Neden bakmaz?

belki de bakmiyordur, altinda sebep aramaya gerek yok. ben instagram storyleri, whatsapp durum guncellemeleri vb hicbir seye bakmiyorum flort/sevgili durumlarinda bile cunku manasiz geliyor. ayni sekilde birini bile paylasmiyorum da mesela, o da benzer olabilir.

Benim sevgilim de bir ara insta storylerime bakmıyordu yani mesajlaşıyoruz ama o görüp onu açmıyor. Ben rahatsız oldum yaptığından yani merak etmemek bu resmen. Ne demek merak etmemek? Merak etmediğin insanla işin ne sanki.
Benimki fark etmiyorum vs diye açıklamıştı sonradan bir daha yapmadı ben de öyle kapadım konuyu.

Tanıdığım iki üç kişi var prensip olarak asla whatsapp paylaşımı yapmayan ve yapanlara da bakmayan. O kısmı hiç kullanmıyorlar. Belki sizinki de öyledir

Bazen durumlar bölümüne girmeyince durum görülmüyor. Yani o durum var anlamına gelen noktacık olmayabiliyor ama bir bakıyorum 3-5 kişi durum paylaşmış…Bir de görüldü bilgisi kapalıysa baktığı görünmüyor…

Teknoloji özürlü bi arkadaşım var WhatsAppta durum diye bir şey olduğunu iki sene önce öğrendi

Bence whatsappın durum bölümüne bakmıyordur yoksa flört ettiği birinin durumunu illa merak edersin .
Gün içinde mutlaka yüz yüze görüşürüyoz muhtemelen ondan
Whatsapp'ta kimin ne paylaştığına bakmak asla aklıma gelmiyor, bence bundan farklı bi nedeni yoktur
:) olabilir
Gün içinde çok kez yüz yüze sohbet imkanımız oluyor belki de o yüzden merak etmiyor
Olabilir
Her gün Yüz yüze görüştüğümüz için belki merak durumu yoktur o yüzden
Tanıdığım iki üç kişi var prensip olarak asla whatsapp paylaşımı yapmayan ve yapanlara da bakmayan. O kısmı hiç kullanmıyorlar. Belki sizinki de öyledir
Belki de
Açık ama muhtemelen merakı yok
Teknoloji özürlü bi arkadaşım var WhatsAppta durum diye bir şey olduğunu iki sene önce öğrendi
Hahah yaz sonuydu bu arkadaş durumları kişiye göre ayarlayabileceğini öğrendiğinde
Biz bunu denemistik ama görünüyor karşıya acaba nerede hata yaptık görüldü bilgisini kapatıp baktım
Bir yolu vardır muhtemelen

Yani eşimin durumlarına bende bakmazdım. Sebebi yok durumlara bakmıyorum. Çok göndermeli bir durum yapınca gelir direk bana atardı al sana yaptım diye basit şeyler bunlar takılmayın

e ben de böyleyim.
bakmam yazmam sosyal medya kullanmam kimseyi takip etmem.

ilgili kişi normalde kullanmıyorsa, ondandır.
normalde kullanıyor ama kıza bakmıyorsa kız kendi kendine flört ediyordur

Ay ben yöneticim görsün diye zam ve kriz haberlerini paylaşıp duruyorum wp statuste hahahshdh

Yani eşimin durumlarına bende bakmazdım. Sebebi yok durumlara bakmıyorum. Çok göndermeli bir durum yapınca gelir direk bana atardı al sana yaptım diye basit şeyler bunlar takılmayın
bende direkt bir şey diyeceğim zaman laf sokuyorum
e ben de böyleyim.
bakmam yazmam sosyal medya kullanmam kimseyi takip etmem.

ilgili kişi normalde kullanmıyorsa, ondandır.
normalde kullanıyor ama kıza bakmıyorsa kız kendi kendine flört ediyordur

Patronum da öyle aslında bunca zamandır yanında çalışıyorum bir kere denk geldi baktı sanırım
Ay ben yöneticim görsün diye zam ve kriz haberlerini paylaşıp duruyorum wp statuste hahahshdh
Ahahah benm patronum bu kadr zamandır yanında çalışıyorum sadece 1 kere durumuma bakmıştı

İlgini çekmiyor olabilir miyim,
Neden hikayelerimi izlemiyorsun
?

Diyerek flört ettiğiniz kişiye bunu sorsaniz ya ,
Hem muhabbetiniz pekişmiş olur

Yöneticiniz bakıyor mu peki ? Whatsapp ı sadece biriyle mesajlaşırken kullanıyorum , durum kısmına dahi bakmıyorum.

Mevcut konu sebebiyle baktım "durum" a. Sadece 1 kişi durum paylaşmış.

Geçen bunu bana kankim sordu. 24 senelik kankim neden benim wp durumuma bakmıyorsun hiç dedi. Ulan biz seninle tanıştığımızda telefon yoktu internet yoktu sen ne diyorsun dedim de güldük. Asla bakmam, öyle bir şeyin varlığını bile bilmiyorum neredeyse. Eşimin durumuna hiç bakmadım 6 yıldır. Sevgilisi olsa ve orada boy boy paylaşsa biri dürtene kadar haberim olmaz

Bilmiyor olabilir mi ? Eşime ben öğrettim whatsapta durum olayı olduğunu

Yöneticiniz bakıyor mu peki ? Whatsapp ı sadece biriyle mesajlaşırken kullanıyorum , durum kısmına dahi bakmıyorum.
Mevcut konu sebebiyle baktım "durum" a. Sadece 1 kişi durum paylaşmış.
Bizim birsürü iş wp grubumuz var ne yazık ki. Yani mesai saatlerinde de hep kontrol etmem gerek. Paylaşıp duruyorum dedigim 2 kere attim ama devam etmeyi planlıyorum hahah. Bakti mi diye bakmayı unutmusum ama

Bilmiyor olabilir mi ? Eşime ben öğrettim whatsapta durum olayı olduğunu
Biliyordur o kadar cahil olduğunu sanmıyorum

Ayni seyden bende muzdaribim iliskim 9 aylik oldu olacak bakarsa instagramdan bakar arada, sey demisti bana ilk storyde paylastiktan sonra hemen bakanlar issizlik veya 5 dakikalik moladir gibi birsey anlatti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…