- 21 Ağustos 2015
- 32.122
- 97.506
- 598
- 38
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Wp durumu komık bısey cunku.Yanı zaten ıg ,fb heryerden hıkaye atıyor ınsanlar bıde wpdan atıyorlar.Daha da gormeyen varsa gelıp hıkayeyı anlatacak.gfkgfkgfSelam kk'nın güzel kadınları;
sizce bir erkek neden flört ettiği kadının whatsapp durumlarına bakmaz?
Kesinlikle cevap bu. Asla whatsapp durumlara bakmam, varlığını bile unutmuştum.Bir insan whatsapp a neden durum bildirimi yapar , ben de bunu merak ediyorum.
Hikaye ve gönderi paylaşımı , canlı yayın açma özelliği olan uygulamalar varken ; whatsappta durum paylaşımı yaptığınızın farkında dahi olmayabilir.
WhatsApp'a durum atılmasından hoşlanmıyor olabilir. WhatsApp durumlarını hiç çevirip bakmıyor olabilir. Ben bakmıyorum açıkçası.Selam kk'nın güzel kadınları;
neden baksın çocuk musunuz yaaa?????Selam kk'nın güzel kadınları;
whatsapp>ayarlar>hesap>gizlilik>okundu bilgisinasıl yapıyorsunuz bunu:)
Teşekkür ederim.whatsapp>ayarlar>hesap>gizlilik>okundu bilgisi
Aaa o zaman iş değişir.Kızlar muhtemelen benimkine bakmıyor beyfendi çnkü bugün bir ortak tanıdık hakkında konu açıldı xx izinliymiş dedim AA evet şuraya gitmiş dedi.o kişiyle telefonda görüşmediyse muhtemelen durumunu gördü o kişinin.
Ama özellikle bayramda ne yapıyorsun diye sordu bende ucu açık bıraktım planım var falan diye
Mavi tik kapalı olursa duruma bakınca isim cikmiyornasıl yapıyorsunuz bunu:)
İşte bende onu anlayama çalışıyorum yakın zamanda yurt dışına çıkabilirim dedim ortamda muhabbet ederken nereye diye sordu şuraya dedim kimle gideceksin dedi işte bakalım gideceğim dedim bilerek kimle ama diye tekrar sordu kardeşimle dedim kardeşimin mesleğini söyleyerek oo tabi ya xx çocuk ( mühendis ölçüm vs der gibi ) bir cümle kurduAaa o zaman iş değişir.
İnsan başkalarına bakıp da flört ettiği kişinin durumuna neden bakmaz ki?
Açık.Mavi tiki açık mi karşı tarafın?
O zaman bakmıyor , ben de bakmam hiç bir sürü gereksiz insan bir şeyler paylaşıyor.
Flört ediyoruz demiştin de insan erkek arkadaşıyla neden böyle kaçamak konuşur, seni de anlamadım.İşte bende onu anlayama çalışıyorum yakın zamanda yurt dışına çıkabilirim dedim ortamda muhabbet ederken nereye diye sordu şuraya dedim kimle gideceksin dedi işte bakalım gideceğim dedim bilerek kimle ama diye tekrar sordu kardeşimle dedim kardeşimin mesleğini söyleyerek oo tabi ya xx çocuk ( mühendis ölçüm vs der gibi ) bir cümle kurdu
Şuan daha ciddi bir şey yokFlört ediyoruz demiştin de insan erkek arkadaşıyla neden böyle kaçamak konuşur, seni de anlamadım.
Hani üzmek istemiyorum erkek arkadaşınla karşılıklı ikinizin de duygularınız çok yoğun değil galiba.
Ciddi diye demedim.Şuan daha ciddi bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?