Neden bakmaz?

2 sene önce samimi bir arkadaşım “hiç wp durumuma bakmıyorsun, o kadar şey paylaşıyorum” diye sitem etmişti. Ben de wpda durum da mı var demiştim Hiç bakmam, paylaşmam. Eşim paylaşım yapsa ruhum bile duymaz mesela. Ki o da kullanmaz o kısmı. Bazen annem ya da iş arkadaşım bir şeyden bahsedince aa görmedim diyorum, durumda paylaştım ya diyorlar. Bakmıyorum bakmıyorum o da öyle olabilir mi?

Ciddi diye demedim.
Flört etmek aşk ilişkisi demekti bizim zamanımızda.
Onun da mı anlamı değişti?
benden yana bir aşk var ama onu bilmiyorum özledim dışında birbirimize karşı duygularımızı söylemedik
muhtemelen benimkine bakmıyor kendisi

Kendine yazar hanım diyorsun, beyefendi kelimesini "beyfendi" diye yazıyorsun, yanlışlık değil, daha önceki konularında da böyleydi. Hep yazarlık iddiasında olduğun için dikkatimi çekmiş ve aklımda kalmış

Bir de, eski konularını düşününce gram ilerleme yok kafa yapında. Flört ediyorsanız kendisine sorsana.

Muhalefet olmaya geldiyseniz çıkışlar soldan muhatap olamayacağım sizinle!

Belki telefon kullanmayı sevmiyor. Bu sosyal medyayı bu kadar ciddiye almayın hiç değilse ilişkinze bağdaştıracak kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…