözüküyor.
Yanı birkez bakma hakkin var kapatinca

Yani benim şahsen öyle bir alışkanlığım yok. Hiç bakmıyorum durumlara. Aklıma gelmiyor ne bileyim, WhatsApp'ı bir tür sosyal medya aracı olarak kabullenemedim hala. Benim için mesajlaşma uygulaması, bu kadar. Flörtünüz de öyle olabilir belki.

Selam kk'nın güzel kadınları;

sizce bir erkek neden flört ettiği kadının whatsapp durumlarına bakmaz?
Yani meraklı biri değil. Ya önemsemiyor bu tür şeyleri. Ya da seni umursamıyor. Kendimden pay biçeyim. Çoğu duruma ben de bakmiyorum. Sevdiğim kişininkine bakardım illaki. Bence durum falan paylaşma.

Gizlidir belki de bakıyordur. Ama benim eşimde bakmaz hiç. Alsikanligi yoktur belki. Bilemeyiz ki ona sormak lazım

Yaa bilmiyodur belki . Ben kocama bi kere dedim şunun şusunu gördün mü diye yooo sen nerden gördün dedi . Gösterdim , ben burda böyle birşeyler olduğunu bilmiyodum ki dedi
bende bir şey hakkında ortak tanıdığımız için xx mesaj attı şu olayla alakalı demiştim. şaşırıp nereden biliyor ki dedi. wp durumda görmüş demiştim.
Demek ki, ona göre de wp' ın durum kısmı lüzumsuz bir şey. Senlik bir şey yok, hiç kafana takma
muhtemelen öyle sanırım :)

Yaa bilmiyodur belki . Ben kocama bi kere dedim şunun şusunu gördün mü diye yooo sen nerden gördün dedi . Gösterdim , ben burda böyle birşeyler olduğunu bilmiyodum ki dedi

benim esim de bilmiyor valla. instagram'i kullanmayi bile bilmiyor. yani olabiliyor boyle seyler.

ayrica instagram ilk acildigindan beri kullanirim ama wp durumu hic kullanmadim, kimsenin de durumlarina bakmadim. aklima bile gelmiyor orasi. belki sevgiliniz de bilmiyordur.

Bakmasını biliyor da muhtemelen o kısma girmeye gerek görmüyor :)

ona sorsam şok şeklinde kalır
Tabi sorulmaz

Ben eşime soruyorum neden bakmadın story attım diye bakayım ne attın diyor hatta onun vatsapindaki storylerede ben bakıyorum bende kayıtlı olmayan akrabalar ne atmış diye biz kadınlar çok merakliyizda erkekler öyle değil. Tabi flört aşaması başka ben artık yaslandigim için o zamanlar nasıl oluyordu bilemiyorum unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…