- 3 Nisan 2014
- 36.492
- 149.250
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Şöyle kapattığın zaman ilk baktığında görünmez ama ilkinden sonra yine kapatıp baksanda gözüküyor.Biz bunu denemistik ama görünüyor karşıya acaba nerede hata yaptıkgörüldü bilgisini kapatıp baktım
Yani meraklı biri değil. Ya önemsemiyor bu tür şeyleri. Ya da seni umursamıyor. Kendimden pay biçeyim. Çoğu duruma ben de bakmiyorum. Sevdiğim kişininkine bakardım illaki. Bence durum falan paylaşma.Selam kk'nın güzel kadınları;
sizce bir erkek neden flört ettiği kadının whatsapp durumlarına bakmaz?
nasıl yapıyorsunuz bunu:)Görüldü bilgisini kapatıp bakıyordur.
Belki bakmayı bilmiyordur. Bende gözüm takılmazsa bakmıyorum çoğunlukla.Selam kk'nın güzel kadınları;
paylaşmıyor.Kendisi durum paylaşıyor mu? Zira ben, ne durum paylaşırım, ne de durumlara bakarım.
ona sorsam şok şeklinde kalırGizlidir belki de bakıyordur. Ama benim eşimde bakmaz hiç. Alsikanligi yoktur belki. Bilemeyiz ki ona sormak lazım
bilmem belki deBelki bakmayı bilmiyordur. Bende gözüm takılmazsa bakmıyorum çoğunlukla.
Demek ki, ona göre de wp' ın durum kısmı lüzumsuz bir şey. Senlik bir şey yok, hiç kafana takmapaylaşmıyor.
bende bir şey hakkında ortak tanıdığımız için xx mesaj attı şu olayla alakalı demiştim. şaşırıp nereden biliyor ki dedi. wp durumda görmüş demiştim.Yaa bilmiyodur belki. Ben kocama bi kere dedim şunun şusunu gördün mü diye yooo sen nerden gördün dedi . Gösterdim , ben burda böyle birşeyler olduğunu bilmiyodum ki dedi
muhtemelen öyle sanırım :)Demek ki, ona göre de wp' ın durum kısmı lüzumsuz bir şey. Senlik bir şey yok, hiç kafana takma
Yaa bilmiyodur belki. Ben kocama bi kere dedim şunun şusunu gördün mü diye yooo sen nerden gördün dedi . Gösterdim , ben burda böyle birşeyler olduğunu bilmiyodum ki dedi
Bakmasını biliyor da muhtemelen o kısma girmeye gerek görmüyor :)benim esim de bilmiyor valla. instagram'i kullanmayi bile bilmiyor.yani olabiliyor boyle seyler.
ayrica instagram ilk acildigindan beri kullanirim ama wp durumu hic kullanmadim, kimsenin de durumlarina bakmadim. aklima bile gelmiyor orasi. belki sevgiliniz de bilmiyordur.
Hayır almadım. Kutlayacağım sadeceyazarhanim35 umarım hediyede almamışsındır doğum gününde isim yazılı çakmak vs.. diyordun herkes sana alma demişti
ona sorsam şok şeklinde kalır
Ben de whatsapp durumlarına bakmam, bir o kalmıştı zaten her yer durum her yer hikaye..Selam kk'nın güzel kadınları;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?