- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Biz bunu denemistik ama görünüyor karşıya acaba nerede hata yaptıkAynen kapatıp bakıyorsa gözükmez. Ben de bazen öyle bakarım
Gün içinde mutlaka yüz yüze görüşürüyoz muhtemelen ondanBence whatsappın durum bölümüne bakmıyordur yoksa flört ettiği birinin durumunu illa merak edersin .
:) olabilirWhatsapp'ta kimin ne paylaştığına bakmak asla aklıma gelmiyor, bence bundan farklı bi nedeni yoktur
Gün içinde çok kez yüz yüze sohbet imkanımız oluyor belki de o yüzden merak etmiyorHiç durum hikâye bakmayan biri bile olsa insan flört ettiği ilgilendiği kişiye bakar. Hadi hepsine bakmasa bile arada bakar ne paylaşmış diye merak eder. Görüldüyü kapatmış olsa mesajlarınız mavi tik olmaz. Oluyor mu mavi tik?
Olabilirbelki de bakmiyordur, altinda sebep aramaya gerek yok. ben instagram storyleri, whatsapp durum guncellemeleri vb hicbir seye bakmiyorum flort/sevgili durumlarinda bile cunku manasiz geliyor. ayni sekilde birini bile paylasmiyorum da mesela, o da benzer olabilir.
Her gün Yüz yüze görüştüğümüz için belki merak durumu yoktur o yüzdenBenim sevgilim de bir ara insta storylerime bakmıyordu yani mesajlaşıyoruz ama o görüp onu açmıyor. Ben rahatsız oldum yaptığından yani merak etmemek bu resmen. Ne demek merak etmemek? Merak etmediğin insanla işin ne sanki.
Benimki fark etmiyorum vs diye açıklamıştı sonradan bir daha yapmadı ben de öyle kapadım konuyu.
Belki deTanıdığım iki üç kişi var prensip olarak asla whatsapp paylaşımı yapmayan ve yapanlara da bakmayan. O kısmı hiç kullanmıyorlar. Belki sizinki de öyledir
Açık ama muhtemelen merakı yokBazen durumlar bölümüne girmeyince durum görülmüyor. Yani o durum var anlamına gelen noktacık olmayabiliyor ama bir bakıyorum 3-5 kişi durum paylaşmış…Bir de görüldü bilgisi kapalıysa baktığı görünmüyor…
Hahah yaz sonuydu bu arkadaş durumları kişiye göre ayarlayabileceğini öğrendiğindeTeknoloji özürlü bi arkadaşım var WhatsAppta durum diye bir şey olduğunu iki sene önce öğrendi
Bir yolu vardır muhtemelenBiz bunu denemistik ama görünüyor karşıya acaba nerede hata yaptıkgörüldü bilgisini kapatıp baktım
e ben de böyleyim.Benim sevgilim de bakmaz. Ayrıldığımız dönem çatlatmalı durumlar paylaşmıştım, bir tanesine bile bakmadı gıcık herif.
Hala da bakmaz. Çok yoğun çalışıyor zaten, vakit buldukça bana yazıyor. Yazmasa tepesine çökeceğimden o da. Yoksa yüz yüze görüşmeyi yeğler, o ona yeter. Bu da böyle yani ne yapacaksın.
Ay ben yöneticim görsün diye zam ve kriz haberlerini paylaşıp duruyorum wp statuste hahahshdhBir insan whatsapp a neden durum bildirimi yapar , ben de bunu merak ediyorum.
Hikaye ve gönderi paylaşımı , canlı yayın açma özelliği olan uygulamalar varken ; whatsappta durum paylaşımı yaptığınızın farkında dahi olmayabilir.
Yani eşimin durumlarına bende bakmazdım. Sebebi yok durumlara bakmıyorum. Çok göndermeli bir durum yapınca gelir direk bana atardı al sana yaptım diyebasit şeyler bunlar takılmayın
e ben de böyleyim.
bakmam yazmam sosyal medya kullanmam kimseyi takip etmem.
ilgili kişi normalde kullanmıyorsa, ondandır.
normalde kullanıyor ama kıza bakmıyorsa kız kendi kendine flört ediyordur
Ahahah benm patronum bu kadr zamandır yanında çalışıyorum sadece 1 kere durumuma bakmıştıAy ben yöneticim görsün diye zam ve kriz haberlerini paylaşıp duruyorum wp statuste hahahshdh
Çok saçma sapan daha sorular soruyorum gün içinde zaten de bunu sorarsam hönk diye kalır adamİlgini çekmiyor olabilir miyim,
Neden hikayelerimi izlemiyorsun?
Diyerek flört ettiğiniz kişiye bunu sorsaniz ya ,
Hem muhabbetiniz pekişmiş olur
Ay ben yöneticim görsün diye zam ve kriz haberlerini paylaşıp duruyorum wp statuste hahahshdh
Bizim birsürü iş wp grubumuz var ne yazık ki. Yani mesai saatlerinde de hep kontrol etmem gerek. Paylaşıp duruyorum dedigim 2 kere attim ama devam etmeyi planlıyorum hahah. Bakti mi diye bakmayı unutmusum amaYöneticiniz bakıyor mu peki ? Whatsapp ı sadece biriyle mesajlaşırken kullanıyorum , durum kısmına dahi bakmıyorum.
Mevcut konu sebebiyle baktım "durum" a. Sadece 1 kişi durum paylaşmış.
Geçen bunu bana kankim sordu. 24 senelik kankim neden benim wp durumuma bakmıyorsun hiç dedi. Ulan biz seninle tanıştığımızda telefon yoktu internet yoktu sen ne diyorsun dedim de güldük. Asla bakmam, öyle bir şeyin varlığını bile bilmiyorum neredeyse. Eşimin durumuna hiç bakmadım 6 yıldır. Sevgilisi olsa ve orada boy boy paylaşsa biri dürtene kadar haberim olmaz
Biliyordur o kadar cahil olduğunu sanmıyorumBilmiyor olabilir mi ? Eşime ben öğrettim whatsapta durum olayı olduğunu
Ayni seyden bende muzdaribimNeden durum paylaşmıyorsun hiç diye sormuştum görmesini istemediğim insanlar var demişti. Durumları bile bazı kişilere kapatabileceğini benden duymuş ilk :)
Rahatsız edebileceği bir paylaşım vs olmuyor genelde fotoğraf falan
bilmediği pek bir şey yok daha önceden tanıştığımız için
Hahah kızla tanışmak istiyorumbirbirimizi biz anlarız
Belki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?